Kolkata je znana po svoji veliki kolonialni arhitekturi, umetniških galerijah in kulturnih festivalih. Bengali raje uporabljajo mehendi za vse priložnosti, ko gre za poroke, bodo na slovesnosti Mehndi prisotne cele družine.

Kolkata je bila izpostavljena neštetim kulturam iz vse Indije. Modeli Mehndi se s časom in kot tradicija nenehno razvijajo. Obstajajo različni vzorci modelov kolkata mehndi, ki bodo preprosto očarali.

mehndi umetnik v kolkati

Najboljši umetniki Mehndi v Kolkati skupaj z naslovom:

Tukaj je 9 najboljših oblikovalcev mehkega mesteca Kolkata skupaj z njihovim naslovom.

1. Mehndi sezona:

Mehndi umetniki v Kolkati

Sezona Mehndi temelji na južni Kolkati in je znana po svojih prilagojenih oblikah. Znani so po svojih najboljših poročnih mehendih, ki imajo najtemnejšo barvo in so strokovni poznavalci različnih modelov mehendijev. Ponujajo cenovno ugodne pakete z prvovrstnimi mehndi modeli za roke.

Naslov: 375 Prince Anwar Shah Road, 2. nadstropje, South City Mall, Kolkata -700045.

2. Rashmi Jain – Mehndi Artist:

Rašmi Jain

Rashmi Jain je profesionalna mehndi umetnica v Kolkati; prinaša ogromno zbirko znanih mehndi modelov. Pri modelih Mehendi je začela sodelovati pri 12. letih. Zapletene modele lahko naredi zelo hitro in lepo. Njeno vedenje do strank je precejšnje.

Naslov: 52/6 VIP cesta, blizu velikega bazarja, 2. faza, stanovanje št .: 708, Kolkata West Bengal.

3. Singh Mehndi Kolkata:

Singh Mehndi Kolkata

Umetnik Kolkata Mehendi prinaša najbolj ustvarjalne modele, ki lahko izrežejo čudovite mehendi, ki se popolnoma prilegajo različnim praznikom, ne glede na to, ali gre za poročni obred ali kateri koli drug ritual. Imajo ustvarjalno in edinstveno zbirko modelov mehendi.

Naslov: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Kolkata.

4. Ruposhi Mehndi Designs v Kolkati:

Ruposhi Mehndi Designs

Ruposhi je najboljši mehndi umetnik v Kolkati; ponuja odlično mehndi umetnost za vse vrste priložnosti. Njena ekipa je doživela tradicionalne, sodobne in modne modele mehandi. Ima zelo ustvarjalne misli o umetnosti mehndi, ki lahko izpolni pričakovanja strank.

Naslov: 127 Behala, Kolkata, Zahodna Bengal 700034

5. Manoj – Mehndi Artist:

Manoj Mehndi Art

Manoj se nahaja v znamenitem nakupovalnem središču Metropolis; je zelo strasten in ustvarjalen do svojega poklica oblikovalca mehandija. Uporabljajo svoje umetniške sposobnosti in temu primerno uporabljajo poročne mehandi modele. Njegov portfelj je na voljo na facebook strani.

Naslov: 125 Metropolis Building, 1. nadstropje, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Kolkata 700094

6. Shraddha Ojha:

Shraddha Ojha

Shraddha je pravzaprav samostojni umetnik mehndi in je sodeloval tudi s številnimi zvezdniki in drugimi uglednimi ljudmi. Ima ogromno zbirko modelov mehandi in lahko naredi skoraj vse sloge mehndi vzorcev in njeni stroški so zelo razumni.

Naslov: Bakul Basanta, stanovanje št .: 6, občina Rajpur Sonarpur, Narendrapally, Maha Maya Talla, Kolkata 700103

7. Umetnost Shampa Banerjee Mehendi:

Shampa Banerjee Mehendi Designs

Shampa je zelo nadarjen umetnik kane, ki lahko ponudi široko paleto osupljivih modelov z odlično kakovostjo naravne kane. Njeni eksotični modeli, sodobni vzorci so edinstveni in posebni. Njeni modeli mehandi so izjemno ljubki in profesionalni.

Naslov: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Khardah, Kolkata -700117

8. Jigna Soni – oblikovalka Mehendi:

Jigna Soni - oblikovalka Mehendi

Jigna Soni s sedežem v Burrabazarju, središču trgovcev Marwari v mestu, je znana umetnica mehndi med Kolkataško skupnostjo Marwari. Njeno umetniško delo bo brezhibno in tako hitro za delo, ki je bilo tako okrašeno in zapleteno po svoji zasnovi.

Naslov: ulica Sir Hariram Goenka 18, pritličje, Bastala Lane, Burrabazar, Kolkata 700007

9. Subrato Banik – umetnik Mehndi:

Subrato Banik - Mehndi umetnik

Subrato Banik je vrhunski umetnik Mehndi v Kolkati in je dobro znan po svojih običajnih modelih mehandijev. Delal je na porokah, družinskih dogodkih itd. In je vedno navdušil svoje stranke s svojim edinstvenim talentom.

Naslov: 1/79, kolonija Rajendra Prasad, pekarna Lords, Tollygunge, Kolkata 700033

Kolkata ima najlepša dekleta v državi in ​​zaradi teh umetnikov mehndi v kolkati izgledajo bolj elegantno s svojimi sodobnimi in tradicionalnimi modeli mehandi. Vse to so umetniki mehendi v Kolkati, ki so izjemno ljubki in profesionalni, kar je bilo zelo cenjeno.