Modrček, kos notranje obrabe, ki ga nosijo ženske po vsem svetu, ima presenetljivo številne sorte. Presenečeni? No, ne bodi. Tako kot ne nosimo vedno enakih oblačil, je tudi naša notranja obleka drugače oblikovana. Bistveno je, da ženske izberejo pravo vrsto nedrčka za pravo obleko. Morda se oblečete v čudovito čipkasto obleko, si oblečete lepe čevlje in oblečete drag nakit, a na koncu izgledate neprimerno, ker nosite napačen nedrček. Zato se pogovorimo o določeni vrsti nedrčkov iz številnih vrst. Ta nedrček se imenuje Plunge Bra. Zdaj je Plunge nedrček dveh vrst. Osnovni nedrček za potapljanje in nedrček U za potapljanje/globoko potapljanje.

Plunge nedrček

Potopni modrček:

To je osnovni nedrček, ki je zasnovan tako, da lahko nosite veliko razrezanih oblačil in vaš modrček se ne pokaže. Skodelice potopnega modrca se na dnu med dojkama združijo s tankim sredinskim kosom. Lahko nosite vse nizke izreze ali tiste, ki so široko razrezani, ker imajo nedrčki za potapljanje večinoma široke naramnice.

U Potopni ali globoko potopni modrček:

U Plunge nedrček

Ta vrsta nedrčka, splošno znana kot U plunge ali Deep plunge nedrček, je posebej zasnovana za res nizke izreze. Izrez vašega vrha je lahko zelo nizek, vendar še vedno lahko doživite podporo nedrčka z modrcem u plunge/deep potopite. Na splošno ima podporno ožičenje, ki nudi podporo.

Vrhovi ali obleke, ki se običajno nosijo z osnovnim potopom ali modrcem U potapljanje/globoko potapljanje, so z nizkimi izrezi. Modrčki U potapljanje ali globoko potapljanje so posebej zasnovani za topike ali obleke, ki imajo izredno nizek izrez in segajo do konca, medtem ko so osnovni nedrčki super, da jih lahko nosite spodaj z rahlo nizkimi in razkritimi izrezi. Torej, če nameravate ta konec tedna obleči tisto res lepo obleko, ki ste jo kupili pred kratkim, pojdite naprej in izberite osnovni modrček za potapljanje ali potapljanje/globoko potapljanje za vrhunsko udobje in podporo. Zagotovo boste videti odlično.

Nasveti za nošenje:

Tu so nasveti za nošenje modrca. Verjemite ali ne, a tudi vaša notranja obraba ima poseben način, kako jo je treba nositi. Morda celo tega časa niste nosili nedrčka, zato se niste počutili 100% udobno in samozavestno. Ni pa prepozno, sledite tem preprostim korakom in vedeli boste, kako modrček odlično nositi.

Rokovanje skozi odprtine za roke in stiskanje zadaj Začnite tako, da roke položite skozi odprtine za roke in jih nato povlečete navzgor po ramenih. Večina nedrčkov ima na zadnji strani zaponko, ki povezuje levi del z desno. Z obema rokama primite oba konca in vtaknite kljuke v zanke.

Prilagajanje Naramnice:

Naslednji korak je, da naramnice na ramenih popolnoma prilagodite tako, da ne visijo ali niso pretesne. Na zadnji strani vsakega pasu boste našli zaponko. Samo povlecite navzdol ali navzgor zaponko glede na vaše potrebe in udobje. Obe zaponki morata biti na isti ravni.

Upognite se, da prilagodite položaj skodelic:

Stojte in se upognite, tako da hrbet nekoliko spustite. To pomaga pri prilagajanju in preverjanju gibanja prsi.