David Beckham je znan kot bog na nogometnem igrišču, ki se skozi igralce plete kot nož v maslu, vendar to ni edino, po čemer je ta slavni nogometaš znan, David Beckham se zelo vztrajno ujema z vsemi glavnimi slogi dan in to vključuje številne pričeske, ki niso le osupljive, ampak delujejo kot stilizator, torej prinašajo nove sloge v svet. Davida Beckhama z eno vrsto frizure nikoli ne boste videli predolgo, ker rad ohranja stvari sveže, in zaradi te lastnosti tega neverjetnega nogometaša, ki je ustvaril besedno zvezo ‘bend it like beckham’, je po vsem svetu znan kot eden od najbolj modni moški na planetu.

Spodaj je navedenih nekaj pričesk Davida Beckhama, ki so zelo priljubljene po vsem svetu, kar močno zoži vaše iskanje-

Najboljše pričeske Davida Beckhama:

1. samuraj:

pričeske david bekham

Samuraj je pričeska, ki jo je ta slavni nogometaš imel v svojih vrhunskih letih z realnim Madridom in je še danes izjemno priljubljen pri svojem oboževalcu. Dolgi zadnji lasje so odličen dodatek k kratkim sprednjim lasem nogometašev, ki dajejo občutek samurajske čelade, ki resnično ujame videz.

2. Backcombed:

pričeske davida bekhama2

Ta pričeska je namenjena bolj izpopolnjenim ljudem, ki dokazujejo, da nogometaši niso le dobri za igrišče, ampak dajejo zelo pomemben vtis, kako izgledata pravi slog in moda. Beckham izgleda odlično v obleki in ta pričeska je naredila čudeže, da se popolnoma ujema z njegovim formalnim videzom.

3. Beli emo:

pričeske davida bekhama3

Beckham si je moral za to barvati lase, a je videti super? Seveda!! Popolnoma se ujema z njegovim uhanom in dresi, zaradi česar je videti kot sprehajalna modna izjava na terenu. To velja za Beckhamovo najbolj bočno pričesko in ljudje po vsem svetu si prizadevajo, da bi to naredili vsaj enkrat v življenju.

4. Buzz Cut:

pričeske davida bekhama4

david beckham je osupnil svet, ko je nekega dne stopil na teren s popolno frizuro v obliki posadke, a je ta ikona sloga izgledala slabo? Nikoli! Ta videz je celo odlično potegnil, da bi dosegel ta videz, si obrite lase do centimetra glave in si pustite brado, da dopolnite videz.

5. Mohawk:

pričeske davida bekhama5

V nasprotju s prejšnjim prepričanjem je bil David Beckham pravzaprav eden prvih ljudi, ki so kdaj imeli Mohawka, ki je počasi prinesel slog vsem ljudem na svetu. Moški in ženske danes vsaj enkrat v življenju poskusijo mohawk, kar dokazuje, da je ta nogometni zvezdnik resnično vplival na ljudi po vsem svetu, da eksperimentirajo in se poigravajo.

6. Blond resa:

pričeske davida bekhama6

Še en slog, ki mu ga je uspelo uvrstiti, je videz dolgih las. Prej so bili dolgi lasje izključno za ženske z redko izjemo, včasih pa je to nogometno zvezdo uspelo spremeniti s svojo odlično frizuro na sprednjih robovih, ki jo je obdržal več kot mesec dni. Blondinka je popoln dodatek.

7. Zarezano podrezovanje:

pričeske davida bekhama7

To je najnovejša pričeska tega velikega nogometnega zvezdnika in kaže, kako vsestranski je njegov obraz, tako da lahko krasi toliko pričesk, a kljub temu izgleda brezhibno. Lažja frizura za rokovanje z Beckhamom je vedno ohranila njegove najboljše pričeske za to področje.

8. Preprosti trni:

pričeske davida bekhama8

Še en slog, ki ga je prinesel Beckham, je enostavnejša pričeska v primerjavi z drugimi.

9. Srednja pot:

pričeske davida bekhama9

Zagotovo ena njegovih najboljših uradnih pričesk, pa še enkrat uvod v dolge lase za moške.