Pri moških je zelo pogosto tanki lasje, saj nimajo vsi moški gostih in gostih las. Tako se moškim s tankimi lasmi včasih zdi, da z lasmi nimajo veliko opraviti ali pa nimajo veliko možnosti, da bi se preizkusili v slogu. To razmišljanje morda ne drži. Spodaj boste našli nekaj vrhunskih stilov, ki jih lahko poskusite za tanke lase.

Najnovejše in elegantne pričeske za moške s tankimi lasmi:

Poglejmo si prvih 9 pričesk za moške s tankimi lasmi.

1. Bližnjica z razburljivim pridihom:

pričeske za moške s tankimi lasmi

Če imate tanke lase, se lahko odločite za kratko frizuro z ostrim pridihom. Za to bližnjico lahko poskusite tudi z drugim trikom. Preprosto poskusite pobeliti konce, ki delujejo kot optična iluzija. Na ta način so temni koreninski lasje debelejši, zato lasje izgledajo debeli.

2. Odbitek lasje:

Moška pričeska s tankimi lasmi2

Če so vaši lasje normalne gostote, vendar so se začeli umikati, lahko poskusite srednje kratko frizuro. Konice naj bodo zarezane od čela do rahlo na stran- tako kot pri Ewanu McGregorju. Druga možnost, ki jo morda razmislite, je, da nosite buzz cut. Za to boste zagotovo potrebovali stilista. Prav tako lahko razmislite o nanašanju gela, da bo slog na mestu.

3. Kratek Razored:

Moška pričeska s tankimi lasmi3

Pobarvan zaključek vedno deluje v slogu in takoj pritegne pozornost. Nanesite nekaj gela in razčešite ter posušite lase navzgor. Slog in samozavest sta dve sestavini tega videza.

4. Spiky Rock Star:

Moška pričeska s tankimi lasmi4

Spikasta pričeska je odličen način, da lasem dodate nekaj vizualnega volumna. Matthew Bellamy združuje ustvarjalni nered na vrhu in ima elegantne templje s kratkim razdražljivim pridihom. Gel za sijoč in čist videz.

5. Lepa čedna pričeska s stranskim delom:

Moška pričeska s tankimi lasmi5

Če imate tanke lase, pa tudi tanek obraz, lahko poskusite to. Ta slog poudarja vaše ličnice in tudi močno čeljust. To izgleda zelo moško in formalno. Za sijaj lahko uporabite gel za lase in ga pustite na svojem mestu.

6. Teksturiran vrh:

Moška pričeska s tankimi lasmi6

Če imate polne in fine lase, je ta videz najbolj primeren, saj uporablja teksturo kot svojo prednost.

7. Odsek nazaj:

Moška pričeska s tankimi lasmi7

Če imate dolge lase, zakaj se ne odločite za krtačo za hrbet in jih oblikujte z gelom ali kremo, da dobite eleganten in eleganten videz. To se odlično ujema z enakomernim stranskim ločevanjem ali samo s ščetkanjem nazaj od predela krone. To je bolj koristno, če imate nekatere dele las, ki se umikajo, saj bo pomagalo prikriti vašo plešavost.

8. Shag:

Moška pričeska s tankimi lasmi8

Če ste že ugotovili, da se vaši lasje redčijo, razmislite o plasteh, znanih tudi kot posteljna glava ali kosmati rez. Tako bodo spredaj ostriženi dolgi lasje, ki padajo na čelo, srednje dolgi pa zadaj. Uporabite gel za oblikovanje in mu dajte neurejen videz. To bo odvrnilo vaše tanjše lase. To je kamuflaža za tanke lase.

9. Buzz Cut:

Moška pričeska s tankimi lasmi9

Frizura je namenjena vsem starostnim skupinam, z odrezanimi obrazi in se odlično poda tudi ob vseh priložnostih. To je nizko vzdrževanje, saj lahko to storite doma tudi brez stilistke ali gela ali kreme za oblikovanje. Obrežite stranice in hrbet ter na vrhu debelejšo grivo.