Večina vas še ni slišala za odbitke na vrhu. Sodobni in klasični visoki odbitki temeljijo na sodobnem slogu z dodatno dozo osupljivega in izrazitega videza. So edinstveni in še vedno navdušujejo; stavimo, da na takšne frizure niste naleteli.

Visokokakovostni odbitki imajo eno skupno stvar-in to je, da imajo vsi veliko las. Torej, če ste nekdo, ki želi preizkusiti to novo frizuro, si lase najprej naredite voluminozne. Prav tako so ti odbitki na svoj način zelo edinstveni.

9 najboljših odbitkov za moške z visoko linijo las:

Ta seznam gre skozi vsako izmed najlepših vrhunskih pričesk, da bi vam pokazal, kako odlične so.

1. Srednje teksturirani visoki lasje:

Srednje visoki lasje z visoko teksturo

Če iščete visoko fade frizuro, je to morda vaša najboljša možnost. Ta frizura ima podrezane stranice, zaradi česar koža zbledi. Zgornji del las je teksturiran z izdelkom za lase, znan kot pomada. Vsekakor izgleda zelo modno in super. To je zagotovo eden najlepših vrhunskih slogov zbledelosti.

2. High Fade High Top Lasje:

visok in tesen raven vrh

Ta pričeska odlikuje kodrasto visoko bledenje. Ta frizura vključuje stranice, ki so močno zbledele, kar odstrani vrh od strani. Medtem ko so zgornji lasje elegantno oblikovani in končani z uporabo pomade. Vsekakor res lepo videz visokega videza z delno oblikovanimi lasmi.

3. Visoko nizko umetniško delo Visoki lasje:

nizko, visoko zbledi

To je ena najbolj fantastičnih visokih pričesk, ki jih boste kdaj našli. Celi lasje so razdeljeni na dele, kar ustvarja visok nizek del. Visoki del je zgornji del las, spodnji del pa se uporablja za ustvarjanje umetniškega sloga, ki bo resnično obrnil glave. Ta frizura je res edinstvenega videza.

4. Podolgovat vrh z umetniško frizuro:

top fade dread high

To je ena izmed čudovitih pričesk z vrhunskimi fade modeli, ki jih lahko dobite. Pri tej frizuri so stranice zbledele, zgornji del las pa ima škatlast videz. Spodnji del las je bil izdelan za umetniški videz. Celoten videz ima resnično edinstven občutek.

5. Mohawk Style z visečo frizuro Dreadlocks:

visoko rezano bledenje

To je čudovita frizura z bleščanjem, ki osebi ne bo dala le las v mohawk stilu, ampak bo tudi visela. Tudi stranice so zbledele, kar daje zelo čist in čist videz. To je zelo lepa frizura.

6. Konusni robovi in ​​sprednja frizura:

Vrhunski bledi robovi

Če iščete vrhunske frizure, se lahko odločite tudi za te sloge. Ta frizura izgleda zelo kul in trendovsko kot običajno. Zgornji lasje imajo kodraste robove, ki gredo skupaj s sprednjim in stranskim robom čela. Ta frizura izgleda lepo tudi z dobro oblikovano brado.

7. Lasje na vrhu v arabskem slogu:

kodrasto visoko zbledi

To je tako zelo lepa frizura v obliki pletenic, zaradi katere boste videti zelo elegantno. Stranske strani las imajo visoko bledenje, na vrhu pa lepo oblikovano obliko z naravnimi kodri. Ta rez bo večinoma koristen za kodraste lase, ta rez pa bo videti dobro tudi z brado.

8. Curly Top s kirurško frizuro:

strahovi z visoko konusno zbledelostjo

Ta frizura je vsekakor zelo edinstvena, ena svoje vrste. Vrh glave ima res lepo kodrane lase, ob straneh pa visoko bledenje okoli glave. Še ena stvar, ki resnično izstopa pri tej frizuri, je njena kirurška linija v obliki črke L na strani glave. Ta frizura je res utelešenje ustvarjalnosti.

9. Sveža klasična visoka frizura:

Dolg vrh z bleščanjem

Če je vaš najljubši slog kratka visoka bleščica, lahko preizkusite ta drugačen kroj. Ta afro rez ima nizke stranske blede, skupaj z zoženimi robovi do vrha, kjer je celotna zgornja glava popolnoma obdana z lasmi v afriškem slogu. Ta pričeska je kot nalašč za vse, ki radi preizkusite afro kroj.

Zato lahko vidimo, da obstaja toliko vrst različnih vrhunskih pričesk, ki jih boste danes našli. Vse izgledajo odlično in zagotovo bodo povečale vaš slog. Poskus drugačne frizure vas bo vsakič nagradil z različnimi izkušnjami.