Sodobno življenje je polno stresa. Delovni pritiski, težave z življenjskim slogom in nekateri zdravstveni dejavniki vam lahko napolnijo življenje z anksioznostjo. Težave prinašajo še spolne težave, ki so precej frustrirajoče. Ena izmed mudr, ki vam lahko pomagajo prebuditi spolne sile, je Kundalini Mudra. Kundalini Mudra je drža rok, ki simbolizira enotnost ženskosti in moškosti. Simbolizira združitev posameznika z vesoljem. Ljudem s spolnimi težavami, kot so pomanjkanje zanimanja, zgodnji orgazem in reproduktivne težave, lahko koristi vadba Kundalini Mudra. Oglejte si ta članek, če želite izvedeti mudre kundalini joge, njihove prednosti in korake za izvajanje.

Kundalini Mudra in koraki za njeno izvedbo

Zdravo spolno življenje je ključ do sreče. Predstavljajte si, če nimate zdravega spolnega življenja, kako bi zjutraj vstali in se v službi najbolje odrezali. Za vas bo ostal le dražilni občutek in nič več.

Pomen, koraki in prednosti Kundalini Mudre:

Torej, tukaj smo s pomenom Kundalini mudre, koraki za izvedbo in koristmi, ki vam bodo pomagale odpraviti te spolne napetosti.

Kundalini Hand Mudra Pomen:

Ste že slišali za Kundalini Mudra? No, to je starodavna praksa, ki je povezana s prebujanjem in aktiviranjem spolnih užitkov v vašem telesu. To bo spodbudilo spolne sile in odstranilo vse takšne spolne napetosti iz vašega telesa. Mnoge šole joge, centri za usposabljanje borilnih veščin in celo ginekologi so priporočali to Kundalini joga mudro. Kundalini mudra je kot združitev ali povezava med moškimi in ženskimi silami.

Torej, zdaj bi vas vse lahko zelo zanimalo, kako narediti to mudro Kundalini? No, ne skrbite, vsi se dobro zavedamo, da je ta mudras kundalini joga postala najpomembnejši del vsakdanjega načina življenja. Primeri spolnih napetosti so se stopnjevali kot še nikoli doslej. In bolje je uporabiti kakšno zeliščno in vseživljenjsko tehniko, kot pa se zateči k nekaterim zdravilom.

Kako narediti Kundalini Mudra:

 • Sedite v udobnem polovičnem položaju lotosa. Lahko sedite na lahki preprogi ali kateri koli običajni preprogi. Mnogi strokovnjaki močno priporočajo, da ne sedite neposredno na tleh. To je zato, ker se verjame, da obstaja nekaj sevanj od tal, ki ne bodo dobra pri vadbi kakršne koli oblike joge ali mudre. Lahko sedite z zaprtimi očmi in popolnoma odprete svojo izbiro, vendar lahko zaprte oči pripomorejo k boljši koncentraciji.
 • Obe roki naj bosta v obliki ohlapne pesti.
 • Sedaj postopoma iztegnite levi kazalec v desno pest od spodaj in ga položite na blazinico desnega palca.
 • Drugi prst desne roke mora pokrivati ​​prste od zgoraj. Mora biti kot ohlapna in mesnata rokavica prstov od zgoraj.
 • Zdaj morate ta položaj držati čim dlje pred spodnjim delom trebuha.

To je vse o korakih mudre. A ni bilo zelo preprosto ?? To lahko storite kadar koli v dnevu. Naj bo to zjutraj ali zvečer. Čas ni omejitev. Kar zadeva pogostost, to naredite trikrat na dan vsaj petnajst minut.

Prednosti Kundalini Mudre:

Koristi Kundalini mudre so ogromne. Nekatere glavne prednosti so navedene spodaj:

1. Izbrišite spolne napetosti in tesnobe.

2. Prebudi spolno silo ali energijo v sebi.

3. Pomaga pri doseganju naravnega in zdravega orgazma.

4. Prinaša v vas nov sklop regeneracije in energije.

Neželeni učinki Kundalini Mudre:

Kundalini Mudra ima nekaj duhovnih in fizičnih stranskih učinkov, ki vključujejo:

 • Energijski naleti
 • Nehoteni sunki ali gibi
 • Močna vročina ali mraz
 • Depresija
 • Nenadno zavedanje ljubezni
 • Prevladujoča čustva za kratek čas
 • Vizije ali zvoki čaker

Kundalini Mudra ima ob rednem izvajanju številne prednosti. Lahko vam pomaga doseči okrepljeno spolno zdravje in zdrav reproduktivni sistem. Za ljudi, ki imajo s partnerjem spolne težave, je Kundalini Mudra lahko zelo koristna. Redno prakticiranje mudre lahko povzroči nenadno sproščanje energije, kar lahko vzbudi vaše spolne želje. Opazili boste zdrav in naraven orgazem. Vedeti je treba, da mudre niso le drže rok. Vsaka drža ima poseben namen in lahko pomaga pri usmerjanju pretoka energije v telesu. Upamo, da ste razumeli neverjetne prednosti mudr, ki vam lahko pomagajo pri reševanju tako fizičnih kot psihičnih težav.