Večinoma smo na igrišču in zunaj njega videli Cristiana Ronalda s kratkimi pričeskami. Če pogledamo njegove pričeske, je precej enostavno opozoriti na njegovo fascinacijo z ostrimi lasmi. Tu je seznam nekaterih njegovih najboljših pričesk, ki so navdušile oboževalce po vsem svetu.

Najbolj priljubljene pričeske Cristiana Ronalda:

Tu so najbolj trendovske in priljubljene pričeske Cristiana Ronalda.

1. Stranski gelirani konici:

frizure cristiano-ronaldo

Ta je zelo znan, saj smo videli, da je slavni dribler (in to izjemno nadarjen!) Prevečkrat oblekel ta videz. Dolžina las se spreminja, vendar je skladna vzdolž obeh strani. Dolžina las je ohranjena na skrajno kratki velikosti, tako da jih dobro obrežete. Lasje na sredini pa ostanejo razmeroma dolgi in z zaobljenimi potezami krtačeni in zašiljeni na koncih. Za ohranjanje konic na mestu je potreben močan gel za držanje.

2. Obrezovanje vzorcev:

Obrezovanje vzorcev

Opazite obrnjen vzorec tipa “Z” na območju ostriženih las? No, to je edinstvenost te posebne frizure. Za razliko od Christiana, lahko zelo dobro obrežete kakšen drug vzorec, na primer začetnice svojega imena, ali pa celo postavite logotip svoje najljubše ekipe. Ob tem morate obiskati profesionalnega oblikovalca las, da bo delo opravljeno lepo in natančno.

3. Odrezano ob strani:

Stransko zarezano s konicami

Celi lasje na glavi so kratko ostriženi, nekaj zbranih pramenov pa je dolgih. Te dolge pramene se nato želirajo in tako dobijo ta poliran in gladek čeden videz. Ko dosežete ta videz, morate lase počesati postrani, kot to počnete pri običajni pričeski na stran. To pričesko lahko nosite tako ob priložnostnih kot tudi profesionalnih priložnostih.

4. Kot brušen:

Kot brušen

Podobno kot pričeska s kotno krtačo Davida Beckhama ima tudi ta pričeska stranski del (ki je v tem primeru bolj izrazit) in dobro ostrižene lase na obeh straneh. Lasje, ki so odmaknjeni nazaj, so razmeroma dolgi, ki po oblikovanju postanejo nepremični z nanosom gela za močno držanje.

5. Navpični trni z obrezanimi stranicami:

Navpični trni z obrezanimi stranicami

Čeprav je pristop zabaven, je lahko ta pričeska zelo profesionalna v svojem pristopu. Tako kot ponavadi s pričeskami Cristiana Ronalda so lasje na obeh straneh ostriženi, spredaj in zadaj pa sorazmerno dolgi lasje. Lasje so navpično navpično navzgor brez kakršnega koli stranskega pometanja, ki je posledica poteze s čopičem. Uporaba močnega do srednje zadrževalnega gela je izredno potrebna, da se konice dobro ukrotijo.

6. Stranski del s konicami:

Cristiano Ronaldo

To pričesko si je nadel večkrat, potem ko se je pridružil sedanji španski ekipi Real Madrida. Je najbolj opazen med navijači ekipe, zato je opazen tudi kot eden izmed igralcev, ki precej pogosto eksperimentira s kratkimi lasmi. Stransko ločena poteza s čopičem daje čeden videz, medtem ko nanos volumizirane kreme daje rahlo volumen, konice na koncu pa so edinstvene kot običajno.

7. Viseči lasje:

Viseči lasje

Ta pričeska ima nekakšen raztrgan videz in občutek. Ta pričeska je nenavadna med tistimi, ki ste jim bili priča prej, zato je za razliko od drugih pričesk (v katerih so njegovi lasje vedno lepo urejeni) ta pričeska lasje, ki se ločijo od glavne črede in visijo nad njegovim čelo. To vsekakor prispeva k karizmatičnemu količniku in naredi ta videz precej edinstven.

8. Srednji valovi z močnimi kodri:

Srednji valovi z močnimi kodri

CR ima naravno kodraste lase, toda v tej pričeski se nam zdijo valoviti lasje na vrhu, medtem ko se naravni napeti kodri razkrijejo na konicah las na vrhu in še posebej na zadnjem delu njegove glave.

9. Faux Hawk:

Umetni jastreb

Vsekakor ne Mohawk, ampak Faux jastreb. Ta pričeska ima zmerno ostrižene lase z navadnimi konicami na vrhu.