V primeru, da hodite na fant, fantje, razumemo vsakodnevno jutranjo zmedo, kako se pripraviti in se pravočasno oblikovati. Te pričeske za fantje so zato tukaj, da vas razvrstijo. Pričeske za fantka so na splošno raje krajše, trendovske, zaradi česar lahko izgledate modno, a zelo elegantno in elegantno. Ta priročnik za sloge, ki je tukaj, združuje vse to in lahko popolnoma naredi pametnega. Zagotovo bi jih imeli radi, pa naj bo to preprost videz ali trendovski slog salona ali new-age slavna zbledelost, in vse to vključuje. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o tem, kaj želite poskusiti za najboljši videz.

10 trendovskih pričesk fantov v tej sezoni:

Tu je seznam 10 najboljših pričesk za fantje.

1. Pogled mladega svežega fantka:

Tukaj je nova preobrazba, ki jo lahko preizkusite, ko greste na fakulteto. Ta slog je moden in je zelo priljubljen med mnogimi mladimi fanti. To je zelo enostavno narediti in ne potrebuje veliko časa. Če želite preizkusiti ta videz, potrebujete le dober gel za lase in po tem videzu boste nedvomno ustvarili dober vtis na svoji novi fakulteti..

 • Primeren tip las in obraza: Vsi ovalni in diamantni obrazi z gladko teksturo las lahko popolnoma preizkusijo ta slog.
 • Najboljša sezona za preizkus: Poletje je pravi čas, da preizkusite ta slog.
 • Popolna obleka in priložnosti: Moški lahko nosijo priložnostne kavbojke in srajce s tem videzom, da redno hodijo na fakulteto.

2. Potiskano nazaj polirano:

Če želite izgledati elegantno in modno kot priljubljen fant na fakulteti ali v pisarni, vendar ne želite, da bi bil videti preveč drzen in edinstven, je to lep slog, ki ga lahko preizkusite. Daje vam okus tako poliranega kot pametnega fantovskega videza skupaj z elegantno naravo. To je prikupna pričeska, ki jo ljubi več mladih do starejših fantov.

 • Primeren tip las in obraza: Mladi fantje ovalne oblike s katerim koli tipom las lahko popolnoma izgledajo tako.
 • Najboljša sezona za preizkus: Nosite ta lep slog v monsunu, da boste videti neverjetno.
 • Popolna obleka in priložnosti: To je dobro z lepo majico in jopicami za lepo preobrazbo. Ta slog nosite, ko greste s prijatelji.

3. Cute Boy Look for Round Face:

To je precej preprosta pričeska za fantje. Če ne želite storiti enako in želite eksperimentirati z nečim krepkim v modi in priljubljenosti, je dobro, da poskusite. To je tako srčkan videz in povsod v trendu. To daje vibracije okoli vas kot prijaznega in pametnega fanta na fakulteti. Preizkusite in prepričani smo, da vam bo ta videz zagotovo všeč.

 • Primerna vrsta las in obraza: Če imate okrogel obraz z valovitimi in kodrastimi lasmi, lahko to varno poskusite vnaprej.
 • Najboljša sezona za preizkus: Vsaka sezona je dobra, da preizkusite to razgledno točko.
 • Popolna obleka in priložnosti: Nosite to s priložnostno majico in kavbojkami za lepe študentske dni.

4. Najbolj eleganten videz sodobnih fantov:

Ta pričeska je vsekakor za fante, ki radi ohranijo zabavno in kul pričesko. In to je precej dostopen slog, ki mu sledi več fantov. Če želite trendovsko in kul iskanje hladne in lahkotne osebe, je to popolnoma dobro preizkusiti. Lahko izgledate tako dobro, če lasje nežno padajo na čelo ali pa so lasje celo neurejeni, kot je prikazano na zgornji sliki.

 • Primerna vrsta las in obraza: Okrogel, ovalni in srčast obraz z ravno teksturo las lahko ustreza temu slogu.
 • Najboljša sezona za preizkus: Nosite to pozimi, saj takrat najbolj ustreza.
 • Popolna obleka in priložnosti: To je dobro poskusiti z lepo majico in kavbojkami med športnimi aktivnostmi ali izleti.

5. Zloben pogled mladega fanta:

Mladi fant zloben pogled

Spet je priljubljen slog za več fantov. Ta slog je dobro odrezan, okrogle oblike, da lasje zlahka padajo na čelo. Primerna je za fante, ki so videti precej mladi. Obrazna značilnost osebe tukaj izgleda zelo otročje, zato je ta slog zelo primeren za takšne fantje, ki hodijo na fakulteto.

 • Primerna vrsta las in obraza: Ta pričeska je najboljša za moške z okroglim obrazom s katerim koli tipom las.
 • Najboljša sezona za preizkus: Nosite ta slog v monsunskem in zimskem času, da boste videti kar najbolje.
 • Popolna obleka in priložnosti: To je dobro poskusiti z lepimi uradniki za udeležbo na razgovoru za zaposlitev na fakulteti.

6. Poglej kratke lase za fantje:

To je najboljša nova pričeska za fantje, še posebej v najstniških časih. In to je zelo preprost slog in je zato zelo primeren za tiste fante, ki se ne želijo preveč ukvarjati s svojim videzom in naj bodo zelo minimalni in lahki. Zato ga vsak dan preizkusite za hitre in enostavne preobrazbe.

 • Primeren tip las in obraza: Moški s katero koli vrsto obraza in kratkimi lasmi se lahko popolnoma preizkusijo v tej razglednici.
 • Najboljša sezona za preizkus: Poletje je pravi čas, da preizkusite to kratko pričesko.
 • Popolna obleka in priložnosti: Nosite to s priložnostno majico in kavbojkami za redne dneve šolanja.

7. Modna frizura za nov sodoben videz:

To sledi new age modi in videzu. Ta rez je danes dobro poznan v več priljubljeni umetnosti in kulturi, zlasti v velemestnih mestih. Če želite drzen in eleganten videz ter zaupate, da preizkusite nekaj novega, boste to zagotovo preizkusili. Ne zamudite tega, če vam je všeč.

 • Primerna vrsta las in obraza: Temu videzu lahko ustrezajo vse oblike obraza in lasje.
 • Najboljša sezona za preizkus: Poletje je pravi čas, da preizkusite ta slog.
 • Popolna obleka in priložnosti: Moški lahko nosijo priložnostne majice in obleke, da gredo ven s prijatelji ali družino.

8. Undercut Spike Cut Look:

Ta nova pričeska za fantje je dobro znana z različicami zbledelih in podrezanih različic. Ta pričeska ima na kroni špičast videz s podrezom in zbledi na straneh. To ustreza fantom, ki so navdušeni, da poskusijo nekaj novega. Je pa enostaven za vzdrževanje in ga je mogoče narediti v kratkem času.

 • Primerna vrsta las in obraza: Poskusite to, če imate ovalni in pravokotni obraz s katerim koli tipom las.
 • Najboljša sezona za preizkus: Poletje in zima sta pravi čas, da preizkusite to razgledno točko.
 • Popolna obleka in priložnosti: To ustreza tako formalnim kot neformalnim oblekam, pa naj gre za fakulteto ali za filmske večere.

9. Videz umazanega mladega fanta:

Videz umazanega mladega fanta

Če imate kodraste lase, potem je to popolnoma primerno in ga je vredno preizkusiti. Vsi poznamo tega priljubljenega lika Harryja Potterja in zagotovo smo tudi ljubitelji njegovega sloga. To daje pameten in intelektualen videz, hkrati pa ima tudi stil in modni občutek. Mladi fantje, ki imajo kodraste lase, lahko to frizuro popolnoma pregledajo in jim bo zagotovo všeč. Preizkusite sami in si oglejte spremembo.

 • Primerna vrsta las in obraza: Za ta videz so primerni okrogel in kvadratni obraz s kodrastimi lasmi.
 • Najboljša sezona za preizkus: Zima in monsun sta najbolje preizkusiti.
 • Popolna obleka in priložnosti: Poskusite to s priložnostno srajco in kavbojkami, da boste videti dobro za dneve šolanja.

10. Srednje dolga frizura za mlade fante:

Če imate srednje dolge lase in nimate pojma, kako jih najbolje oblikovati, lahko preizkusite ta slog in se okrasite. Je dobro poliran in dobro znan priljubljen videz. Kar pojdi naprej in se loči stran ter lase skrbno in neelegantno počisti. Ne traja veliko časa in truda, hitro pa ga lahko tudi dokončate.

 • Primerna vrsta las in obraza: Okrogel, kvadratni in ovalni obraz s srednjimi lasmi ga lahko preizkusi.
 • Najboljša sezona za preizkus: Ta slog je primeren za zimsko sezono.
 • Popolna obleka in priložnosti: Fantje lahko oblečejo priložnostno majico in kratke hlače, da gredo v tem videzu s prijatelji.

Dodatni nasveti:

 1. Znano je, da so te frizure fantov enostavno narediti in vzdrževati. Zato ti videzi zahtevajo manj časa za ustvarjanje.
 2. Na koncu nanesite lak za lase, tako da lasje ostanejo na svojem mestu, če imate dolg in naporen dan.
 3. Poleg tega lahko pogosto obrezujete lase, da ne boste kmalu potrebovali popolne frizure.
 4. Ne pretiravajte s šamponom niti za fante s kratkimi lasmi. To lahko odstrani naravna olja iz las in poškoduje vaše lase.
 5. Masirajte lase v povprečju vsaj enkrat na deset dni, da zagotovite, da lasje dobijo vso potrebno prehrano in vlago.

Te pričeske za fantje so precej enostavne za vzdrževanje in vzdrževanje. Ti slogi so poleg tega zelo vsestranski in jih lahko večkrat preizkusijo različne vrste obraznih potez in moški. Preizkusite te sloge sami in nam povejte, kako enostavni so v vašem vsakdanjem življenju. Kar naprej, izberite tisto, kar vam je najbolj všeč, in obiščite salon. Povejte nam več o tem, kaj mislite tukaj.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

V1. Kako zagotoviti, da so lasje mehki in gladke teksture za fante?

Odgovor: Lasje so pogosto poškodovani zaradi sonca, onesnaženja in pomanjkanja vlage. Zaradi tega lahko lasje postanejo mehki in grobi. Zato je treba sprejeti previdnostne ukrepe, da bodo lasje videti gladki in polirani. Nanesite serum na mokre lase in gel, preden jih oblikujete. Poleg tega lahko po šamponu uporabite balzam za bolj gladke lase.

V2. Ali se okrogla oblika obraza dobro ujema s srednjimi lasmi za fantje?

Odgovor: Ja absolutno. Srednje dolgi lasje se odlično podajo vsem oblikam obraza in tipom las. Tudi fantje z okroglo obliko obraza lahko popolnoma in varno preizkusijo srednje dolge pričeske, ki so jim najbolj všeč. Lahko se dobro ujema z obrazom.

V3. Ali krojni rob ustreza mladim fantom z okroglim obrazom?

Odgovor: Ja, mit je, da moški z okroglim obrazom ne ustrezajo obrobju. Lahko preizkusite obrobje, vendar ne naredite tupih obrob. Vaš frizer bo poskrbel, če vprašate za nasvet, da s temi robovi ne naredite obraza bolj okroglega in predlaga ustrezen kroj.