Mehndi je prvo, kar vsem pade na pamet, ko kdo pomisli na katero koli priložnost; mnogi se bodo strinjali, da je poroka nepopolna brez slovesnosti mehndi. Ker je dobro znano, da kana močno izboljša poroke, ni možnosti, da bi jo dobili od mehanskega oblikovalca, narejenega od običajnega oblikovalca.

Vzorci mehndi so ustvarjeni z uporabo paste z zlatimi palicami, plastičnimi stožci in plastičnimi steklenicami s konicami, ki so jih razvili umetniki kane, da enostavno opravijo delo in se izrazijo skozi umetnost Mehendija.

Vodilni umetniki Mehndi v Mumbaiju

Najboljši umetniki Mehndi v Mumbaiju:

Mehendi umetnik naredi vašo poroko lepšo. Tu je seznam 9 najboljših mehndi umetnikov v Mumbaju.

1. Veena Nagda Mumbai Mehndi Oblikovalka:

Mehndi umetniki v Mumbaiju

Eden najbolj profesionalnih umetnikov mehndi v Mumbaju, priljubljena je med zvezdniki, zato bodo njeni stroški nekoliko višji od drugih oblikovalcev mehandija. Toda na tem področju je že dolgo in njen edinstven slog ji je očitno omogočil, da se okrona za kraljico umetnikov Mehandi v Mumbaju.

2. Geeta Patel – najboljša oblikovalka Mehendija v Mumbaju:

Geeta Patel Mehndi Designs

Samooklicana umetnica, je eno od zaupanja vrednih imen in je v tem poklicu že dve desetletji, zdaj pa se je njenemu podvigu pridružila tudi njena snaha, duo je šel na mesto s hvalnicami. Zaradi svojih zapletenih modelov se večina družin zbira v skupinah, da bi od nje naredila svoj mehendi dizajn.

3. Umetnik Pawan Mehendi v Mumbaju:

Umetnik Pawan Mehendi v Mumbaiju

Pawan ima 15 let izkušenj na področju oblikovanja Mehandi; na svoji akademiji imajo 2000 študentov. Pawan je pionir na področju umetniškega dela in najboljših modelov v industriji z novimi in edinstvenimi deli s samo ustvarjanjem in raznolikostjo mešanja. Vodijo pri usposabljanju in so delali za priznano stranko po vsej Indiji & v tujini.

4. Vzorci Jayshree Maru Mehndi:

Jayshree Maru Mehndi Designs

Jayshree Maru je ena najbolj znanih in ustvarjalnih oblikovalk mehndi v Mumbaiju. Na območju Mumbaja ne bo nikogar, ki ne bi slišal zanjo. Njeni modeli so brezhibni in stroški oblikovanja Mehandi bodo cenovno ugodni, celo prilagodljiva bo za potovanja v druge kraje glede na zahteve strank.

5. Umetnik Jyoti Chheda Mehndi:

Jyoti Chheda Mehndi Designs

Pričakujte, da bo edina, ki bo priskočila na pomoč, kar koli jo stranke prosijo. Za svoj dizajn mehndi je prejela številna priznanja in nagrade ter je v najboljšem primeru inovativna. Je skromna, zaradi česar je tako všečna, ljudem pa omogoča, da se z njo dobro gelirajo. Njene cene bodo v okviru proračuna.

6. Uša in Ekta Shah- Mehndi umetnika:

Usha in Ekta Shah Mehndi Designs

Usha je zelo znana priljubljena mehndi umetnica v Mumbaju, poučuje tudi mehendi. Njena namenska stranka in ustvarjalni modeli so jo naredili za najbolj priljubljenega indijskega umetnika Mehendi. Ekta s svojim naravnim talentom za umetnost pomaga svoji materi že od najstniških let in je imela celo številne medsebojne naslove za oblikovanje Mehendi.

7. Profesionalni umetnik Mehndi Rahul Sonavane v Mumbaju:

Rahul Sonavane Mehndi Designs

Rahul je zelo inovativen; njegova metoda pristopa je popolnoma drugačna od tiste, ki se prenaša kot zasnova Mumbai Mehndi. Ima visoko izkušnjo s 15 -letnimi izkušnjami in je strokovnjak pri postavljanju mehandijev za različne priložnosti, saj imajo različne zbirke modelov mehendi, zlasti za poroke.

8. Najboljša poročna Mehndi umetnica Asha Savla v Mumbaju:

Asha Savla Mehndi Designs

Njena obsežna študija sodobnega Mehndija jo naredi strokovnjaka na tem področju, kot nikogar drugega. Enako učinkovita je s tradicionalnim slogom kane, prinaša bogato umetnost mehnadija, oblikovanje las itd. Ima široko paleto zbirk modelov mehandi, ki bodo navdušili vse.

9. Nirmala Asthana -poročna umetnica Mehndi:

Nirmala Asthana Mehndi Designs

Nirmala Asthana se je specializirala za poročni mehendi Radha Krishna z 12 -letnimi izkušnjami na tem področju. Nirmala Asthana od tradicionalnih do trendovskih mehandijev z zapletenimi oblikami ne bo ničesar, čemur ne bo rekla. Najraje daje zelo dobro poročno obliko mehendi.

Ko gre za poroke in festivale, bo prva pomembna prednostna naloga oblikovanje mehndija, obstaja veliko mehandi umetnikov, ki oblikujejo portrete in lepe verske motive s kano. Uporaba mehandija v teh dneh nima meja, zlasti s prihodom profesionalnih umetnikov. Naj bo poroka najbolj nepozaben del življenja.