Ljubitelji modrega imajo hudo potrebo po iskanju notranjega miru in resnice, da živijo svoje življenje v skladu s svojimi prepričanji in ideali, ne da bi morali spreminjati nepremagljivo stališče življenja, da bi zadovoljili ostale. Če se za poroko odločite za modro, ste zadržana in konzervativna oseba. Modra ustvarja mirno in sproščujoče razpoloženje za okolico. Modra je pomirjujoča in lepa barva. In v lepotnem svetu je modra barva, ki poveličuje vašo lepoto.

Šminka je zelo pogost lepotni izdelek, ki ga uporabljajo ženske. Pogosto jih nosijo, da izgledajo bolj subtilno, prefinjeno in privlačno. Nakupovanje šmink je za vsako žensko bolj prijetno doživetje. Če želite sami dobiti najprimernejšo šminko, morate izbrati tisto, ki ustreza vaši polti in barvi ustnic. Poskrbeti morate tudi, da je šminka, ki ste jo kupili, kakovostna in zagotavlja visoko teksturo.

Najnovejše in čudovite modre šminke in odtenki za vse tone kože.

Tu je seznam nekaj modrih šmink, ki so videti še privlačnejše.

Mokra in divja šminka Fantasy Makers #11218 Blue Magic:

modre šminke

Ta visokokakovostna šminka podjetja Wet and Wild Lipstick Fantasy Makers je čudovitega modrega odtenka. Ni samo dolgotrajen, ampak tudi zagotavlja vlago ustnicam in tako preprečuje, da bi se vaše ustnice izsušile.

KA’OIR by Keisha KAOIR “Pool Party” turkizno svetlo modra šminka:

KAOIR by Keisha KAOIR Pool Party Turquoise svetlo modra šminka

Ta šminka v modri barvi KA’OIR by Keisha KAOIR “Pool Party” je svetlo turkizno modre barve. Njegova gladka in kremasta tehnologija pomaga, da šminka zdrži dlje časa. Ta edinstven šminka temelji na satenu.

KA’OIR od Keisha KAOIR “Baby Blue” šminka:

KAOIR by Keisha KAOIR Baby Blue šminka

Modri ​​odtenki, ki jih na splošno vidimo dojenčke, nas naredijo kot “Aw, tako srčkan!” No, zdaj lahko prikažete ta tako srčkan videz s to KA’OIR Keisha KAOIR “Baby Blue” šminko. Je otroško modre barve in daje mat površino. Tehnologija na osnovi satena, ki se uporablja za pripravo te šminke, omogoča, da šminka traja dlje, ustnicam pa zagotavlja gladko in kremasto teksturo.

Nicka K šminka z vitaminom E Moody Blue #990L:

Ste že slišali za prstane razpoloženja? Če da, potem je v bloku nov otrok in to je šminka za razpoloženje. Ta razpoloženjski šminka Nicka K Lipstick je šminka modre barve in postopoma spreminja barvo, ko se nanese na kožo ali ustnice.

Lime Crime Opaque Modra šminka Ne ni:

Lime Crime Opaque Blue Lipstick No She Didnt

Ste že videli žvečilni gumi modre barve? Ali ni samo odlična barva? No, zdaj izgledajte živahno in lepo s to šminko v modri barvi iz Lime Crime.

KA’OIR by Keyshia KA’OIR “Lip Lock” svetlo modra šminka KAOIR NEW BARVA:

KAOIR by Keyshia KA OIR ključavnica za ustnice svetlo modra šminka KAOIR NEW COLOR

Ta svetlo modra barva podjetja KA’OIR by Keyshia je razvita z gladko kremasto tehnologijo, ki traja precej dlje. Ta šminka je mat, zato izgleda lepo na ustnicah.

Manic Panic Blue po polnočni kovinski šminki Goth:

Ta živahen šminka iz Manic Panic Blue po Midnight Metallic Lipstick Goth je kraljevsko modra odtenek modre barve in je popoln odtenek, če želite izstopati v množici.

L.A. Colors vlažilna šminka:

Ta vlažilna šminka L.A. Colors je nebeško modra. Ne samo da ohranja ustnice navlažene, ampak tudi traja dlje.

Mood Matcher od Fran Wilson:

Mood Matcher od Fran Wilson9

Ta živahna modra barva iz Mood matcherja Fran Wilson vsebuje vlažilne lastnosti vitamina E in aloe vere.

Šminke so vedno naredile ustnice čudovite, zakaj jih potem ne bi obarvali z modro in bili lepi?