Pričeska je bila vedno pomemben vidik pri opredeljevanju katere koli osebnosti, to je posledica dejstva, da lahko pričeska naredi kakršen koli trend, pričeska pa ponavadi prikazuje vaš slog.

Pri fantih običajno mislimo, da med oblikovanjem las nimajo veliko dela, vendar to ne drži, saj je v resnici še bolj zapleteno, da se fantje odločijo za dobro striženje ali pričesko. Da, za fante je res potrebno, da lasje ostanejo v ravnovesju. Preden izberete dobro pričesko za fante, si morate zapomniti različne točke ali nasvete, ponavadi se pravi, da so fantje moški, ki so stari od 10 do 25 let in se v tej starosti trudijo, da bi bili videti dobro. Razlog je lahko kateri koli, da bi naredil vtis na dekleta ali poskrbel za svojo osebnost, a dobra frizura je potreba vsakega fanta.

Različne pričeske za dečke:

Naslednji nasveti in triki so priporočljivi za izbiro dobre pričeske.

Kako izbrati pričeske za fante

Opazujte svoj obraz:

Fantje imajo običajno kvadratni obraz, vendar ni pomembno, da bodo vsi tako videti; res morate dobro opazovati svoj obraz. Glede na površino in obliko obraza boste lahko določili slog in dolžino las. Oblika je pomembna tudi za določitev, kaj skriti in kaj izboljšati v svojem videzu, nekateri fantje imajo dobre obrvi, nekateri imajo dobro čelo itd.

Vrsta las:

Vedite, kakšno vrsto las imate. So kodrasti? So naravnost? So grobi? So gladki? To je nekaj vprašanj, na katera morate odgovoriti, da se pojavi vsaka pričeska. Čeprav ni pomembno, ali lahko za pričesko po vaši izbiri plačate kar koli, saj je v teh dneh mogoče s kemikalijami za lase in izdelki oblikovati katero koli obliko in velikost, vendar za dolgotrajno uporabo ali če nimate velikega proračuna te stvari moraš upoštevati.

Čas za pripravo:

Ali si dekleta vzamejo več časa za pripravo? Ne. To je mit! Skoraj 65% fantov si vzame več časa! Več pomeni več kot 2 uri, od tega si 90% časa vzamejo za oblikovanje las! Toda spet se postavlja vprašanje, ali si boste pri izbiri frizure lahko vzeli dovolj časa za dnevno oblikovanje las? Če ne, potem pojdite na preprost, a trendovski slog.

Izdelki:

Pričeske za dečke so zelo zapletene in le roboti lahko razumejo, kako jih oblikovati, za to boste potrebovali različne vrste gela za oblikovanje las, kreme za lase, masko za lase itd., Čeprav jih ima vsak fant, vendar jih ni priporočljivo uporabljati vsak dan! Če pa z vsakodnevnimi težavami nimate težav, izberite katero koli pričesko, če pa ste jo izbrali pametno.

Prednost in osebnost:

Kaj želite videti danes? V kakšnem razpoloženju ste? To je tisto, kar se morate vprašati pred oblikovanjem. Ker lahko to za vas določi samo junaški videz ali retro slog. Vaša osebnost dneva bo prišla le s oblikovanjem las. Prav tako je čisto odvisno od vaših želja; želite majhnega ponija ali zelo kratke dolžine?

Stilist:

Izberite stilista in ne brivca! Ja, to je res zelo pomembna odločitev. Razlika med obema je v tem, da si brivec zna ostriči lase, a stilist ve, kako vam skozi lase podati izjavo o slogu. Za to brskajte po internetu, preglejte ocene znanih stilistov, obiščite kraje, vprašajte njihovo mnenje, opazujte, kaj pravijo drugi, drugi pa ne! Toda zapomnite si, da vam to ne dovoli kot poskusa; izbrati morate, kaj vam je všeč in želite, ne pa, kako on želi, da izgledate.