Pobarvane pričeske niso zadnji izum, so pa zagotovo že nekaj časa v središču pozornosti. Samo od časov ’= pomade in izdelki iz voska, ki so bili dodani izjavam o oblikovanju moških, so se počesane pričeske uveljavile tudi z vsestranskim in številnimi videzi, ki jih je mogoče velikodušno ustvariti.

Če vas zanima in želite nadalje raziskati, kako bi jih skupaj preverili? Tukaj smo!

9 najboljših moških česanja za kratke in dolge hrbet

Spodaj je nekaj najbolj priljubljenih 9 pričesk z brušenim hrbtom, ki jih morate preveriti

1. Povlecite nazaj

Moške pričeske z brušenim hrbtom

To je trendovska pričeska z brušenim hrbtom. Ta vrsta zbledelosti vključuje tudi zožene stranice in hrbet, kar daje klasični videz 21. stoletja. Odlično za dolge lase, tudi obleka bo pomembna, ko želite pokazati ta videz. Pridobite si ta slog pričeske nazaj danes.

2. Sodobni gladki lasje:

Pobarvana frizura zbledi nazaj

Ta videz bo popolnoma ščetkal za lase z obliznjenimi lasmi. To daje veliko teksture in veliko volumna na vrhu, da daje ta eleganten videz. Priporočljivo je tudi, da po potrebi uporabite veliko manj izdelka, saj so lahko lasje tudi pri božanju bolj prijazni do prstov.

3. Česano nazaj:

Pričeska počesana nazaj

Če iščete moške pričeske s ščetkanim hrbtom, vam bo to morda všeč. To je enostavnejša in učinkovitejša različica brušenega ali odrezanega hrbta. Če želite videti tako lepo in čisto, potrebujete malo izdelka. Prihod na lase daje tudi zelo gladek zaključek. Lasje naj prav tako pokažejo svoj volumen in ne padajo ravno, da bi ta slog deloval.

4. Pomaknite se nazaj z nizkim zamikom:

moški česanje hrbta nazaj

To je edinstvena vrsta moških ščetkanih las z manj bledenja. Ta videz zbledi tik nad ušesi in je odličen za ljudi, ki se želijo pokazati, ne da bi šli preveč. Tudi ta videz daje popolno ravnovesje in ne izgleda slabo – samo popoln videz.

5. Slick Back kratki lasje:

kratka frizura za fante

To je ena lepo videti frizura za moške z brušenim hrbtom. Za ta slog ne potrebujete srednjih ali dolgih las. To lahko storite tudi s kratkimi lasmi. Ta slog bo vključeval uporabo izdelkov za popolno obliko vaše pričeske. Ker boste imeli kratke lase, boste potrebovali le majhno količino.

6. Slick Back Receiding Hairline:

frizura za moške

To je odlična možnost za tiste, ki iščejo kratke ščetkane pričeske, da skrijejo svoje umikajoče se črte na čelu. Tako boste dobili eleganten in eleganten videz, ne da bi ga morali prikriti. Zaradi tega boste videti tudi samozavestni.

7. Zarezan Bob:

moški z dolgimi pričeskami

Ta moška frizura s ščetkanim hrbtom je odlična za moške, ki želijo pokazati lase. Lasje bodo z glavnikom zaščipnjeni za ta sijoč, gladek zaključek. Prav tako bo na hrbtu prisotna boba, ki bo prav tako videti super in povečala lepotni faktor. Odlično za priložnostne in uradne priložnosti.

8. Povlecite nazaj Odklopljena spodreza:

Moška frizura s ščetko

Če želite videz kratkih las z brušenim hrbtom, poskusite to frizuro. Zaradi tega nepovezanega nelojalnega sloga boste videti zelo ostro in razdraženo. To je tudi odlična frizura za razkazovanje, saj so strani obrito, na zgornjem delu pa postriženi lasje – vsekakor fantastična izbira za nekoga, ki se rad ukvarja z modo.

9. Pomaknite se nazaj s spuščanjem:

Kratke pričeske s ščetkanim hrbtom

To je ena izmed najlepših pobarvanih kratkih pričesk, ki jih boste kdaj našli. Ta brušen videz se zdi zelo eleganten in osupljiv. Skupaj s tem se funkcija padanja ukrivlja okoli ušesa in je resnično sodoben pogled na bledenje. Resnično izgleda fantastično.

S tega seznama vseh najlepših pričesk s ščetkanimi hrbti lahko vidimo, kako dobro izgleda vsaka od njih. Vsak od njih ima drugačno stopnjo identitete in lepote. Torej, če ste si kdaj zaželeli brušeno pričesko, ne iščite več in izberite eno izmed vseh teh devetih ter končajte svojo dolgočasno frizuro.