Moška moda govori o modnem mestu, njihovi najnovejši slogi pa v zadnjih letih prejemajo svetovno priznanje. Ker se modni svet nenehno razvija in spreminja, imamo danes celo pričeske in preobrazbe s telesno pozitivno podobo in trendi. Te pričeske za debele moške so primer.

S pametnim videzom, kul in modernimi slognimi izjavami ter trendovskimi kretnjami nam je všeč, kako ti odbitki za debele moške stojijo stran od množice. Ne samo promovirajo modne preobrazbe in stilske ideje plus size, ampak tudi nudijo želeni in hiter videz moškim, ki to iščejo!

10 najboljših odbitkov za fantje z dvojno brado:

Zbrali smo najnovejše in najbolj priljubljene dobre pričeske za tiste z večjo strukturo ali z debelimi ali debelimi obrazi. Tu so najnovejši priljubljeni fantje, moški in fantje v vseh starostnih skupinah!

1. Kratka frizura za tanke lase:

Pričeske za debele moške

Če imate debel obraz z debelimi obraznimi potezami, skupaj s tanko teksturo las, veste, da lahko še vedno izgledate sodobno in pametno? Ta varianta je enostavna za uporabo, a kljub temu so osvežilni kratki odbitki za debele moške hitri in primerni za mnoge moške, ki imajo radi preprost videz. Stranski del las s svetlo brado izboljša celoten videz in naredi vsakega moškega elegantnega in razdraženega. Poleg tega je ta pričeska enostavna za vzdrževanje in zelo udobna vsak dan. Naj bo to za mlajšo starostno skupino ali moške srednjih let, videz je nedvomno brezčasen in tukaj bo dolgo ostal v trendu!

2. Ideja o pričeski z afro navdihom:

Odbitki za debele obraze moški

Naj vam povemo – afriška frizura ali pričeska za črne lase za fante je večna in vedno v trendu. Ta klasičen in živahen videz se lahko dobro prilega tudi tistim moškim, ki imajo debele obraze ali telesno strukturo. Tu je primer, da je ta vesela pričeska na voljo v preobrazbi pletenic, dodajanje brade pa lahko dodatno izboljša videz. Celoten videz tanjša obrazne poteze in daje svetel, oster slog.

3. Debela frizura s preobrazbo brade:

Moška frizura za debel obraz

Naj vam razkrijemo eno skrivnost! Če imate debele ali “debele” obrazne poteze, kaj je lahko končni cilj mnogih moških? Vse je v tem, da izgledaš mlad ali čeden. Preizkusite takšno različico frizure z gosto in gosto brado in stavimo, da lahko popolnoma spremeni vaš videz. Izgled brade in brkov lahko prikrije bucmastost na obrazu in zmanjša okroglost strukture obraza. Ne samo to, ampak tudi brkati kratki odbitki za debele moške so vedno tudi klasičen videz, ki daje čudovit najboljši videz in idealen slog. Kaj misliš?

4. Pričeska iz soli in popra za starejše moške:

Frizura za debele obraze moških

Minili so časi, ko mislimo, da beli lasje niso tako kul! Danes pogosto vidimo moške, ki jih objemajo in nadgrajujejo celoten videz z novimi idejami za preobrazbo. Tukaj je eden naših najljubših! Začrtani lasje z dolgo brado za starejše starostne skupine bodo za vedno ostali v trendu. Kot pravijo, ni starosti, da bi izgledali elegantno, in to za vedno za debele obraze moški je za tiste moške, ki so vedno žejni novih in drznih pričesk. Pa naj gre za poklicna prizadevanja ali preobrazbo zabave; ta frizura je primerna in se najbolje prilega!

5. Profesionalna frizura za moške:

Odbitki za debele fante

Tukaj je eden izmed naših najljubših profesionalnih in poslovnih formalnih odbitkov za moške. Če imate okroglo debelo obliko obraza in ste raje videti zelo dostojanstveno in profesionalno, je ta valovita frizura lahko idealna. Frizura je oblikovana tako, da ostriženi lasje enakomerno padajo na obeh straneh čela na lepo česan način. Ustrezno pokriva ličnice in široke obrazne poteze, brez napora daje sodoben, a čeden in svetel videz. Naj bo to za moške 30 -ih ali do 50 -ih let; ta sodobna formalna frizura je lahko idealna!

6. Dolga kodrasta pričeska za debele obraze:

Najboljša frizura za debele moške

Moško dolgodlaki videz je danes nov svetovni trend. Z edinstvenim videzom in sodobnim slogom lahko moški, ki imajo raje vroč in trendovski videz, raje to preobrazbo. S kodrasto teksturo las in daljšo dolžino las poskusite to frizuro skupaj z gosto in gosto brado. Vzeto po popotnikovem in boho vibriranem videzu, obožujemo način, kako gre za nov, a čeden eleganten videz. Kaj si misliš o tem? Naj bodo to moški mlajših ali srednjih let; ta debel obraz za vsakega moškega bo nedvomno pomemben udarec za vsakogar.

7. Quiff frizura z lahkim izginjanjem:

Odbitki za debel obraz Guy

S to lahkotno frizuro in bleščanjem ob straneh se lahko ta enostavna za upravljanje in udobna pričeska primerno prilega tudi tistim okrogle in debele oblike. Če imate tanke ali manjše lase ali želite, da se kratka frizura prilega vsestranskemu vsakodnevnemu slogu, je ta priljubljena moška frizura lahko najbolj primerna. Mladi moški so lahko videti lepi, mladostni in elegantni ter so idealni za priložnostne izlete, zabave ali celo pisarniška oblačila.

8. Mohawk s pričesko za brado:

Odbitki za debele fante

Mohawk je verjetno med najbolj pričakovanimi in uspešnimi pričeskami v novem tisočletju. Moški iz skoraj vseh držav in regij so opaženi v športnem slogu, od navadnih moških do slavnih. Torej še večji razlog, da se najbolje prilega moškemu z debelim ali velikim obrazom. Tu je ena takšnih variant, na katere smo naleteli. Zdi se, da je Mohawk v paru z gosto brado uspešnica; Všeč nam je, da ni edinstven, ampak tudi sladek z novim videzom. Ne glede na to, ali ste stari 20-30 let ali 50 let; ta najboljša moška pričeska za debel obraz je lahko prava in popolna za tiste, ki želijo eksperimentalni slog!

9. Kratka fade frizura:

Najboljša pričeska za debele moške

Ta minimalen videz je nujno vključiti v vse naše sezname za striženje, ki jih je enostavno vzdrževati. Koža z bledečo do svetlo bledo križno kombinacijo in kratkimi podrezanimi lasmi je to vsakdanji videz, ki ga pogosto opazimo pri moških po vsem svetu. Ista brada se tu nosi tudi v skladu s frizuro, in všeč nam je, kako izboljša celoten videz, da se najbolje prilega moškim z debelimi ali debelimi obrazi. Še posebej, če ste stari okoli 40 let, je to lahko tudi idealna pisarniška frizura in frizura!

10. Ideja za frizuro srednje dolžine:

Odbitki za fante z debelimi obrazi

Če imate pravokotno do podolgovato obliko obraza z bucmastim videzom, lahko poskusite s to frizuro srednje dolžine. S stransko česanim slogom in valovito teksturo, ki pada čez ušesa, je ta vsakdanji videz vroč in pameten z novimi sodobnimi trendi. Pa naj gre za polformalne ali formalne priložnosti ali zabave; zaradi te frizure lahko vsak postane eliten in očarljiv v množici. Ta moška frizura za debel obraz je idealna in popolna za tiste v starejših starostnih skupinah!

Upamo, da ste uživali v raziskovanju teh idealnih in sodobnih odbitkov in pričesk za debele moške. Naj bo to z debelim videzom ali z debelo/telesno strukturo velikosti, se te sodobne ideje lahko dobro prilegajo nastajajočemu svetu mode in stavimo, da lahko v množici izstopate kot trendovski. Sporočite nam, kako vam je všeč in kaj menite o tem; radi te slišimo!