Modrčki za hranjenje se imenujejo tudi nedrčki za materinstvo ali dojenje. To vrsto nedrčkov nosijo ženske med nosečnostjo ali takoj po njej. Nosečniški nedrček naj bi med nosečnostjo nudil dodatno podporo in udobje, medtem ko se modrčki za hranjenje ali dojenje nosijo po rojstvu otroka in ima modrček loputo kot un sponke za dojenje. Ker prsi žensk rastejo med nosečnostjo in po njej, je treba velikost prsi vedno izmeriti pred nakupom modrca za hranjenje. Poleg tega bodo prsi potrebovale več podpore in udobja.

Različne vrste nedrčkov za hranjenje:

Oglejmo si 9 najboljših slik nedrčkov za hranjenje otrok, ki so na voljo v Indiji.

1. ljubek bombaž za hranjenje nedrček:

modrček za hranjenje

To je nedrček za nego dojenčka iz čistega bombaža znamke Lovable. Ima izrezane in šivane, obložene in neoblazinjene skodelice, ki niso vezane za potrebno podporo in udobje po nosečnosti. Zgornje skodelice nedrčka so snemljive in jih je med dojenjem mogoče potegniti navzdol. Naramnice so široke za podporo in imajo pritrjene drsnike za prilagoditve. Podrobnost čipkanih oblog na zgornjih robovih skodelice in okrašenih čipkastih oblog vzdolž spodnjega roba. Na zadnji strani ima zapiranje na kljuko in oko in je na voljo v beli barvi in ​​različnih velikostih.

2. Adira Morph inovativni nedrček za nego, ki preprečuje puščanje:

Nasveti za hranjenje modrca in nošenje 2

Ta vrsta modrčka za dojenčke ne le olajša dojenje, ampak tudi absorbira razlitje mleka. Skodelice niso oblazinjene in brez žic za potrebno udobje in podporo. Ima pritrjen material, ki diha in ne pušča, tako da lahko absorbira prekomerno razlitje mleka. Skodelice imajo kapljico ali odprto flanelo za dojenje. Mehki elastični podpas povečuje oporo. Naramnice so elastične in imajo drsnike za nastavitve. Na hrbtu ima zapiranje za kljuko in oko. Na voljo je v treh barvah in različnih velikostih modrc.

3. Modrček za hranjenje materinstva Adira Morph:

Nasveti za hranjenje modrca in nošenje 3

Ta nedrček za hranjenje dojenčkov je posebej zasnovan tako, da nudi podporo in udobje rastočim dojkam med nosečnostjo in po njej. Modrček je narejen iz 100% dihajočega čistega bombaža in nudi maksimalno podporo in udobje ves dan. Skodelice so oblikovane kot skodelice za enostavno dojenje. Sponke za nego so diskretne z dostopom z eno roko, kar olajša in olajša delo med nego. Naramnice so nastavljive in raztegljive. Ima zadnjo zaporo z nastavljivim kavljem in ušescem. Na voljo je v črni barvi in ​​ima možnosti velikosti.

4. Bombažni nedrček za nego, ki ne prepušča puščanja, Adira Morph:

Adira Morph bombažni nedrček, odporen proti puščanju

To je križni prednji del iz 100% čistega bombaža, ki diha. Skodelice niso oblazinjene in brez žic za vrhunsko udobje in podporo po nosečnosti. Prerez čez izrez omogoča enostavno in priročno dojenje. Ob izrezu so lepe čipkaste obrobe, skodelice pa neprepustne, da absorbirajo razlitje mleka. Naramnice so široke, raztegljive in narejene iz mehke tkanine, ki zagotavlja vrhunsko udobje. Spodnji trak je všit elastični trak, ki zagotavlja tesno prileganje. Na voljo je v različnih velikostih.

5. Adira Morph Cross čez sprednji izvlečni nedrček za nego:

Nasveti za hranjenje modrca in nošenje 5

To je mehak in lahek nedrček za hranjenje iz čistega bombaža. Njegove skodelice niso oblazinjene in brez žic za potrebno udobje in podporo novim mamicam. Križni izrez naredi dojenje enostavno in priročno. Trakovi so mehki, široki in prožni, ki ne puščajo sledi na koži. Ima všit elastičen trak za trden oprijem. To je vsakdanji esencialni nedrček v obdobju po nosečnosti. Modrček je na voljo v različnih velikostih.

6. Bombažni nedrček za nego telesa- Style 5539:

Nasveti za hranjenje modrca in nošenje

To je 100% čist bombažni modrček za hranjenje žensk v obdobju po nosečnosti. Skodelice niso oblazinjene in brez žic, kar ponuja vrhunsko udobje in podporo. Skodelice imajo flanele v skodelicah, ki jih je mogoče potegniti navzdol za lažje dojenje. Naramnice so narejene iz elastike in imajo drsnike za nastavitve. Na voljo je z zapiranjem na kljuko in očesom ter je na voljo v beli in različnih velikostih.

7. Modrček za hranjenje VIP Feelings:

Nasveti za hranjenje modrca in nošenje 7

To je še en nedrček za hranjenje VIP občutkov z mehkim raztegljivim materialom. Skodelice niso oblazinjene in brez žic za potrebno podporo, zgornje skodelice pa lahko za dojenje potegnete navzdol. Tudi trak je narejen iz elastike in ga je mogoče raztegniti. Ima drsnike za nastavitev. Na hrbtu ima zapiralo in kavelj ter je na voljo v različnih velikostih.

8. Spustna skodelica za hranjenje z dinjami Y Nazaj:

Nasveti za hranjenje nedrčka in nošenje 8