Srebro je kovina, ki se uporablja že stoletja. Ljudje so izdelovali pribor, orožje in okraske iz te kovine. Ker ta kovina ni draga kot zlato, so jo ljudje bolj uporabljali. Ker ima srebro sijoč in bleščeč pogled, privlači več.

srebrni nakit

Ker so cene zlata zdaj zelo visoke in so zlati okraski težki, je povpraševanje po srebrnem nakitu. Na voljo so številne in odlične sorte srebrnega nakita, ki ga lahko izberete glede na vaš slog in obliko, ki vas privlači.

Modeli nakita iz čistega srebra:

Poglejmo nekaj vrhunskih modelov srebrnega nakita.

1. Bleščeč nakit iz srebrne ogrlice:

Bleščeč komplet nakita iz srebrne ogrlice

Srebrna ogrlica je zelo zahtevna zaradi svoje izdelave. Oblikovanje in vzorec vas lahko očarata. Srebrni komplet lahko nosite ob posebnih priložnostih, pa tudi na porokah, glede na obleko. Srebrni komplet je zaradi svojega sijaja videti super in človek se ne more upreti razmetavanju s temi okraski.

2. Nakit iz čiste srebrne verige za oba moška & Ženske:

Čisti srebrni nakit za moške & amp; Ženske

Srebrne verige so zelo priljubljene in jih nosijo tako moški kot ženske. Srebrne verige so na voljo v srebrni barvi in ​​v oksidirani obliki. Na voljo so različni modeli in vzorci verig, ki jih lahko izberete glede na priložnost in vašo obleko. Srebrne nakitne verižice se lahko ponašajo s priložnostnimi majicami in kavbojkami ter celo s formalinami.

3. Srebrni prstani za nakit za dekleta:

Srebrni prstani za nakit za dekleta

Srebrni prstani so videti zelo glamurozno in se jim je zelo težko upreti. Srebrni prstani so na voljo v različnih vzorcih in izvedbah. Srebrni prstani za nakit so lahko zabodeni z dragim kamnom, kot so diamanti, biseri ali Swarovski. Prstani izgledajo zelo elegantno in naredijo prste osupljive. To vrsto srebrnih prstanov lahko nosijo vse samice katere koli skupine.

4. Moški nakit iz srebrnih zapestnic:

Moški nakit iz srebrnih zapestnic

Moški so zelo zaskrbljeni zaradi svojega videza in dodatkov, ki jih nosijo. Srebrne zapestnice za nakit so običajno v škatli za nakit, saj izgledajo elegantno in kul. Srebrna zapestnica prinaša korenite spremembe v njihovi osebnosti in jim daje trendovski videz.

5. Nakit s starinskimi srebrnimi zapestnicami:

Nakit s starinskimi srebrnimi zapestnicami

Oblikovanje in izdelava starinskih zapestnic sta vedno čudovita. Modeli na starinskih srebrnih nakitnih zapestnicah prikazujejo obdobje ali posebno podobo z ogromnim pomenom. Te zapestnice so široke oblike in v celoti pokrivajo zapestje, kar daje privlačen videz vašemu videzu.

6. Moški prstani iz srebrne kovine:

Moški prstani iz srebrne kovine

Prstani so najlepši nakit, od malčkov do mladih in tudi do srednjih let. Moški cenijo prstane glede na njihov slog in obleko. Mladi fantje imajo raje funky prstane, ki se ujemajo z osebnostjo. Prstani so na voljo tudi v oksidirani obliki in jih lahko nosite ob vsaki priložnosti, da postanete modni in elegantni.

7. Nakit iz srebrnih uhanov s kapljicami:

Nakit iz srebrnih uhanov s kapljicami

Srebrni uhani so zelo vpadljivi in ​​edinstveni. Ker so ušesa najvidnejši del telesa, morate izbrati srebrne uhane, zaradi katerih boste videti drugačni. Srebrni uhani za nakit so na voljo v različnih izvedbah, na primer v čepkih ali visečih uhanih, jhumkah in lahko jih izberete glede na vaš slog. Te uhane lahko nosite vsak dan, saj z njimi ne more biti nič narobe.

8. Nogavice v srebrni barvi za ženske:

Nogavice v srebrni barvi za ženske

Čevlji so v današnjem času najbolj trendovska dodatna oprema. Dekleta in ženske raje nosijo srebrne zapestnice, saj jim gleženj daje nov videz. V indijski tradiciji je obvezno nošenje gležnjev ob ugodnih priložnostih in na porokah. Na voljo je v različnih stilih in vzorcih, izbirate pa lahko po svojem okusu in udobju.

9. Dizajnerska srebrna zapestnica za dekleta:

Oblikovalska srebrna zapestnica za dekleta

Sčasoma so oblikovalci dali nov videz srebrnim zapestnicam. Srebrna zapestnica ima zelo spretne oblike, zapletene na sebi, vmes pa so vgravirani kamni, ki izboljšajo vidnost zapestnice in zapestja, s čimer se v množici pojavljate drugače.

10. Srebrni obesek iz konja iz srebra:

Srebrni obesek iz konja iz srebra

Srebrni obeski imajo poseben čar in izgledajo edinstveno in elegantno. Ta srebrni obesek je oblikovan v obliki konja in z njim lahko obesite penečo srebrno verižico nakita po lastni izbiri. Te vrste obeskov običajno nosijo osebe, ki se navdušujejo nad športom in vedno sanjajo ter radi nosijo športne stvari.

11. Srebrni nakit Eleganten P.endants:

Srebrni elegantni obeski za nakit

Moški in ženske zelo potrebujejo obeske. Srebrni obeski so na voljo v različnih oblikah in vzorcih in izgledajo elegantno na vas. Deset starostnih deklet in fantov jih nosi, da pred prijatelji označi slog in nanje vtisne vtis. Zato vzemite srebrni obesek in poglejte kul.

12. Srebrni trakovi Snake Design za ženske:

Srebrni trakovi za ženske Snake Design

Srebrni trakovi so zelo v modi in se odlično podajo k vsaki obleki, ki jo nosite, kot so priložnostne ali tradicionalne. Naramnice dajejo rokam poseben videz, s čimer postanete središče privlačnosti. Zaradi tega boste videti edinstveni in jih lahko nosite tudi na zabavah, pa tudi na porokah. Srebrni nakitni trakovi so na voljo v različnih izvedbah in jih lahko izberete glede na priložnost.

13. Nakit iz čistega srebra za dekleta:

Nakit iz čistega srebra za dekleta

Zapestnice so najbolj eleganten okras, ki ga ženske nosijo na rokah. Vibracije in zvok, ki prihaja iz zapestnice, so vedno pozitivni in pomirjujoči. Dekleta so vedno posebej pri oblačenju in videzu, zato so srebrne zapestnice iz nakita odlična kombinacija, da bodo videti lepe in lepe.

14. Srebrni prstani za prste

Srebrni prstani za prste

V hindujski kulturi je za poročeno žensko pomembno nositi prstane za prste. Med porokami je kultura za ženina nositi prstane iz srebrnih prstov. Zdaj celo mlada neporočena dekleta nosijo prstane za prste kot modo in slog. Za olepšanje vašega videza so na voljo različni vzorci prstanov.

15. Veriga iz srebra s obeski:

Srebrna verižica z obeski

Sterling pomeni čist in vsi radi nosimo stvari iz čistega srebra. Ti dragulji so po naravi skoraj 99 odstotkov čisti. Verige in obeski iz šterlingov vedno poudarijo vaš videz, kadar koli jih nosite.

Srebro je kovina, ki jo lahko nosite tudi pri vsakodnevni uporabi in je dobra pisarniška obleka. Srebrni okraski so trde narave in jih lahko nosite brez strahu, da bi se poškodovali ali zlomili. Srebrni nakit je na voljo tako moškim kot ženskam in celo majhnim dekletom, zato lahko izberete dodatke, ki ustrezajo vaši osebnosti in modi, ter izgledate razkošno, elegantno in drugačno od drugih. Vzemite srebrni nakit in se razkažite.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.