Poroke v Hyderabadu praznujejo zelo bogato, tako kot v katerem koli drugem mestu v Indiji, ki odraža kulturo in dediščino zgodovinskega mesta. Vsi dogodki ali priložnosti se ne bodo izvedli brez funkcije mehndi. To je glavna prednostna naloga indijskih nevest, zlasti v Hyderabadu.

Če bo kdo kmalu nevesta v mestu Hyderabad ali si bo za festivale in druge priložnosti rad polepšal roke in noge s čudovitim Mehendijem? Čeprav je umetnost splošno znana po vsej Indiji, kompleksnost in resnično privlačnost mehndi modelov ujamejo le profesionalni umetniki Mehndi.

Vodilni oblikovalci Mehendija v Hyderabadu

Najboljši umetniki Mehendi v Hyderabadu:

Tukaj je devet najboljših oblikovalcev mehndi v Hyderabadu skupaj s svojimi znamenitimi slikami mehndi modelov.

1. Noor Jahan Mehandi Oblikovalec:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu

Noor Jahan ima naravni talent za oblikovanje; odločila se je, da bo svoj hobi spremenila v poklic. Zdaj je mehndi umetnica s 15 -letnimi izkušnjami kot profesionalna oblikovalka mehndi. Ima tudi skupino od 8 do 10 oblikovalcev, ki lahko tam pomagajo ob največjih priložnostih in porokah.

Naslov: 302, Apartma Cresent, Begumpet, Lane poleg pisarne Airtel, blizu kluba Chiraan Fort, Hyderabad – 500016.

2. Sushmini modeli Hyderabad Mehndi za roke:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - Sushma's Mehndi Designs

Sushma je eden najboljših Mehndi umetnikov v Hyderabadu; ima svojo edinstveno zbirko mehndi modelov. Odlična je s katerim koli od tradicionalnih poročnih modelov, sodobnih vzorcev ali indijskih modelov. Njeni modeli kane bodo zagotovo všeč vsem. Ima tudi Facebook stran.

Naslov: Zdravniška kolonija, Saroor Nagar, Telangana, Hyderabad

3. Kozmetičarka in oblikovalka Mehndi Fatima Ajani v Hyderabadu:

Kozmetičarka in oblikovalka Mehndi v Hyderabadu

Fatima Ajani je v bistvu kozmetičarka, vendar se je zaradi zanimanja začela ukvarjati tudi z oblikovanjem mehndi, zdaj pa je postala profesionalna umetnica v Hyderabadu. Njen salon se je začel leta 2004 in je bil eden najbolj priljubljenih mehndi studiev v Hyderabadu. Na termin je potrebno rezervirati 1 teden prej.

Naslov: Parcela št. 503, Fortune Emerald, Vojaška cesta mlekarne, Old Bowen paally-Bowenpally, Hyderabad-500011.

4. Umetnost Anila Mehendija:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - umetnost Anil Mehendi

Kot eden vodilnih poročnih mehndi oblikovalcev v Hyderabadu, sta se Anil in njegova skupina usposobila iz Rajasthana. Znan je po okrasnih tetovažah, porokah & Arabski modeli Mehandi. Oboroženi z uglednim portfeljem so iskali umetnike Mehendi, znane po običajnem oblikovanju mehndija.

Naslov: Bikanervala, cesta št.1, hribi Banjara, Hyderabad.

5. Umetnost Manoj Mehndi:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - umetnost Manoj Mehndi

Skupina Manoj se je specializirala za poročni mehndi, bombajski slog, gudžaratski mehndi, arabski mehndi, tradicionalni mehandi, srebrni mehndi in zlati mehendi. Njegov načrt dostave bo izjemen. Delal je z neštetimi nevestami. Njegova Facebook stran prikazuje celoten portfelj.

Naslov: Št. 16-11-1/5/A stanovanje št .: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosarambagh, Malakpet Colony Hyderabad – 500 036.

6. Kudumula Kavitha – Mehandi umetnica:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - Kudumula Kavitha

Kudumula Kavitha ima skoraj sedem do osem let izkušenj kot spreten mehndi umetnik v Hyderabadu. Ni jim preprečila, da bi svojo ustvarjalnost in strast ponesli daleč naokrog. Njeni modeli vključujejo sodobne modele. Ponujajo cenovno ugodne pakete s sodobnimi in najnovejšimi modeli mehndi.

Naslov: Št: 4-1-584/3, kompleks RM, ulica št: 8, Hindustan Lane, cesta Jawaharlal Nehru, troop Bazaar, Hyderabad.

7. Vzorci Kusum Sharma Mehandi:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - Kusum Sharma

Kusum Sharma ponuja storitve oblikovanja mehndi, šivalne knjige in tečaje šivanja ter je diplomiral iz modnega oblikovanja. Je ena izmed več nadarjenih žensk. Kusum Sharma ponuja vsak poročni dizajn, ki odraža tradicionalne motive oblikovanja mehndi s sodobnim pridihom modnih vplivov.

Naslov: Obrambna kolonija, Hyderabad, Indija 500094

8. Miskeen Jahan – umetnik Mehndi:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - Miskeen Jahan

Miskeen je eden najbolj iskanih umetnikov Mehendi v mestu Hyderabad in je specializiran za tradicionalno umetnost Mehandi, Miskeen Jahan pa ponuja tudi poročno ličenje las in obraza. Njeni modeli mehndija se držijo tradicionalnih modelov mehih Hyderabadi in bodo zagotovo ustvarili občutek nostalgije.

Naslov: 2-349/A, Sai Nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Oblikovalci Ashraj Mehendi:

Oblikovalci Mehendi v Hyderabadu - oblikovalci Ashraj Mehndi

Ashraj je eden izmed izkušenih in profesionalnih mehndi umetnikov z inovativnimi in ustvarjalnimi mehndi modeli s strastjo do oblikovanja motivov flore in favne ter vzorcev, ki presegajo domišljijo z inovativnim slogom. On in njegova skupina sta kmalu postala znana mehndi umetnika v Hyderabadu.

Naslov: Legend Residency, parcela št .: 8-7-90/1, št. Stanovanja: 202 3. nadstropje, gledališče Kalyani, kolonija Tirumala, Bowen pally, Hyderabad 500011

Mehandi je zasedel zelo pomembno mesto na vseh porokah. Zgoraj omenjeni vrhunski umetniki mehndi bodo zagotovo izpolnili sanje o dizajnu mehndi. Potrebno je le povedati, kakšno oblikovanje je potrebno; za počitek bodo poskrbeli poklicni mehndi umetniki. Naredite pristop, da dobite najnovejše modele za poroko.