Broške so prej nosili le moški za okrasitev plaščev v Angliji in na Sherwaniju v Indiji. Ne samo za moške, tudi ženske na sarejih, oblekah in oblikovalci se nosijo z najboljšo možno obliko brošk, ki jih lahko imajo.

broške za moške in ženske

Za ženske bi bile broške dodatna oprema za okrasitev žemljice ali okrasnega zatiča iz saree ali pa bi oblikovalska oblačila izgledala bolj elegantno. Za moške broške dajejo etnični ali vaši priložnostni obleki edinstven videz.

Različne vrste modelov brošk:

Poglejmo nekaj čudovitih modelov trendovskih brošk.

1. Broška za lase Sycamore Design:

broška-modeli-platan-dizajn-broška

Ta oblika srebrnega platana vam daje čudovit videz vaše pričeske. Tovrstna oblika brošk se široko uporablja na žemljici, da vam preprosto prinese privlačen videz. Ne le okrasijo pričesko, ampak vam dajo tudi edinstven učinek. Ta vrsta broške simbolizira skrb, naklonjenost in vero.

2. Broška za kristale za oči za Sarees:

broške-modeli-kristalno-oko-broške-dizajn

Ta poseben zatič za broške je edinstven po videzu. Narejen je iz kristala, biserov, stekla in kristala Swarovski. Kristalno rožnati kamen na sredini očesa mu daje privlačen videz. Ta broška izgleda elegantno, če jo nosite na sareeju. To je tudi oblika broške za moške. Ta vzorec je navdihnjen s tretjim očesom irskega videza.

3. Srebrna cvetlična broška za poroko:

broška-modeli-srebrna-cvetlična-broška

Ta lepa biserna broška za lase je zelo izbrana glede na etnično obleko, okrašeno z biseri. Ta broška za lase je sestavljena iz biserov, ki vmes tvorijo cvetlični vzorec. Cveti in blešči žensko, skrito v ženskah. Tovrstne broške z barvitimi biseri lahko izdelate tudi glede na vašo obleko. Primerna je za obleke, kot so obleke, obleke za zabave itd.

4. Broška z levjo glavo za moške:

broška-modeli-lev-broška

Te broške za moške kažejo svojo ljubezen do živali. Takšne broške nosijo tudi maharaje in raj wadis kot simbol kraljevine. Lev simbolizira tudi moč, moč in sposobnost vladanja. Zato naj bi te vrste brošk pokazale moško podobo. Taka broška daje vaši obleki čudovit videz, če jo nosite na ovratnikih ali na strani. Ta kos je lahko izdelan tudi iz brona z zlatim premazom.

5. Vintage broškasta broškasta oblika:

broška-modeli-metulj-oblikovanje-broška

Metulj je najljubši dizajn pri izbiri brošk ali drugih dodatkov. Ta edinstven metulj oblikuje, če broška simbolizira svobodo in nov začetek. Zelo se nosi na saree ali oblikovalskih oblekah. Broška je sestavljena s Cooperjem in dobila oblikovalca modro zelene patine. Takšni modeli so prva izbira za dekleta, ki radi uresničujejo svoje sanje.

6. Verižica za moške z ovratnikom za majico:

broške-modeli-ovratnik-broške-design

Ta broška za moške se pogosto uporablja za ovratnike srajc in puloverjev. Nosilcu na zabavah dajejo eleganten videz. Dve broški sta povezani s čudovito srebrno verižico, ki izgleda privlačno. Ta broška simbolizira vašo moč, da se z največjo močjo soočite s kakršno koli težavo.

7. Diamantna broška za ženske:

broška-dizajna-iskra-diamant-broška

Nič ni lepšega kot broška s cvetličnim vzorcem. Ta diamantna broška, ​​obsijana s svetlo modrim diamantom, izgleda zelo spolno na oblikovalskih sarejih. Zaobljena obroba daje lep videz. Ta broška je na voljo v različnih barvah.

8. Poročna broška:

broške-modeli-poročne-broške

Iščete nekaj osupljivega za poročni videz! Tukaj je ena, ki pritegne pozornost. Ta peneča broška je narejena s kristali rodija in Swarovski, ki dajejo bleščeč videz. Daje pogled na nevesto, pripravljeno na poroko v poročni obleki s cvetjem.

9. Broška z rožnatim cvetjem za dekleta:

broška-modeli-roza-cvet-broška

Ta čudovit žebljiček za broške izgleda zelo srčkan na kratkih oblekah. Narejena je iz roza mreže, ki okrasi cvet, nekaj perja pod njim in biserov, ki okrasijo notranjo in zunanjo regijo. Takšne broške se uporabljajo tudi za zavijanje pramena las, ki daje kraljevski videz.

10. Oblika broške v obliki srca:

broške-modeli-srce-broške-oblikovanje

Ta čudovit dizajn broške kaže vašo ljubezen do nekoga posebnega. To je zelo nadarjen predmet. Te broške so narejene iz zlitine, uokvirjene v rodiju in lepih kristalov. Dva srca sta uokvirjena drug v drugem in posneta zatič, znotraj katerega je videti ljubezenski kot.

11. Preprosta broška iz vrtnice za moške in ženske:

broška-designsimple-rose-broška

Ta romantični kombi nosijo tako moški kot ženske. Sestavljen je iz medenine, vgrajene v rodij. Lepe rdeče vrtnice so narejene iz čudovitih kamnov, zeleni listi pa so oblikovani s kristali, ki dajejo živahen videz. Ta broška kaže vašo ljubezen in je zato tudi darilo.

12. Broška iz bisernega srca:

broška-modeli-biser-srce-broška

Ta ljubka broška je kombinacija srca in biserov. Ta medenina je sestavljena iz medenine, prevlečene z rodijem. Ta vintage dizajn daje čudovit videz oblačil oblikovalcev ali etničnih oblačil. Zelo se nosi na zabavah in porokah. Različna srca so posejana z biseri, ki dajejo edinstven videz.

13. Oblikovanje broške z lokom:

broške-modeli-lok-broške-design

Ta ljubka broška je narejena iz medenine, prevlečene z rožnatim zlatom. Lok je okrašen s svetlečimi kristalnimi kamni. Tako broške nosijo tudi neveste na krščanskih porokah. Podarjajo vam tudi krono Miss Beautiful, saj vam daje moden in glamurozen videz.

14. Zlata zelena broška:

broška-modeli-zlato-zelena-broška

Ta broška navdihuje narava. Narejen je iz medenine, prevlečene z zlatimi in zelenimi smaragdi. Ta broška je odlično darilo za fanta, katerega ljubezen se rodi maja. Moški ga lahko nosijo tudi v cerkvah, na porokah, zabavah itd.

15. Oblikovanje irske broške:

broške-modeli-irski-oblikovanje broške

Ta broška je prvotno irska, ki je prvotno oblikovana. Znamenita obloga ukrade srca vsakogar. Ta kos je narejen iz srebra. Uporaba smaragdno zelenih kamnov daje edinstven videz. To je čudovit dizajn, ki simbolizira ljubezen. Ukrivljena oblika daje očarljiv videz na zabavah in porokah.

Različne vrste oblikovanja brošk imajo svoj edinstven pomen in zanimivosti. Ne glede na obliko, ki jo izberete, vedno čudovito vplivajo na vašo osebnost. Različni trendovski modeli, kot so rože, srca, metulji, veje trte itd. Zato izberite eno takšno obliko, ki na najbolj eleganten način definira vaš videz.