Moški odbitki slavnih! Ti najbolj priljubljeni in najbolj priljubljeni odbitki, ki jih ponašajo naši najljubši slavni moški, so med tistimi, ki jih je treba preveriti in jih je treba preizkusiti po vsem svetu. Če ste pozorni na modni svet in bi radi eksperimentirali in preizkusili vse znane podobe, vam bo ta vrhunski vodnik po videzu slavnih izjemno pomagal.

Vse od hollywoodskih svetovno znanih igralcev do naših čednih in vročih bollywoodskih zvezdnikov smo pokrili vse. Skupaj raziščimo slavne moške pričeske in odbitke in danes vemo več.

75 najboljših moških odbitkov slavnih v Hollywoodu & Bollywood:

Ne glede na to, ali gre za konice, pompadour ali valovite odbitke, naše najljubše in čedne zvezdnice nikoli niso dvomile, da bodo preizkusile najbolj impresiven in čudovit videz – in hej, videti so popolnoma fascinantno. Pripravili smo nekaj najbolj znanih videzov samo za vas. Imajo vse od moških zvezdnikov s kratkimi lasmi do dolgih las in z nenavadnim videzom od pletenic do drznih zbledelih odbitkov. Preverimo jih.

1. Lee Min Ho:

Korejski igralec, pevec in model so po vsem svetu dobro znani po tem drznem slogu fashionista. Preizkusi vse nenavadne odbitke, a jim nikoli ne uspe, da bi jim omogočil najboljše nastope. Pokrili smo nekaj najbolj priljubljenih videzov in ne moremo jih spustiti iz oči – popolnoma edinstveni in divji. Mimogrede, všeč nam je, kako jih tako brezhibno nosi. Kaj misliš?

Stransko pometanje obrobja:

Lee Min Ho

Posodni rez:

Bowl Cut

Pričeska s stransko ločitvijo:

Pričeska s stranskimi deli

2. Ben Affleck:

Naš najljubši zvezdnik Pearl Harbor in Argo, Ben Affleck, ima najbolj subtilen, a hkrati čeden mehak videz. Če imate radi nekaj, kar ni preveč divje in imate raje izjavo o slogu mehkih tonov, od koga drugega kot našega Bena navdihnite? To mu popolnoma ustreza in nikoli mu ne uspe brezhibno prikopati izjave o slogu. Kateri je vaš najljubši pogled iz njegove kariere? Obožujemo njegove konice in klasičen videz.

Spikasta pričeska:

Špičasta pričeska

Pompadour:

Pompadour

Kratki lasje + podrezani lasje:

Kratki lasje + podrezani lasje

3. Salman Khan:

Znano je tudi, da naš bollywoodski srčni strelec Salman Khan občasno eksperimentira s svojim videzom. Ta trend je vzpostavil že od Tere Naam in do danes nas ni nikoli navdušil na zaslonu. Če ga imate tudi vi radi, že veste, o čem govorimo. Tu je njegov najbolj priljubljen videz. Od roba do striženja posadke jih je preizkusil vse in zdi se mu, da ima rad najbolj dostojanstveno in subtilno posadko in da ima najraje kratke odbitke. Je eden najbolj priljubljenih moških pričesk za slavne bollywoodske moške.

Obrobni videz:

frizura bollywoodskega igralca

Spikes and Fade:

slavne pričeske za moške

Neat Crew Cut:

Neat Crew Cut

4. Ranbir Kapoor:

Kdo ne ljubi Ranbirja Kapoorja ?! Vsi smo njegovi oboževalci. Znano je, da Ranbir z vročimi in čednimi pogledi ukrade vso pozornost. Radi ga imamo skoraj v vsakem videzu in hej, če se spomnite, je poskusil tudi nekaj nenavadnega videza. Vendar se mu je med večino zdelo, da mu je všeč lep gladek hrbet in obrobje. Kaj misliš? Od vsega so nam najljubši Ranbirjevi polizani lasje.

Kotna resica:

pričeske bollywoodskega junaka

Pobarvana pričeska:

striženje slavnih fantov

Dolgi teksturirani lasje:

Dolgi teksturirani lasje

5. Shahrukh Khan:

Bollywoodski kralj Khan, nihče drug kot Shahrukh Khan, prav tako nikoli ni stopil nazaj, da bi eksperimentiral z neko edinstveno in drzno izjavo o slogu. Njegovi eksperimentalni trendi so že večkrat pritegnili pozornost. Vendar se je zdelo, da je našemu kanu najbolj všeč stransko pomešan in česan videz, kot ga pogosto vidimo. Vsekakor je v trendu med najboljšimi moškimi slavnimi pričeskami.

Pričeska z dolgimi stranicami:

Pričeske hindujskih junakov

Konice:

Konice

Varianta cipela:

slavne pričeske za moške

6. Ranveer Singh:

Vsi se strinjamo z dejstvom, da je Ranveer Singh med najbolj energičnimi igralci trenutno v B-mestu. Njegov slog, poteze, igranje in vse je napolnjeno s strastjo, slogom in videzom. Njegove nedavne pričeske so precej zrasle, da bi pritegnile pozornost ljudi, mi pa jih imamo tudi radi.

Fontanski konjski rep:

moški igralci s kratkimi lasmi

Dolgi lasje:

moški zvezdniki s pletenicami

Dreadlocks:

Dreadlocks

7. Shia Labeouf:

Priljubljene so tudi pričeske ameriškega igralca in režiserja Shia Labeoufa. Vsi so blagi in nežni, idealni za moške, ki ne želijo težkih eksperimentov, a se želijo držati trenutnih trendov. Nadalje so super udobne in hkrati modne. Ali ni to celoten komplet? Kaj menite o njih? Tu so najbolj priljubljeni pogledi z njegove strani.

Vojaški Buzz Cut:

striženje superjunakov

Kratki kodri:

igralec kratki lasje

Ščetka za dolge lase nazaj:

Ščetka za dolge lase nazaj

8. Jared Leto:

Jared Leto trenutno na svetu ni zelo priljubljen na seznamu zvezdnikov. Vendar je treba njegovo slogovno izjavo ceniti. Verjetno je preizkusil vse, od čedno zalepljene pričeske do super drzne in sodobne frizure mohawk. Tu so njegovi najbolj znani in znani videzi danes.

Dolga frizura z ločenimi lasmi:

najboljši moški odbitki slavnih

Lepo odrezano:

moški odbitki slavnih osebnosti

Mohawk frizura:

Mohawk frizura

9. Arjun Kapoor:

Mačo kralj Arjun Kapoor iz Bollywooda je znan po svoji vročini in super fit telesu. Ste kdaj opazovali njegove pričeske in videz? Pogumno je preizkusil več državnih videzov, tudi nekaj zelo nenavadnih, in stavimo, da so nori in elegantni. Arjunu nikoli ne uspe dati izjemno modernega, ostrega videza in tukaj je nekaj, ki smo jih imeli neizmerno radi.

Jastreb in podrezano:

moška frizura iz Bollywooda

Teksturiran in Pompadour z izginjanjem:

bollywoodske slavne pričeske moški

Odrezano nazaj:

Odrezano nazaj

10. Fawad Khan:

Čeprav je kratek čas delal v indijski kinematografiji, se Fawad ni uspel zapisati v bollywoodskem in hindujskem kinu. Njegov lep videz, čeden slog in najbolj čist in dostojanstven videz nas niso nikoli navdušili. Tukaj je nekaj priročnih pričesk Fawada, ki smo jih zbrali. Razpon je od elegantnega quiffa do najlepšega in čistega brušenega videza.

Potisnjena pričeska:

hollywoodska igralka pričeska

Quiff frizura:

Quiff frizura

Teksturirana frizura s stranskim razkosom:

Teksturirana frizura s stranskim razkosom

11. Aamir Khan:

Moški se nikoli ne starajo. Aamir je primer tega citata iz resničnega življenja. Nikoli mu ne uspe videti pametno in elegantno, ena glavnih sestavin pa so njegove preobrazbe. Pričeske Aamirja Khana so precej trendovske in nenehno eksperimentira z novimi podobami. Vse od konic do kodrov je naredil vse. Tukaj je nekaj najsodobnejših in najpreprostejših videzov pričeske Aamir Khan.

Šiška za konice:

Šiška za konice

Počesani dolgi lasje:

Počesani dolgi lasje

Zmanjšanje osebja:

igralci s kratkimi lasmi bollywood

12. Ashton Kutcher:

Ashton je znana po najbolj nenavadnih frizurah. Ashtonovi pernati in dolgi odbitki so precej trend za tiste moške, ki imajo radi drzen in zelo divji videz. Če se tudi vi lotevate unikatnih stilov, nam njegov videz resnično služi kot velik navdih. So popolnoma elegantni in moderni; v tem ni zanikanja!

Obrezana pernata frizura:

moški odbitki slavnih

Srednja ločena dolga frizura:

Srednja ločena dolga frizura

Frizura z mehkimi šiškami:

Frizura z mehkimi šiškami

13. Varun Dhawan:

Varun Dhawan je znan po desi avatarjih in indijski klasični podobi. Znan je po priljubljenem romantičnem videzu in stilskih izjavah, podobno pa je večina njegovih pričesk subtilnih in blagih s šarmom in pametnostjo. Varun najpogosteje najbolj poskuša kratke odbitke in ni čudno, da so super udobni. Tukaj je nekaj, da preverite njegov nedavni videz. Obožujemo Varuna pri moških zvezdnikih z neurejenimi lasmi.

Neurejeni valoviti lasje:

najboljši moški odbitki zvezdnikov

14. Tiger Shroff:

Tiger Shroff je skoraj večkrat preizkusil striženje. Vse od kratkih odbitkov do dolgih valovitih pričesk in repov je naredil vse. Le redki v filmski industriji so delali s tako divjim videzom, naš Tiger pa je eden na seznamu. Vse poglede nosi tako brez napora, da nas ne bodo nikoli navdušili.

Posadka z odrezanim hrbtom:

najboljši moški odbitki slavnih

Konice:

Konice 2

15. Shahid Kapoor:

Shahid Kapoor se pred vsakim filmom vedno preoblikuje. Vsak svoj film preizkusi drugače in je vedno pameten in impresiven. Shahid je z dolgimi debelimi teksturiranimi odbitki do kratkega brenčanja in posnetkov pospravil vse brez napora. Tukaj je njegov najbolj priljubljen videz, ki ga je treba preveriti. In ali veste, je znan med športi slavnih moških žemljic na tem področju.

Prostorast videz:

najboljši moški odbitki slavnih

16. Joe Keery:

Slava Stranger things, Joe Keery, čeprav smo ga vedno navajeni videti z lepim valovitim pernatim videzom, je pred kratkim navdušil svoje oboževalce z rezom sklede. No, razumemo – tudi vi bi bili razdeljeni. Toda Joe je takšen – najbolj pogumno spreminja in spreminja svoj videz, kar nam je všeč pri njegovih preobrazbah.

Posodni rez:

Posodni rez 2

Neredna voluminozna frizura:

Joe Keery Haircut srednji lasje

Dolga valovita frizura:

moški odbitki slavnih osebnosti

17. Park Seo Joon:

Park Seo Joon je v vzhodnoazijskih državah senzacija zaradi svojih novih stilov in modernega videza. Medtem ko se večina moških tukaj ne ukvarja s stili ležerno, se je izkazal za drugačnega. Večina njegovih odbitkov je precej udobnih, a hkrati sodobnih in sodobnih. Tukaj gremo s trendovskimi in znanimi pogledi iz Park Seo Joon.

Glavnik čez frizuro:

slavne pričeske za moške

Stranski madež z resicami:

Side Slick with Fringe

Undercut:

Frizura Park Seo Joon

18. Keanu Reeves:

Najpogosteje Keanu Reeves odkrijemo z dolgimi lasmi. Ali veste, da je pred tem preizkusil pestro paleto pričesk? Ja, prav ste nas slišali! V nasprotju z dolgimi frizurami se je Keanu izognil tudi buzz videzu. No, tako postanejo njegove pričeske nepredvidljive. Tu so najbolj priljubljene in znane pričeske in odbitki Keanu Reeves.

Dolgi lasje s sredinskim delom:

Dolgi lasje s sredinskim delom

Neurejena frizura:

najboljši moški odbitki slavnih

19. Allu Arjun:

Južnoindijski superzvezdnik in junak Tollywooda, Allu Arjun, je eden izmed redkih v južni filmski industriji, ki nikoli ne zamudi s svojimi preobrazbami. Allu Arjun se je skozi čas v celoti izognila večini drznih in najljubših pričesk v industriji. In ne pozabite, tudi on jih je nosil brez napora.

Frizura z dolgimi resicami:

Allu Arjun Srednja frizura

Konice:

Allu Arjun šiljasta frizura

Dolgi mokri lasje:

Allu Arjun dolga frizura

20. Akshay Kumar:

Akshay Kumar ima v večini pričesk raje ležeren in čist videz. Kot vidimo, so mu kratki lasje bolj všeč in poskuša v teh odbitkih narediti drobne spremembe. Tukaj je nekaj pomembnih v njegovem pogledu na bližnjo preteklost – od kratkih konic do zafrkancije jih je Akshay preizkusil v svoji coni udobja in jih vendarle pribil!

Pompadour:

Pompadour Akshay Kumar

Quiff:

Pričeska Akshay Kumar Quiff

Kratki lasje:

Konice kratkih las Akshay Kumar

21. Matthew McConaughey:

Hollywoodski zvezdnik Matthew McConaughey je srčni ljubitelj. Nihče tega ne bi zanikal. Predstavljajte si njegove pričeske in slog v tem primeru ?! Vsi so elegantni, moderni, sodobni in super pametni. Tu je seznam najbolj priljubljenih odbitkov iz njegove zbirke, ki smo jo sestavili.

Odrezano nazaj:

Odrezan Matthew Mcconaughey

Izbledela posadka:

Kratka frizura Matthew McConaughey

Dolga valovita frizura:

moške frizure slavnih

22. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan popolnoma prilega svoj videz in se zdi v nedavni preteklosti super pameten in vroč. Eden najbolj govorjenih v Hrithikovem slogu so njegovi odbitki. Znano je, da robate in pametne sloge pribija z brezčasno in hkrati moderno mešanico mode. Od kodrov do čopka je Hrithik v vseh videti popolnoma čeden.

Neredni kodri:

Frizura Hrithik Roshan

Ščetkana pričeska s stranskim pometanjem:

slavne pričeske za moške

Man Pony:

Človek Pony Hrithik Roshan

23. Jeremy Renner:

Pričeske Jeremyja Rennerja govorijo o drznem in sodobnem videzu dneva. Vedno je bil med zvezdniki, ki se precej pogosto preizkušajo v vrhunskem in edinstvenem videzu in v njih dobro izgleda. Jeremy je prav od podrezovanj do močnih zbledenj v njih absolutno fantastičen.

Frizura Pompadour in Fade:

Frizura Jeremyja Rennerja

Visoka bleda z rezanjem:

slavne osebe z bleščanjem las

Konice:

Kratki lasje slavnega igralca

24. Grant Gustin:

Modna izjava Granta Gustina se je skozi čas razvijala, že nekaj let nazaj. Z leti se je preoblikoval in trenutno izgleda bolj kot kdaj koli prej. Njegovi najbolj vroči in pametni pogledi so zdaj tu in ne moremo preboleti, kako osupljivo se pojavlja v njih. Poglej!

Konusni rez:

moške frizure slavnih

Spikes and Fade Cut:

Spikes And Fade Cut

Pompadour:

striženje slavnih fantov

25. Leonardo DiCaprio:

Od otroškega igralca do oskarjevega superzvezdnika so se igranje, talent in slogi Leonarda DiCapria sčasoma dvignili. Ima vrsto pričesk in izgleda, da bo razstavljal tako dolgo, uspeli pa so nam trije najbolj osupljivi nastopi. DiCaprio jih je vse brezhibno in brezhibno prikoval – vse od žemljice do zalizanega in brušenega videza. Obožujemo vse njegove najboljše moške odbitke slavnih.

Man Bun:

najboljši moški odbitki slavnih

Elegantno pometanje s strani:

Frizura Leonardo DiCaprio

Volumiziran glavnik z brušenim videzom:

striženje junakov

Upamo, da ste uživali in raziskali te svetovno znane odbitke Celebrity Mens. Ti navdihnjeni videzi in pričeske so resnično edinstveni in jih je treba preizkusiti. Sporočite nam, katera je vaša najljubša in katera zvezda po vašem mnenju vodi predvsem v njegovih lasnih preobrazbah. Radi vas slišimo.