Ali želite, da bo vaša slovesnost Mehndi edinstvena? Pomislite, da bo nekaj drugače! Različna vera ima svoje poročne slovesnosti; vendar je ena poročna slovesnost, ki je za večino vernikov običajna, slovesnost mehendi. Dogovorite se za igre, v katere se lahko vključijo skoraj vsi vaši gostje, in se zabavajte. Zato boste morda morali načrtovati zabavo za svoje goste. Tukaj podajamo najboljše nasvete in načine za zabavo gostov med slovesnostjo mehandi ter nekaj zabave, ki osrečuje vas in vaše goste.

Kako zabavati goste med Mehndijem

10 najboljših načinov za zabavo gostov na slovesnosti Mehndi:

1. Pojdite na lov na zaklad:

Lov na krmo je odličen način za zabavo otrok, čeprav se fotografije snemajo. Na otroško mizo postavite seznam stvari, ki jih morajo odkriti, sicer odgovorite na vprašanja v zvezi (na primer, koliko slojev ima poročna torta? Zmagovalnim otrokom lahko daste sladkarije, ki so sicer že pripravljene za zabave.

2. Imejte srečo:

Zakaj ne bi imeli posrečene posode za nadomestek poročne ponudbe? Lahko jih delite za otroke in odrasle. Namesto, da bi bili le na voljo za uslugo na svojem prizorišču, dodaja vzdušje in pričakovanje – dovolite, da vaše usluge zabavajo vaše svate.

3. Sprostitev metulja:

Iščete čudovito metodo za zaključek slovesnosti? Pripravite izpust metulja je odličen način, da zaskrbite svoje goste in pustite vse nasmejane. Nekaj ​​parov še vedno vsebuje edinstvene dotike, podobne življenju smiselne pesmi, sicer analiza priljubljene pesmi prej kot sicer med izdajo postane ustvarjalna.

4. Karnevalske igre:

Gostje bodo družina in prijatelji, ki se morda ne bi srečali prej kot prej. Ko končate večerjo in govore, sicer vmes med slovesnostjo in sprejemom, ponudite ljudem nekaj zabavnega vedenja, ki je interaktivno in vključujoče. Te metode lahko vaši gostje mešajo z drugimi, poleg tega pa doživijo izjemno udobno približevanje ljudem, ki jih morda ne prepoznajo.

5. Foto stojnica:

Fotografska kabina je poleg zabave za goste vseh starosti odlično sredstvo za predstavitev vaše teme in osebnosti. Na primer, naši prijatelji, ki ljubijo snežne športe, so nedavno imeli zimsko poroko v čudežni deželi, kjer so foto stojnico v celoti založili vsi, od deskanja na snegu do klobukov zimskega vremena in očal..

6. Ples:

Ples je drugič velik del slovesnosti mehndi. To lahko uporabite tudi kot igro. Goste lahko povabite na ples ob bobnih. Osebe, ki ne uspejo slediti ritmu, so lahko izkoreninjene. Zato lahko vaši gostje plešejo in imajo koristi od dogodka.

7. Izdelava modelov:

Medtem ko dan skoči in opazuje presežek mehendija, ste ga nadrejeni dobro izkoristili. Uporabite dodatni mehndi, da povabite svoje goste, da se preizkusijo v skici mehandi. To je lahko zanimivo, nekateri pa se lahko preselijo po domišljiji.

8. Charades:

Sprejeta igra, ki se poleg tega igra na številnih prireditvah, so šarade. Šarade lahko igrate tako, da goste znova razdelite v skupine. To je lahko izjemno zabavna osnova.

9. Natečaj Dhol:

Namenjeni za izjemno bučen položaj gostov, imajo dhol sicer dholaki, ki igrajo antagonizem. Glasbenike, ki ste jih najeli, lahko povprašate, da ponudijo svoje orodje za igre. Nato lahko od gostov zahtevate, da se med seboj bobnajo.

10. Vroča linija za glasbeno pritožbo:

Vendar je z DJ -jem sestaviti 3 -urni seznam predvajanja, ki je všeč vsem, lahko težavno. Odličen način za vključitev različnih okusov v glasbo je, da povabite svoje goste, naj zaprosijo za pesem in izvajalca na njihovem odgovoru. V nasprotnem primeru, če imate poročno spletno stran, naredite seznam glasbenih želja.

Vir slike: 1.