Mehndi velja za pomemben del različnih indijskih kultur, ki se ob različnih priložnostih uporablja kot sveti simbol. Narejeni iz suhih listov se uporabljajo v obliki goste paste. Pri nanosu oddajajo različne odtenke rdeče barve od svetle do temne. Od tradicionalnih do sodobnih modelov vam lahko pri izbiri modelov zmrazijo.

Lepi in tradicionalni modeli Mehandi iz rdečega storža s slikami:

Naj vam predstavimo nekaj mehndi modelov rdečega stožca, ki bi vas na prvi pogled navdušili.

1. Preprost pakistanski hrbet Mehndi:

Preprost pakistanski hrbtni rdeči stožec Mehndi

Če iščete preprosto, a razsvetljujočo rdečo obliko mehndi za hrbet, je to najbolje, da jo nosite. Mehndi je narejen iz velike rože na hrbtu s stranskimi lističi na prstih, ki dajejo temne do svetle odtenke. Takšni modeli imajo tudi lahke in debele črte ali zasenčene obrobe.

2. Črno -rdeča oblika Mehndi:

Črno -rdeča oblika Mehndi

Črno -rdeči mehndi modeli so pritegnili srca najstnic, ki se pripravljajo na katero koli funkcijo. Črni mehndi se uporablja za pripravo velikih oblik, rdeča pa za polnjenje oblik za edinstven videz. Rdeča, prilagojena tej vrsti mehndija, daje čudovit videz, mešanica rdeče in črne barve pritegne pozornost med množico.

3. Nevesta Mehndi Design:

Poročno oblikovanje Mehndi

Poročni modeli mehandi imajo majhne vzorce polnjenja, ki napolnijo celotno roko. Temno rdeč odtenek, ki prihaja iz rdečega mehndi stožca, daje čudovit dizajn za popolne priprave na poroko. Ta vrsta mehndija traja malo več časa in potrebuje ustrezno zasnovo z ustrezno nego za temno senco.

4. Peacock Mehndi Design:

Peacock Mehndi Design

Pavi so bili najboljša izbira pri iskanju rdečega stožca pavha mehndi. Zasnova je narejena z dvema pavoma, ki sta obdana s cvetličnimi vrvicami in omejenim perjem. Prsti imajo tudi podobne drobne oblike. Tovrstne modele v stilu pava, ki jih imajo najstnice za svoje priložnostne funkcije doma.

5. Mehndi dizajn z dvojno rožo:

Mehndi dizajn z dvojno rožo

Splošno uveljavljen dizajn mehndi rdeče barve, ki daje rokam prefinjen, a očarljiv videz, je narejen iz dvojnih cvetov. Zasnova se nosi na robu rok, ki se razprostira do zadnjega prsta.

6. Oblikovanje Ganpati Mehndi:

Ganpati rdeči stožec Mehndi Design

To vrsto rdečega dizajna Ganpati mehndi izvajajo dame ali najstniki na posebnih festivalih, kot so Teej, Ganesh Chaturthi in celo na porokah. Zasnova nosi drobne oblike, da bi mehndi postal bolj madež.

7. Oblikovanje Mughlai Mehndi:

Oblikovanje Mughlai Mehndi

Oblikovanje mehndi z rdečim stožcem Mughlai je v veliki meri pritegnilo mlade poročene neveste. Oblika mehndi nosi različne ukrivljene oblike, ki imajo vzdolž dolžine na zadnji strani in omejeno dolžino na dlaneh.

8. Dizajn zapestnega mehndija:

Zapestni dizajn Mehndi

Zapestne rdeče barve mehndi modeli na splošno dajejo oblikovanje zapestnice ali zapestnice videz uporabniku. Oblikovanje je mogoče izdelati z uporabo cvetličnih vzorcev, vzorcev manga in še veliko več. Vzorec zapestnice v slogu daje klasično pozornost.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Leg Charm Mehndi

Iščete barvne mehndi stožce, ki bodo vašim nogam dali najboljši videz! Dizajn mehndi rdeče barve z različnimi ukrivljenimi oblikami, vzorci listov, oblikovanjem jinglov itd. Je najboljši za nošenje za različne priložnosti.

Rdeči modeli mehndi veljajo za starodavne modele. Ne glede na to, ali izdelujete tradicionalne modele, arabske, pakistanske ali muglajske itd., Mehndi modeli, ki so narejeni z rdečo barvo stožca, dajejo edinstven in razkošen videz, zlasti nevestam.