Se želite ukvarjati s pompadourjem? A vas je malo strah, kako skrbeti zanj ali nadaljevati z ustvarjanjem tega sloga za vas? Brez znoja, imamo vse pokrito glede frizure pompadour. Od njegovih vrst do negovanja in tudi, kako izboljšati vaš pompadour – vse smo zajeli tukaj. Zato se brez zapravljanja časa potopimo v čudovit in ustvarjalen svet oblikovanja las pompadour. Tega ne boste obžalovali.

Moške frizure Pompadour

30 sodobnih moških pričesk Pompadour 2021:

No, morda ne bomo natančno odgovorili, kako lahko izgleda prava in popolna frizura pompadour! Ker v trendu pompadour ni nič prav in narobe, saj se videz vedno spreminja. Na splošno pa se pompadour lahko loči od drugih stilov – na sprednji strani so videti obsežni in dolgi/zabuhli ter se umikajo ob straneh in zadaj. Tu so novi in ​​enostavni svetovno znani videzi, ki so trenutno v trendu in vam lahko pomagajo izbrati pravega in primernega zase!

1. Pompadour Brada Pitta:

Pompadour Brada Pitta

Naš najljubši igralec, Brad Pitt, je tudi na številnih dogodkih nosil ta čudovit čeden videz pompadourja. Z elegantnim stylingom skozi pomade vosek in dostojanstveno izjavo o slogu si ne moremo odtrgati oči! Naj bodo to uradne zabave ali koktajli, preizkusite to pričesko in stavimo, da ste lahko hkrati videti nežni in pametni.

 • Moški z ovalno in okroglo obliko obraza lahko preizkusijo to sodobno moško frizuro pompadour
 • Nosite to za tiste z ravno in valovito teksturo las.
 • Tisti, ki so stari od 40 do 50 let, so lahko v tem slogu videti čedni in osvežujoči.

2. Chris Brown v kratkem Pompadourju:

Chris Brown v kratkem Pompadourju

Resnično nam je všeč, kako je Chris Brown brez napora odnesel ta kratki pompadour. Z zbledelimi vibracijami ob straneh in bohovibednim videzom je frizura pompadour namenjena drznemu, trendovskemu videzu in sodobnim odtenkom. Ta frizura je lahko popolna za vse zabave ali večerne prireditve, glede na to, kako izgleda sodobno in razburljivo za vsakogar. Kaj misliš o tem?

 • Moški s podolgovato in ovalno obliko obraza so lahko idealni v tem videzu.
 • Poskusite to pričesko za tiste s katero koli teksturo las; z lahkoto se prilega vsakomur.
 • Moški v poznih dvajsetih do poznih tridesetih so lahko v tej frizuri živahni in pametni.

3. Neredni Pompadour Davida Beckhama:

Neredni Pompadour Davida Beckhama

Za Davida Beckhama je vedno znano, da brez zamude nosi najnovejše sloge in trende. Ta neurejen pompadour je bil eden takih, njegovi oboževalci pa so uživali v tej novi edinstveni pričeski. Popolna mešanica neurejenega dotika z pompadourjem in stransko obrobljenim videzom je nekaj, kar vsi radi imamo. Brez težav prinaša tako osvežujoč in vroč videz za vsakega moškega! Dodajte kombinacijo robustne brade, da izboljšate modno raven na naslednjo stopnjo!

 • Moški z ovalno in pravokotno obliko obraza so lahko popolni v tej frizuri.
 • Poskusite ta slog za tiste z valovito teksturo las za brezhibno in idealno izjavo o slogu.
 • Vsi moški, starejši od 40 let, lahko v tej pričeski brez težav izgledajo mladostno.

4. Klasični Pompadour Johnnyja Casha:

Klasični Pompadour Johnnyja Casha

Če ne poznate Johnnyja Casha, morate – glede na to, kako je njegov pompadour videti, eden najbolj klasičnih trendov pompadourja, ki je označen kot eden od začetkov v trendu. Opazen v petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja je estetski in vintage videz te pričeske nepremagljiv. S puhasto sprednjo stranjo in z lepim pogledom na koncih se ne moremo bolj strinjati, da je ta tradicionalni pompadour brezčasen trend, ki bo vedno ostal v svetu mode!

 • Tisti s katero koli obliko obraza lahko to pričesko hitro preizkusijo.
 • Moški z valovito in kodrasto teksturo las lahko brez težav delajo na tem pompadourju.
 • Če ste starejši od srednjih 40-ih do 50 let, poskusite s tem starinskim videzom videti osvežujoče.

5. Bruno Mars v Pompadourju:

Bruno Mars v Pompadourju

Med trendi striženja slavnih je ta pompadour Bruna Marsa tudi eden najbolj opaznih stilov. Različica gre po debelo česanem sprednjem delu z lepo obrezanimi kratkimi stranicami in voskastim videzom v laseh. To je precej vsestranski slog pompadourja – saj se lahko večkrat prilega – od uradnih srečanj do zabav ali izletov! Izgleda super čedno in elegantno in ga je mogoče ustrezno oblikovati na več načinov.

 • Tisti moški z ovalno in podolgovato obliko obraza lahko poskusijo to idealno razgledno točko.
 • Nosite ta slog za moške z valovito teksturo las – saj se lahko popolnoma prilega!
 • Delajte na tem videzu, da bodo moški v tridesetih do zgodnjih štiridesetih videti nervozni in pametni!

6. Pompadour Fade:

Pompadour Fade

Ta pričeska se močno opira na pompadour fade. Fade slog je povezan s številnimi moškimi pričeskami. Ta priljubljenost izhaja iz sposobnosti pompadourja, da neurejenemu slogu daje stabilnost in čistočo. Združuje vse glavne sloge s koničnimi robovi klasičnega oblikovanja. Zaradi kratke dolžine nad ušesi bo na vrhu ustvarila videz večje teže in prostornine.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Ta zbledelost pompadourja ustvarja zelo eleganten videz. Združuje tako pompadour kot tudi quiff. Na vrhu glave daje veliko volumna. Izgleda tudi zelo lepo. Quiff je lahko tudi preprost, tako da ga zmanjšate ali povečate. Ta čist quiff je videti zelo močan v primerjavi z bolj mešanim quiffom, ki se zdi mehak.

8. Mini Pompadour:

Mini Pompadour

Ta manjši od kratkega pompadourja ustvari pompadour izginjanje. Imenujejo ga tudi mini pompadour. To je super za moške s kratkimi lasmi in zato ne morejo narediti klasičnega pompadourja. Ta vrsta pompadourja lahko uživajo ti ljudje in lahko počaka, ko bodo lasje začeli rasti. Čeprav ta frizura ne bo pritegnila veliko pozornosti, je še vedno odlična za sodobnega moškega.

9. naravnost Pompadour:

Naravnost Pompadour

Ta vrsta bleščanja pompadourja ustvarja zelo oster in klasičen videz. Tudi če je to frizuro mogoče narediti na valovitih laseh, so najboljši rezultati doseženi na ravnih laseh. Torej, če nimate valovitih las, lahko to poskusite. Prav tako izgleda zelo profesionalno in športno zelo čist, urejen videz.

10. Sodobni Pompadour:

Sodobni Pompadour

Čeprav je pompadour brezčasna klasika, je v 21. stoletju zasukan, da je videti kot sodoben pompadour. To daje bolj eleganten, osupljiv in oster videz. Dokler je človek samozavesten, lahko odstrani ta pogled. Ta različica pompadourja je bolj definirana kot prvotna različica in tako lahko naredi obraz daljši. Temu so primerni tudi ljudje z okroglim obrazom. vrsta moder

11. Pompadour in brada:

Pompadour in brada

To je vrsta sodobnega pompadourjevega videza, kjer je v kombinaciji z brado, ki daje vrhunski videz. Ta kombinacija bo resnično obrnila glave in oči. Odtrgati pa ni lahko. Prvič, velikost brade mora biti v skladu z vašim pompadourjem, sicer bi bilo videti res čudno. Redno vzdrževanje in obrezovanje sta zelo pomembna za ohranjanje lepe.

12. Pompadour z eno dolžino:

Pompadour z eno dolžino

Dandanes je moški pompadour namenjen podrezovanju. Nekateri pa vseeno kažejo daljše plati. Ta pompadour z eno dolžino ne bo ustvaril nobene razlike med dolžino stranic in zgornjih las. To daje bolj klasičen videz. Stranske dele las lahko vzamete tudi za ustvarjanje pompadourja. Ta videz daje zelo poliran lesk, vendar je višina las tukaj manjša. Temu slogu se lahko po potrebi doda tudi stranski del.

13. Pompadour celotne glasnosti:

Pompadour polne glasnosti

To je vrsta moškega pompadourja, kjer se testira in uporablja celotna prostornina las. Gre za dvig prvotnega koncepta na povsem novo raven s povečanjem širine in dolžine pompadourja. Ta videz lahko nosi vsak, vendar bo imela največ koristi oseba z debelejšimi lasmi. Stransko stran lahko obrijete, da ustvarite popoln videz pompadourja, za dosego želenih rezultatov pa uporabite tudi sušilnik za lase in potreben izdelek.

14. Teksturiran Pompadour:

Teksturiran Pompadour

Ta vrsta pompadourja vključuje pompadourjev podrez na zelo eleganten način. Ta teksturiran slog bo celotni stvari dal malo strukture in integritete. To je idealno tako za pisarne kot tudi po uradnem času. Tudi to teksturo je enostavno ustvariti. Če pa imate ravne lase, bo morda težko odstraniti ta videz. Zato je priporočljiva uporaba teksturne kreme.

15. azijski pompadour:

Azijski Pompadour

Ta azijski pompadour ima pompadour podrezan. Ta frizura izgleda fantastično na različnih vrstah ljudi. Elegantni in temno videti azijski lasje so popolnoma primerni za izdelavo pompadourja. Izgledalo bo zelo osupljivo in čudovito. Če je volumen las ogromen, lahko pompadour zlahka dosežete. Če pa so lasje tanki, se lahko volumen las poveča z uporabo različnih izdelkov.

16. Elvis Pompadour:

Elvis Pompadour

Klasični pompadour je izviral v 1700 -ih letih, vendar ni bil priljubljena frizura, dokler ga ni uporabljala rock kultura petdesetih let in sam Elvis Presley. Le na ta način je priljubljenost pompadourja vzletela. V prejšnjih dneh je bil pompadour eleganten in popolnoma raven, danes pa gre za volumen in teksturo. Če želite dobiti takšen videz, morate za nemoten dizajn uporabiti različne izdelke.

17. Zarezan Pompadour:

Pompadour z rezanjem nazaj

To je vrsta klasičnega pompadourja, kjer si, če so vaši lasje gladki in gladki, zaslužite to frizuro. Ta pompadour je videti poliran v primerjavi s teksturiranimi. Prav tako daje starinski, retro videz. Da bi dobili ta lep videz, je priporočljivo uporabiti vosek ali gel za lase ali celo sušenje s sušilcem za lase, preden nadaljujete s oblikovanjem.

18. Odklopljen Pompadour:

Odklopljen Pompadour

Ta posebna moška pričeska pompadour je resnično pripravljena vnesti dodatno življenje v vaše frizuro. Ta frizura bi morala biti pot do tega navdušenja. Odklopljena podreza je zdaj združena z lepo videti pompadourjem, zato je idealna za moškega 21. stoletja. Ta zelo lepa pričeska bo tudi zelo privlačna.

19. Teksturiran sproščen Pompadour:

Teksturiran sproščen Pompadour

Ta sproščena moška frizura pompadour se bo počutila samozavestno. Ta videz v kombinaciji z običajnim pompadourjem bo ta frizura drugim pokazala definicijo, da je kul sproščen zaključek. To je odlično tudi za ljudi z debelimi in valovitimi lasmi. Če nekdo nima debelih ali valovitih las, bi lahko pomagala uporaba različnih izdelkov.

20. Pompadour s sijajem:

Pompadour s sijajem

Ta moška pričeska pompadour izgleda zelo sijoča. Tudi zato, da imate dovolj sijaja, je to merilo, da bodo vaši lasje zelo naravni. Nato ga morate posušiti s sušilcem za lase in nato uporabiti pomado za oblikovanje. Po tem bo uporaba sijočega pršila povečala faktor sijaja.

21. Pompadour z dodatno glasnostjo:

Pompadour z dodatno glasnostjo

Ta moška pričeska pompadour potrebuje posebno dodatno glasnost. Pompadour je že odlična elegantna frizura, če pa imate več volumna las, bi lahko bila ta lepota veliko višja. Uporabiti morate različne izdelke, vključno z uporabo izdelkov za povečanje volumna, pomade itd. Na koncu lahko okusite končne rezultate.

22. Pompadour s svetlimi lasmi:

Pompadour s svetlimi lasmi

Poleg športnega pompadourja obstaja tudi veliko različnih stvari, ki jih lahko raziščete več. Lahko se igrate z velikostjo, teksturo in celo barvo las. Tako bo vaš pompadour bolj osupljiv in eleganten. Pomado za lase lahko uporabite tudi za povečanje njenega sloga.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

To je zelo drugačen pogled na pot pompadourja. Če bi prvotni pompadour združili s sredino zbledelosti, bi bila celotna stvar videti prav razburljivo. Ima daljše lase na sredini glave do krajših las okoli sebe. To daje videzu zelo edinstveno obliko in velikost. Tudi to bo videti zelo ostro in razdraženo. Pomado za lase lahko uporabite tudi za povečanje faktorja sloga.

24. Kratek kodrasti pompadour:

Kratek kodrasti Pompadour

Ko so vaši lasje kodrasti, morate to narediti. Ta frizura vam bo dala kodrast pompadour. To je tudi popolnoma elegantno in lepo videti. Za oblikovanje vaših čudovitih las potrebujete tudi glavnik s širokimi zobmi. Za povečanje faktorja sloga lahko uporabite tudi izdelke za pričeske pomade. Če želite dodaten volumen, le sušite korenine las.

25. Kratek Pompadour z visokim zamikom:

Kratek Pompadour z visokim bledenjem

Ta vrsta frizure pompadour vam daje eleganten videz vojaškega tipa. Vendar ne pozabite ohraniti tudi proporcev. Preveč zbledelosti lahko preveč podaljša obraz, vendar bo najbolje zbledelo s kratkim pompadurjem videti najbolje. Uporabite tudi izdelke za pričeske pomade, da povečate količinski slog.

26. Pompadour stranskega dela:

Stranski del Pompadour

To je zelo drugačen pristop k pompadour frizuri. Pompadour se osredotoča predvsem na zadnjico, ki odhaja z las. Tu je linija dela stranskega dela, ki bo delovala kot osnova las. To bo dalo zelo lep videz in bo zagotovo videti elegantno. Priporočljivo je, da uporabite dober mat izdelek, ki ima lepo teksturo. Stranski lasje bodo dovolj z uporabo mokrega gela za lase.

27. Kratek Pompadour:

Kratek Pompadour

To je odlična pompadour frizura, kjer se lahko razmetavate s svojimi tradicionalnimi lastnostmi frizure. To je mogoče doseči s kratkimi lasmi in ustreza skoraj vsaki situaciji. Da bi dobili sodoben videz, je priporočljivo, da lase oblikujete iz linije del. Če želite videti čist videz, si priskrbite dober gel za mokre lase.

28. Podrezan Pompadour:

Podrezan Pompadour

To vrsto frizure pompadour je odlično preizkusiti. Ta podrezan pompadour izgleda res dobro in daje večji učinek kot zbledele stranice. Vrh glave postane volumen, kar ji daje močan slog. Prav tako ima veliko prilagodljivosti, tako da niste veliko skrbeli za styling. Tudi daljši lasje izgledajo dobro ob straneh.

29. kodrasti Pompadour:

Kodrasti Pompadour

Pri frizuri Pompadour ne gre vedno za kodraste lase. Vse gre za ravne lase. Videz, ki ga dobite z ravnimi lasmi, s kodrastimi lasmi popolnoma ni mogoč. Kljub temu pa bi vam z dobro teksturo, volumnom in pravim rezom lahko prišli do odličnega kodrastega pompadour kroja. Izgledal bo super in objel bo fantastično urejenost pompadour stilov. Vključite lahko tudi podrezane ali kratke stranice.

30. Valoviti pompadour:

Valoviti Pompadour

Klasična frizura pompadour vam bo dala oster in oster videz. Toda ta valovita vam bo dala veselje in polna mladosti. Odlično za modo, saj se ta slog ne jemlje preveč resno. Temu videzu je tudi enostavno pristopiti in ga tudi ustvariti.

Ta ogromen seznam nam jasno pove, kako oblikovati pompadourja. Spoznamo tudi številne vrste stilov, povezanih s pompadourjem. To vam ne bo samo pomagalo pri odločitvi, kakšna bo vaša naslednja frizura pompadour, temveč se boste tudi zavedali, kako jo redno preverjati.