Vikinške pričeske sčasoma postajajo vse bolj priljubljene in čas je, da bi zagotovo ena oseba želela preizkusiti te neverjetne sloge. Zaradi tega ste na vsak način tako boljši. Torej, če želite edinstvenost v svojem življenju, ne oklevajte in preizkusite enega od teh odbitkov.

Najboljše pričeske Vikingov za ženske in moške:

Oglejmo si teh top 9 sodobnih in tradicionalnih vikinških pričesk, da dobimo edinstven videz.

1. Britje templja:

Temple britje

Če vam je frizura Viking na prvem mestu, potem ne iščite več. Ta frizura ima urejeno britje ob straneh glave, na vrhu glave pa so dolgi in gosti lasje. Ta rez daje popoln oster in moški videz. Ta slog je resnično privlačen in ena najboljših pričesk moških tipov pri vikinških pričeskah.

2. Obrita glava in brada:

Obrita glava in brada

To je ena najbolj edinstvenih moških vikinških pričesk, ki jih lahko najdete. Ta slog od vas zahteva, da postanete celavi in ​​si obrijete vse lase, hkrati pa ohranite brado. Brada mora biti večja in bolj gosta kot kdaj koli prej, s čimer je celoten videz Vikinga na splošno. Brada mora rasti veliko večja in daljša kot običajno.

3. Vikinška pričeska iz pletenega dela:

Vikinška pričeska iz pletenega dela

Če iščete možnosti za moško pričesko Viking, potem vsekakor preizkusite to. Strani glave so zelo rahlo zbledeli in ostanejo dolgi, skupaj z ločitvijo na vrhu glave, kjer počiva pletenica las, preostali lasje pa so oblikovani v sodoben pompadour. Ta rez izgleda zelo čisto in urejeno.

4. Vikinška pričeska z ohlapno pletenico:

Vikinška pričeska z ohlapno pletenico

To je eden najhitrejših stilov vikinških pričesk, ki jih lahko najdete danes. Ta frizura potrebuje zelo dolge lase, da jih lahko počesate in pometete do zadnjega dela glave, nato pa jih rahlo spletete, da spominjajo na lepo pričesko. Frizura bo videti nekoliko grdo in jo bo težko vzdrževati, vendar je popolnoma vredna.

5. Zgornji vozel s spodrezom:

Top Knot z Undercut

Če ste za tradicionalnimi vikinškimi pričeskami, vam bo ta kroj všeč. Ta rez ima popolnoma obrito stran glave, ki ima bledo kožo, pri čemer je zgornji del las pometen in oblikovan proti zadnjem delu glave, tako da na vrhu hrbta zadrži lepo pecivo ali vozel glavo. Ta rez odlično izgleda z veliko in lepo oblikovano brado.

6. Dolgi lasje in brada:

Dolgi lasje in brada

Če so odbitki v slogu viking edini, ki jih želite v svojem življenju, si vsekakor oglejte to. Ta slog vsebuje ohlapne pramene las, ki visijo na vsaki strani glave. Lasje so prav tako teksturirani in umazani, ta kos pa potrebuje lepo dolgo brado. S tem krojem boste zagotovo videti zelo moško in robustno hkrati.

7. Mohawk Viking pričeska:

Mohawk Viking pričeska

To je eden izmed najbolj osupljivih tradicionalnih vikinških odbitkov, ki jih lahko dobite. Ta frizura omogoča, da se stranice popolnoma obrijejo do zgornjega dela glave, medtem ko je le trak srednjega dela glave prekrit z lasmi, ki so oblikovane v mohawk. Linija las sega od spredaj do zadaj z lepimi srednje velikimi dlačicami. Ta kroj se najbolje ujema s polnimi dolgimi bradami.

8. Zarezano podrezovanje nazaj:

Slicked Back Undercut

Če je vaša strast zadrževanje podrezanega hrbta, vam bo to všeč kot ena vaših najljubših moških vikinških pričesk. Ta rez ima natančno obrito stran, ki spominja na podrezano, medtem ko je preostali del zgornjega dela las polizan in počesan nazaj, kar daje lep udarec sprednjemu delu las. Še enkrat, ta rez izgleda popolnoma čudovito z brado.

9. Pletenica Shield Maiden:

Pletenica deklice Shield

Če resnično želite pričeske ženskega tipa z vikinškimi pričeskami, si oglejte ta lep videz. V tem slogu so sprednji lasje dvignjeni nad čelo, kar daje videz ščita, drugi del las pa je zelo tesno in tesno spleten, da vam da ta lep videz čop. Popolnoma čudovita ženska pričeska vikingov.

Včasih si prirastimo veliko las ali brade, vendar ne vemo, kako jih pametno uporabiti. Te pričeske nam bodo pomagale učinkovito uporabiti svoja sredstva po najboljših močeh znanja in odločitev. Kaj je boljši način kot športna frizura Viking s to veliko brado? Zato vam bo ta seznam vseh najboljših pričesk Viking pomagal pri izbiri.