Mehndi imajo v naši indijski kulturi pomembno vlogo. Nihče si ne more predstavljati nobene poroke ali katerega drugega festivala in delovanja brez mehandija. Dulhan okrasi roke in noge s čudovitimi mehndi vzorci. Ne samo Dulhan, njeni prijatelji in sorodniki prav tako praznujejo in se razmetavajo z modeli mehandi.

Oblikovanje Dulhan mehndi

Nov sijaj mladoporočenca, njena topla prisotnost med novimi hišnimi zaporniki, navdušenje in živahnost, ki jo obdaja, obleka nove sramežljive indijske neveste, dulhan, je sama po sebi očarljiva. Njena sladka aroma, njene nežne besede kažejo na eleganco. Ko sedi med prijatelji, je mogoče videti njene precej mehke roke, ki jih veze neka plemenska umetnost, ki ji je zajela vso roko. V takšnih trenutkih se zavedamo lepote body arta in danes vam v tem članku predstavljamo nekaj teh najboljših modelov dulhan mehndi s podobami za poročno sezono.

Najboljši modeli Dulhan Mehandi s slikami:

1. Rajasthan Special Dulhan Mehandi Design:

Rajasthan Special Dulhan Mehandi Design

Ste bili kdaj na poroki v Rajasthaniju in ste bili navdušeni nad brezhibnim prekrivanjem rok od vrha ramena do konic prstov? Ekstravaganca je na voljo v različnih paketih. Medtem ko nekateri uporabljajo zaplete, drugi uporabljajo telesni prostor, da pokrijejo roke z vzorci, kot je ta son mehndi dizajn s cvetličnimi vzorci in penečimi dragulji, nalepljenimi nanj. Ta oblika daje prednost tudi težkemu indijskemu poročnemu nakitu.

2. vzorčasti modeli Dulhan Mehndi:

Vzorec Dulhan Mehndi Designs

Zdaj je tukaj ekstravaganca v oblikovanju, kjer je umetnik spretno prestopil vse ovire pri ustvarjanju tega čudovitega umetniškega dela, ki je zapleteno narejeno do natančnosti z vsakim vzorcem, ki se jasno zapleta s sosedom. Dlani prikazujejo cvetlični vzorec s koncem, ki se z vzorčnim videzom vtika v prednje roke.

3. Obarvani Splash Dulhan Mehendi Design:

Barvno brizganje Dulhan Mehendi Design

Poroke, zlasti Indijanci, so živahne in polne življenja. Nevesta, ki prikazuje enak odnos do oblačil, je živahno oblečena v najboljše, z najbolj epskimi modeli body arma, kot je ta. Barve so glavni del pompozne poroke in zato uporabite barve za svojo body art, pomešano s telesnimi dragulji. V tem dizajnu mehndi cvetlični vzorec na sredini skriva skromno rožo s prsti, nabitimi s dragulji in vzorci.

4. Trezni Dulhan Mehendi modeli:

Trezni Dulhan Mehendi modeli

Čeprav so poroke glasne in veličastne, se pogosto zgodi, da je zaželeno nizko vzdrževanje in takrat je to umetniško delo mogoče videti v oksidirani krvavo rdeči barvi, ki je temna in elegantna. Naj bodo zapleti preprosti, a elegantni, saj se z minimalnostjo okrasite v svetlih poletnih barvah.

5. Skromni dizajn Dulhan Mehandi za roke:

Skromno oblikovanje Dulhan Mehandi za roke

Mehndi je umetnost, ki jo lahko naredimo glasno in mehko. Lahko peče vroč in hladen led in zato vam ta umetnost mehndi prinaša najbolj skromno elegantno obliko mehndi. Konice prstov v skladu s tradicijo so obarvane, ostalo pa narejeno perforirano tako, da polt kože poveča svežino krvi rdeče. Med cvetličnimi so oblaki in vzorci z vzorci.

6. Red Hot Dulhan Mehandi modeli:

Red Hot Dulhan Mehandi modeli

Rdeča je barva poželenja, rdeča je barva ljubezni in rdeča je barva indijske poroke. Razen težko rdeče oblikovane čipke napolnjene saree, je druga rdečica vidna v drugih oblikah, kot je ta mehndi, z mehkimi skromnimi vzorci, ki se organizirano prebijejo.

7. Oblikovanje Criss Cross Dulhan Mehndi za noge:

Oblikovanje Criss Cross Dulhan Mehndi za noge

Mehndi ni omejen le na dlani, ampak tudi na stopala in zgornje dele. Tukaj je odličen primer slika s spiralno križanimi cestami, ki se plazijo po kroni na vrhu. Vsebuje tudi polovice pavovih vzorcev s cvetličnimi in vzorčnimi potmi po prstih.

8. Dulhan Mehndi modeli za celo roko:

Dulhan Mehndi modeli za celo roko

Tukaj je edinstven mehndi dizajn za polne roke, ki vam omami oči. Ta vsebuje preproste, a trde uresničene sanje z natančnimi ločnicami med seboj. Ta vrsta vzorcev mehandi večinoma vsebuje običajno težko umetnost mehndi.

9. Zlato mat Dulhan Design:

Zlato mat Dulhan Design

To je še en barvni mehndi dizajn z mehko zlato mat barvo z mehko temno čokoladno rjavo barvo. Dlan je napolnjena z različnimi oblikami cvetov, obdanih z majhnimi in ljubkimi ljubezenskimi simboli, ki se raztezajo do konic prstov. Večini nevest v južni Indiji je všeč ta vrsta umetnosti mehendi.