Poslovite se od alergij z Bhramaro Mudro:

Tukaj ponujamo najboljše informacije o bhramara mudra in njenih učinkih na vse vrste alergij v telesu. najprej morate vedeti, kaj so alergije, vzroki za alergije in reakcije tistih na človeškem telesu.

Bhramara Mudra Kako narediti korake in prednosti

Kaj so alergije?

Alergije so nekatera zunanja sredstva, ki škodujejo telesu. To se običajno zgodi, ko vaše telo ravno vaš imunski sistem nekaterih stvari ne sprejme in proti temu deluje negativno. Vaše telo se zlahka ujame v nekatere neugodne razmere, kot so mraz, zvišana telesna temperatura, bruhanje in podobno. To stanje je najpogostejše, ko je naše telo šibko proti zunanjim povzročiteljem ali bakteriji, ki ni v sinhronizaciji z našim telesom. Včasih te alergije povzročajo veliko težav našemu telesu. Lahko so sprejemljivi, v nekaterih primerih pa res zelo resni. Te so kratkoročne in dolgoročne narave.

Kaj je glavni vzrok alergij?

Najpogostejši vzrok alergije je šibek imunski sistem. Razen tega je eden glavnih vzrokov alergije okužba črevesne flore. Obstajajo pa številni razlogi za črevesno floro, kot so zdravila in antibiotiki.

Posledica te črevesne okužbe so lahko različni učinki, kot je zastoj sluzi v sinusih, bronhih in črevesnem traktu in podobno. Najpogostejše prepričanje je, da so ljudje alergični predvsem na prah, cvetni prah, vremenske ekstreme in druge umetne snovi in ​​podobno. Pravzaprav sprožijo alergije; jih aktivirati in tako povzročiti škodljive ali negativne učinke na naš lasten notranji človeški sistem. Ti ljudje se morajo strogo izogibati hrani, ki tvori sluz. Ljudje bi morali vaditi jogo, pranajamo in vaje. Prav tako morajo biti ure spanja ustrezne, pitje pa strogo prepovedano.

Kako prepoznati alergijo?

Ko alergija pride v stik s človeškim telesom, ki se imenuje alergen, potrebuje čas, da se pojavi njegov imunski ali notranji telesni sistem. Ta čas je odvisen od osebe do osebe. Včasih je lahko prehitro in takojšnje, pri nekaterih ljudeh pa lahko traja vsaj nekaj tednov, da se pojavi. najpogosteje pa 3-5 dni. Takoj, ko alergija na telo reagira, postane telo občutljivo in antibiotiki ga napadajo. Tako se naše človeško telo ali natančneje naš imunski sistem nanj začne preveč odzivati.

Obstajajo lahko različne vrste alergijskih reakcij na telo, kot so:

1. Napad na nos, kot je – izcedek, zamašen ali srbeč, ki se lahko pojavi v obliki prehlada.

2. Rahel kašelj

3. Dražeče, rdeče ali solzne oči

4. Izpuščaji, srbenje in pordelost na koži

Bhramara Mudra koraki in prednosti:

Ali želite vedeti, kako izvajati bhramara mudro za njen izključni učinek na alergije.

Pomen Bhramara Mudra:

To je pravzaprav oblika indijskega plesa in roka, ko se izvaja ta mudra, dobi obliko čebele.

Kako izvesti Bhramara Mudra:

Kazalec morate postaviti na dno palca. Konico palca morate postaviti na stran srednjega nohta. Nežno se raztegnite proti malemu in srednjemu prstu. To morate storiti z obema rokama. Osredotočiti se morate na um in dihati čim počasneje. To lahko držite dobrih 7-8 minut.

 Prednosti Bhramara Mudre:

Večinoma je opaziti, da se ljudje lahko odporni na alergije le na dolge in potrpežljive poti. Naj bodo joga, pranajama in druge dolge posredniške vaje edina rešitev, da se znebite alergij. Menijo, da se alergij ne morete znebiti, lahko pa vsaj zmanjšate njen napad na telo. Ena takih vadb mudre ali joge je – Bhramara mudra je zelo učinkovita proti alergijam. Z dolgim ​​izvajanjem te bhramara mudre se lahko v veliki meri znebite alergij. To je ena glavnih prednosti bhramara mudre.