Ženske bodo zelo naklonjene mehandiju. Med vsemi oblikami v obliki srca je veliko ustvarjalnih modelov mehandi, zaradi katerih se bodo vsi zaljubili. Ko gre za izražanje občutkov do ljubljenih, bo ta mehndi oblika v obliki srca najboljša možnost za vedno.

V Mehendiju je na tisoče srčnih vzorcev za roke. Posel Mehendi je najboljša možnost za začetek žensk. Za vsako priložnost Mehandi najprej pomisli.

Mehndi v obliki srca oblikuje s slikami

Evergreen 9 čudovitih modelov Mehndi v obliki srca:

Spodaj so najboljši modeli mehndi srca, ki jih morate vsekakor preizkusiti.

1. Glitter Mehndi Heart Designs za ramena:

Glitter Mehndi Heart Designs za ramena

To je sodoben mehandi vzorec. Ta oblika je še posebej za ljudi, ki imajo radi tetovažo mehendi za ramena. Srce na sredini in obe strani sta opremljeni s cvetličnimi in listnimi vzorci, okrog oblikovanja pa so bili okrašeni drobni simboli srčka, ki poudarjajo to bleščico zelene barve.

2. Mehndi Design Heart za roke:

Mehndi oblikovalsko srce za roke

Ta oblika mehendi v obliki srca je precej preprosta, a elegantna. Konice prstov so prevlečene z globoko temno mehendi in imajo preprosto zasnovo verige. Dlan in zapestje sta prekrita s štirimi čudovitimi oblikami v obliki srca, ki dajejo preprost in osupljiv videz. Verižice iz kroglic so pritrjene na obliko mehandi v obliki srca.

3. Enostavni modeli Mehendi v obliki srca za dlani:

Preprosti vzorci Mehendi v obliki srca za dlani

To je brezhibna oblika v obliki srca na dlani. Vzorec ima dve srčki, srednji del pa je napolnjen s spiralno obliko. Ta ljubka oblika mehendi v obliki srca bo dobra za manjše prireditve ali zabave, ki bodo potekale doma. To obliko lahko utrudijo ljudje, ki so raje preprosti, a elegantni.

4. Rajasthani Heart Mehndi modeli:

Rajasthani Heart Mehndi Designs

To je čudovito oblikovanje Rajasthani mehndi za popolno dlan in zapestje, ki pokriva eno veliko srce na dlani z majhnimi vrtinčki in listi okoli njega, ki daje roki osupljiv videz. Vsi prsti so oblikovani z enim samim vzorcem listov. To bo dobra izbira oblikovanja za vse priložnosti.

5. Mehndi za oblikovanje srca za hrbet:

Mehndi oblikovanje srca za hrbet

To je preprosta arabska oblika v obliki srca na hrbtni strani roke, ki se lepo začne z kazalcem in raztegne do zapestja z nekaj cvetličnimi vzorci. Ta zasnova bo dober poskus za začetnike, ki se učijo modelov srca mehandi.

6. Najnovejša oblika Heart Mehendi za podlaket:

Najnovejša oblika Heart Mehendi za podlaket

To je preprosta ena srčna kana, ki pokriva z vrtinčnim vzorcem in pikami. Ta mehandi oblika v obliki srca bo dala moden videz, ki ga je mogoče preizkusiti za skoraj vse priložnosti. Ta oblika bo dobra tudi za ljubitelje tetovaž; Z ustvarjalnimi idejami je mogoče narediti nekaj sprememb, da bo oblikovanje edinstveno.

7. Mehndi modeli debelega srca:

Mehndi modeli debelih temnih src

Ta oblika kane ima zapleteno umetnost. Ta oblika je mešanica src in puščice, da bi bila oblika privlačna. Ta oblika je namenjena predvsem dekletom, ki imajo radi mehndi obliko v obliki srca. To lahko na splošno uporabite doma, samo zato, da bo dan poseben.

8. Skupni modeli Mehandi Heart:

Joint Heart Mehandi Designs

To je slavni poročni mehndi modeli s srčki. Na obeh rokah ima dve polovici srčkov, preostanek pa je prekrit z majhnimi lepimi cvetovi. Prsti so zaključili listje in pikčasto cvetje, da bi videli celotno zasnovo obeh rok. To simbolizira dva srca, ki se združita s plevelom.

9. Heart Mehendi modeli za roke:

Heart Mehendi modeli za roke

To je edinstven in čudovit dizajn za roke. Je kombinacija s srčki in pavovim perjem. Ta čudovit dizajn ima toliko src, ki se z velikimi in majhnimi različnimi oblikami v obliki srca uporabljajo za vse prste, da dajo privlačen videz. Ta oblika bo zagotovo pritegnila vse.

Modeli mehndi v obliki srca

Vsi modeli mehendi v obliki srca imajo svoje edinstveno mesto in obliko. Na podlagi zanimanja in izbire je mogoče preizkusiti vse nepremagljive modele, da bi ob posebnih priložnostih praznovali posebne priložnosti.