Mnogi ljudje radi postavijo mehndi, ki je preprost, a izgleda osupljivo. Majhne podrobnosti pri oblikovanju naredijo celoten videz čudovit. Tako je zasnova bandi mehndi popolna za dekleta in ženske. Vsak od teh modelov je enostaven za uporabo in ima preproste črte in krivulje.

Bail Mehndi Designs s slikami

Najnovejši in privlačni mehndi modeli za roke in noge:

Oglejte si nekaj lepih zbirk bandi mehndi vzorcev.

1. Mehndi oblikovanje stranske roke:

Mehndi zasnova stranske roke

Zadnji na sceni oblikovanja mehndi je slog stranske roke. Tu se zasnova mehndi bail uporablja samo na strani roke, ki sega do konice palca in kazalca. Oblikovanje je preprosto in občutljivo. Ta je še posebej všeč mladim dekletom.

2. Mehndi Palm Bail:

Mehndi Palm Bail

Poročni mehndi dizajn mora biti zapleten in čudovit. Ta zasnova poročne mehndi varščine je zelo preprosta, a čudovita. Nevestina dlan je napolnjena z oblinami in črtami, ki na koncu dajo lep videz. Če ste v redu s preprostim in privlačnim videzom vašega mehndija, potem bo ta ena vaša oblika.

3. Oblikovanje varščine v centru:

Bail Design v centru

Postavite to resnično preprosto zasnovo mehndi v sredino vaše roke. Vrh roke in srednji prst sta nežno okrašena z obliko. Barvo lahko v dizajn vključite tudi z bleščicami ali kamni. Ženske, ki gredo v pisarno, imajo lahko to obliko raje tudi za pisarniške funkcije na zabavah.

4. Arabski modeli varščine:

Arabski modeli varščine

Še ena kul in enostavna ročna zasnova mehndi bandi so arabski slogi. Ti modeli so zelo preprosti, vendar izgledajo nežno in lepo. Ta primer arabskega oblikovanja je napolnjen s pikami in črtami. Za oblikovanje te vrste oblikovanja potrebujemo ustreznega umetnika mehndi, jasno moramo paziti na delo. Lepše roke res lepo izgledajo.

5. Pakistanski načini varščine:

Pakistanski načini varščine

Odličen navdih za oblikovanje jamstva pri oblikovanju mehndi je pakistanska različica. Ta čudovit dizajn rožnatega cvetja izgleda osupljivo na roki. Listi in cvetovi so narejeni zapleteno, vendar so videti zelo preprosto. Ta namenja ustrezno pozornost tudi svojim prijateljem ali sorodnikom.

6. Afriške zasnove jamstva za noge:

Afriške zasnove jamstva za noge

Afriški mehndi modeli so še en odličen primer mehndi za varščino. Zasnova na nogah izgleda zelo preprosto in elegantno. Črte in kmečki vaški tisk so zelo očitne v preprosti zasnovi mehndi.

7. Manh Motif Mehndi Oblikovanje:

Mango Motif Mehndi Design

Enostavna zasnova mehndi jamstva vključuje rožico in motiv manga. Oblikovanje manga ima dobre obline, zato je izbrano pri zasnovi varščine. Preizkusite te zapletene oblike na nogah ali rokah. Pridobite to zasnovo ob kateri koli drugi posebni priložnosti.

8. Peacock Bail Mehndi:

Peacock Bail Mehndi

Zasnova mehndi modelov 2020 je povečala uporabo dizajna pava. Dizajn pava se v Indiji pogosto uporablja, saj je simbol ali ponos in ljubezen. Pavovo perje se večinoma uporablja na roki ali stopalu.

9. Najnovejši modeli za dekleta:

Najnovejši modeli za dekleta

Tu so najnovejši modeli bail mehndi za dekleta. Ti vključujejo tudi prste in prstane, ki so jih nosili. Tako ta oblika naredi prostor za prstan, ki ga je treba nositi. Zapletene podrobnosti okoli drugih prstov so zelo lepe.

Zasnova mehndi se lahko izvede na roki, nogah ali celo na prstih. Preproste modele lahko vzamete iz Pakistana, Punjaba, Afrike in celo arabskih držav.