Ženski vsakdanji prijatelj in zvočna pomoč pri razkazovanju njenih čutnih oblin, dejavnik dobrega počutja na dolgočasen pisarniški dan ali posebno presenečenje za drugo polovico na poseben dan, modrček je lahko različnih barv, razponov, velikosti, vrste, priložnosti in razpoloženje. Toda pri vsakem nedrčku vedno obstaja težava glede velikosti, s katero se mnoge ženske vedno spotaknejo.

Kako odlično izmeriti velikost nedrčka

Nepravilna velikost vašega intimnega oblačila je za vedno nevihta v vaši omari, kjer se nekateri modrčki popolnoma prilegajo, druge dni pa si želite, da bi vedeli, zakaj se trak vedno zareže v ramenske blazinice. Najprej in predvsem, čeprav je velikost določena stvar, je velikost skodelice, ki je za mnoge druge moteča, ko se nedrček popolne velikosti še vedno ne zdi precej bližje duši.

Kako izmeriti velikost nedrčka

Zato bomo v tem članku govorili o tem, kako izmeriti velikost nedrčka, da se boste lahko odlično razmetali s svojimi oblinami, ne da bi morali iti skozi predhodne težave.

Kako izmeriti velikost nedrčka?

Kako izmeriti velikost nedrčka 2

Nošenje odeje ne bi smelo povzročati tako neprijetnosti. Modrček je prijazna pomoč pri telesni nujnosti in mora biti enostaven kot sprehod po parku v vetrovnem poletnem večeru. Zato si, preden se lotimo najljubših vrst, poglejmo merilne korake do ustrezne velikosti modrca.

Preden začnete, spoznajte tehnologijo, ki vam danes omogoča, da s preprostim spletnim kalkulatorjem velikosti nedrčka določite velikost nedrčka skupaj s skodelicami. Mnoga spletna mesta, na primer cenjena Victoria’s skrivnost ali celo spletna destinacija za spodnje perilo, vam Zivame ponuja to ugodnost. Še enkrat, preden izberemo skrivno pot, še vedno potrebujete pravilno številko za svojo velikost. Evo, kako se merite za nedrček:

 • Za začetek postopka potrebujemo ustrezen merilni trak, fleksibilen in neoblazinjen vgrajen modrc. Pobrskajte po omari in poiščite nedrček, za katerega menite, da vam najbolj ustreza. Rahla skodelica na modrcu ne bo škodila.
 • Zdaj vzemite merilni trak, ko stojite pred ogledalom, in ga pripeljite do konca izpod jame in skozi hrbet spredaj, kjer se morajo stiči končni vogali. Linija merilnega traku mora biti tik nad trakom, pritrjenim na skodelico, kar vam daje zgornjo velikost pasu.
 • Natančneje, premaknemo se pod pas, ki je tik pod vašo krivuljo, na prepone. Na enak potop uporabite trak s hrbta in pod rokami ter se združite pod pasom.
 • Vsakič boste dobili ločeno številko, ki jo lahko zdaj zapišete in nato vnesete v kalkulator velikosti, kar vam bo dalo popolno velikost.
 • Zdaj za merjenje velikosti skodelice nedrčka poskusite ohlapno vzeti celotno površino prsi. Ponovno naredite trak skozi hrbet in ga spojite spredaj. Prepričajte se, da je trak tik čez vrh poprsja in naj zajema celotno širino. Zdaj izračunajte velikost skodelice s preprosto matematiko in izračunajte številko. Če je bil vaš zgornji pas 38 palcev, spodnji pa 36, ​​morate le odšteti oba pasu, preostalo število pa postane velikost skodelice po abecednem vrstnem redu. Tako bo zdaj pri 38 in 36 razlika 2, velikost skodelice pa B.

Točke, ki si jih morate zapomniti:

kako izmeriti velikost prsi 3

 • Vedno je bolje, da za branje številk zaprosite drugo osebo, saj se lahko upognete in njihovo branje lahko spremeni koordinate.
 • Če dobimo liho število, ga je treba zaokrožiti na naslednje sodo število.
 • Velikosti skodelic in celo velikosti nedrčkov se spreminjajo glede na vzorce, vrste in vrste. Tako lahko vsaka vrsta nedrčkov ne prinese enakega rezultata.
 • Imate priložnost, da se občasno fizično spremenite, zato lani nameščen nedrček morda ne bo najljubši za letošnje leto in enako velja. Kadar se počutite neprijetno, preverjajte svojo velikost.

Še nekaj nasvetov:

 • Če želite enako količino, poskusite zmanjšati velikost skodelice, če pa želite zmanjšati glasnost, pojdite navzgor.
 • Vaš modrček se pravilno prilega brez vrzeli in razlitja, vaša blagovna znamka pa se dobro prilega.
 • Če se vaša skodelica razlije in se vaš pas popolnoma prilega, pojdite gor. Na primer, iz 36 B poskusite preiti na 36 C ali D, namesto da kupite 38B.
 • Če je vaš pas tesen ali ohlapen in se vaša skodelica popolnoma prilega, se lahko dvignete navzgor (če je tesen) in se zmanjšate (če je ohlapen). Na primer, iz 36B lahko poskusite 34B in 38B.

Ko nosite pravo velikost, se počutite udobno, tanjše in ni izbočenih in neprimernih oblačil. Vaša drža je boljša in teža, ki jo nosi nedrček, je enakomerno razporejena z modrcem prave velikosti, kar vam zagotavlja, da vam ni treba spopadati z bolečinami v hrbtu.

Večina žensk nosi napačno velikost in je neprijetno. Številne študije so pokazale, da 80% žensk nosi napačno velikost nedrčka. Ženske se morajo razmetavati s svojo lepoto, poznavanje mere prsi pa vam zagotavlja, da vsakič nosite popolno obleko. Upam, da zdaj veste, kako izmeriti velikost prsi doma. Preizkusite to preizkušeno metodo za merjenje velikosti nedrčka in zdaj nosite pravo velikost. Ne pozabite, da se z ustrezno velikostjo na splošno počutite lepo.

Upam, da vam bo zgornji članek pomagal pri merjenju velikosti nedrčka. Temeljito preberite ta članek in poiščite pravo velikost modrca.