Se tokrat želite novo frizuro? Odločil sem se za nepovezane podrezane pričeske, vendar ste zmedeni, katero izbrati? Nič znoja. Pokrili smo vse gnide najboljših in priljubljenih nepovezanih podrezov, na katere se spomnite. Ti odbitki ne prinašajo le nove osebnosti v vas, ampak tudi nov slog.

Najboljši nepovezani spodrezi za moške s slikami:

Oglejmo si prvih 9 nepovezanih pričesk, ki so v trendu leta 2021.

1. Cool Messy Pompadour Undercut:

Cool Messy Pompadour Undercut

To je zelo lepo videti odklopljena podrezana pričeska, kakor koli pogledate. Stranski del glave ima zmerno bledenje, zgornji lasje pa so oblikovani v pompadour vzorcu. Ta podrezana odklopljena pričeska je lahko videti nekoliko neurejena, vendar je res zelo elegantna in tudi kul.

2. Odrezana podrezana stran:

Slicked Back Undercut

Ta podrezana frizura ima lepo videti odklopljeno podrezano bledenje, ki izgleda v skladu s preostalo pričesko. Strani imajo zelo visoko bledenje, medtem ko je vrh česan, da izgleda odlično izgledajoča frizura. Ta rez ima zagotovo drznost in očarljiv občutek. Ta pričeska bo videti super tudi z brado.

3. Neurejen teksturiran quiff:

Messy Textured Quiff

To je zelo drzen videz moškega, brez povezave. Stranske strani imajo zmerno visoko plešavost, zgornji del las pa je oblikovan v vzorcu las. Frizura vsekakor potrebuje nekaj nege, da ohrani mesto. Priporočamo uporabo izdelkov za lase, da ohranite to napetost, ki bi jo lahko zelo enostavno uničili. Celoten rez ima popoln nered.

4. Glavnik stranskega dela čez podrezovanje:

Stranski del glavnika preko podreza

Če iščete nepovezano frizuro, potem ste našli popolno. Tu imajo strani glave nizko bledenje, ki se zožijo proti vrhu, kjer so lasje zmerno dolgi in se s pomočjo stranskega dela pometajo levo ali desno. Frizura izgleda odlično, še posebej, če barvate lase in imate lepo brado.

5. Klasično odrezano hrbtno podrezovanje:

Klasično rezano spodrezano hrbet

Ta kratka odklopljena podrezanost vključuje kratko bledenje ob straneh, če je glava nad ušesi, medtem ko ima zgornji del glave klasično videti zalizano frizuro. Zgornja frizura sega od spredaj do zadaj, kar vam daje popolnoma osupljivo izgledano pričesko. Lasje so videti zelo lepi in gladki.

6. Podrezan brušen hrbet:

Brušeno nazaj Undercut

Če iščete nepovezano moško frizuro, se oglejte v tem slogu brušenega hrbta. Ta pričeska vključuje zbledelo kožo na straneh glave, z res dolgimi lasmi na vrhu, ščetkano proti hrbtu za lep, obsežen videz. Za povečanje volumna las in teksture lahko uporabite različne izdelke za lase ali puhalo za lase.

7. Odklopljen spodrezan z dolgimi kodrastimi lasmi:

Odklopljen Undercut z dolgimi kodrastimi lasmi

To je dolga nepovezana frizura. Ta frizura ima bleščeče obbledele stranice, res bledi kožo, z zelo dolgo neurejeno pričesko na vrhu. To je odlično za tiste, ki imajo kodraste pričeske. Rez je videti nekoliko neurejen in lase je treba dnevno vzdrževati, da ne bodo umazanije in prahu.

8. Neurejen in špičast nepovezan spodrez:

Neurejen in špičast odklopljen Undercut

To je fantastično videti odklopljena azijska pričeska. Ta frizura daje plešasti zbledeli stranski videz, zgornji lasje pa so oblikovani v neurejenem in šiljatem stanju. Resnično izgleda zelo edinstveno in ta pričeska vam daje tisti vrhunski videz azijskega tipa. Ta rez je zelo lep, a zelo prefinjen.

9. Pomp Hawk Undercut:

Pomp Hawk Undercut

Če iščete nepovezane pričeske s spodrezanimi stranskimi deli, poskusite to. Ta frizura daje popolnoma zbledele stranice s stranskim delom, ki vam bo pomagal ustvariti zgornje lase v popolnoma mohawk slogu v kombinaciji z značilnostmi pompadourja. Frizura je videti zelo čista in privlačna. Vsekakor bo obrnilo nekaj glav. Lase lahko tudi pobarvate po svojem okusu.

Nepovezane podrezane pričeske postajajo iz dneva v dan bolj priljubljene. In zato morate narediti vse glede teh novih vrst odbitkov. Ne glede na to, ali gre za slog pompadour ali slog brušenega hrbta – imate lahko vse. Ta seznam zajema vsakega od njih, zato vam ni treba.