Bollywoodske igralke so vedno postavljale nov trend s svojo obleko ali s svojim Mehandijem. Ko gre za poroko, bodo raje med vsemi veličastni. Mnogi bi raje sledili igralkam, da bi bile za posebne priložnosti videti posebne in elegantne. Videli ste tudi Karishma Kapoorja in druge, ki se s tem ukvarjajo za nagradne funkcije. To so precej trend in skoraj vsak je poskusil nositi ali ponovno ustvarjati te čudovite modele mehndi.

Bollywood modeli mehndi

Top 9 futurističnih modelov bolhnyh mehndi s fotografijami:

Spodaj je 9 najboljših modelov bollywoodskega mehndija s slikami, ki jih morate vsekakor preizkusiti.

1. Izdelan Bollywood Mehendi Design:

Izpopolnjen Bollywoodski dizajn Mehendi

To je mehendi model, ki ga uporablja ena od bollywoodskih igralk. Je preprost in eleganten z mango in spiralnim vzorcem. Dve navzkrižni črti, napolnjeni z vzorcem manga in raztegnjeni do gležnja z verižicami. Prsti so oblikovani z oblikami manga in pikami, da izgledajo čudovito.

2. Črni in kamniti bollywoodski mehndi modeli:

Stoned Bollywood Mehndi Designs

To je edinstven dizajn. Zasnovan je v kombinaciji črnega mehandija, kamnov in bleščic v zlati barvi. Ta je prekrita s cvetličnim vzorcem in listi; sredi rože so veliki kamni. Prsti so različno oblikovani, vrat pa je oblikovan kot nakit z uporabo kamnov in bleščic s krožno obliko.

3. Glitter Bollywood Mehandi modeli:

Glitter Bollywood Mehandi Designs

Ta zasnova se je začela od rame do ročne oblike mehndi. Gre za enotno zasnovo s črtami in krivuljami vmes. To je čudovit dizajn in je poudarjeno z belimi barvnimi kamni in bleščicami vmes. Preprosta oblika je izdelana od brade do čela z istim vzorcem pik in bleščic.

4. Poročni slog Bollywood Mehendi Design:

Poročni slog Bollywood Mehendi Design

To je mehndi v poročnem slogu z zelo debelo mrežico. Ta mehndi umetnost se je začela s prsti in raztegnila do roke z odlično zapleteno cvetlično zasnovo, tako da je na sredini ostala prostor samo za poudarjanje oblikovanja. Ta vrsta oblikovanja bo nevesti dala privlačen videz. Težka obleka lehanga bo ustrezala temu dizajnu.

5. Osupljivo oblikovanje Bollywood Mehandi z nosorog kamni:

Bollywood Mehandi Design z nosorog kamni

To je še en osupljiv dizajn mehandi z nosorogovimi kamni z velikim listom in cvetjem z verižico iz kroglic. Zapestje dobi obliko zapestnice tako, da položi kamne na sredino. Simpatična majhna roža se uporablja vmes med verižico. To je enojno oblikovanje od prstov do vratu z belimi kamni, ki daje neverjeten videz.

6. Poročni Bollywoodski modeli Mehendi za noge:

Poročni Bollywoodski Mehendi modeli za noge

To je mehendi dizajn za neveste s polnimi nogami. Zasnovan je z ljubko rožo na sredini in listi, pritrjenimi nanj. Preostale noge so pokrite z bisernimi pikami, ki so videti kot veriga. Za poudarjanje oblikovanja gležnja se uporablja močan cvetlični in mangov vzorec. To bo odlična izbira za tradicionalne priložnosti.

7. Celovita rokopis Bollywood Mehndi Design:

Celovita rokopis Bollywood Mehndi Design

Dizajn Shilpa Shetty mehendi je bil poln vseh elementov. Imel je tri velike rože enega za drugim, stranski del pa je prekrit z mrežico. Zasnovan je do komolca in je opremljen z mangovim vzorcem, vsak prst ima drugačno obliko. Roka je popolnoma pokrita z nebeškim dizajnom.

8. Lepi bollywoodski mehndi modeli za roke:

Bollywoodski mehndi modeli za roke

Ta oblika je zajela celotno dlan in zapestje, ki vključuje cvetje in mangov vzorec. Poudarjen je z verižicami in mrežico. Vsak prst ima kontrastno zasnovo. To je eden od tradicionalnih modelov mehandi, ki ukrade pozornost vseh. To je zapleteno oblikovalsko polnilo za roke.

9. Enostavni bollywoodski mehandi modeli za noge:

Bollywoodski Mehandi modeli za noge

To je zelo preprost in edinstven dizajn, ki je narejen z velikimi črtami in spiralnim vzorcem, razširjenim do palca. To je nožni arabski dizajn; prsti so bogato zaključeni. Ta vrsta preprostih modelov bo ustrezala starejšim od 35 let. To je osnovna zasnova mehandi stopal, ki je bila zapletena.

Vsi bi radi izgledali kot igralka, še posebej, ko gre za poroke. Ljudje bi raje sledili trendovskim oblekam, mehndi in vsi zgoraj našteti modeli bolhendi mehendi so najboljši in modni modeli, zaradi katerih so vsi lepi.