Že beseda diamant pomeni srečo za žensko. Diamanti so brez dvoma najboljši prijatelj ženske. Diamanti so tisti peneči beli kamni z briljantnostjo in sijajem za vsako nošenje. Diamantni nakit je nujno v zbirki nakita. Med eksperimentiranjem z diamanti je veliko možnosti nakita. Diamantni nakit je lahko iz enega samega kamnitega pasijansa ali pa ima milijone kamnov.

oblikovanje indijskega diamanta in nakita

Diamanti imajo to posebno vrednost in z njo povezan razred. Nošenje diamantov je torej ponos ženske. Cena se lahko začne od nekaj tisoč in lahko znaša tudi nekaj krorov.

Najnovejši diamantni nakit za moške in ženske:

Tu si bomo ogledali 25 najboljših modelov diamantnega nakita.

1. Verige z občutljivim diamantnim nakitom:

Lahke diamantne verižice za nakit

Prvi na vrsti so lahko preproste diamantne verige. Diamantno verižico lahko ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, poroke, festivali itd. Vedno so lahko tam, ker z diamantnim nakitom nikoli ne morete zgrešiti, diamanti pa ne bodo več v modi..

2. Enostavne oblikovalske ogrlice z diamantnim nakitom:

Preproste oblikovalske ogrlice z diamantnim nakitom

Eleganco in popoln sijaj diamantov lahko popolnoma ujamete v preprosto diamantno ogrlico. Diamantne ogrlice ni treba posebej izdelati. Lahko je preprost, a lep videz.

Preprost nakit z diamantno ogrlico je lahko izdelan s preprostim vzorcem, kot so listi, rože, zvezde, oblike, abstraktni vzorci itd. Ogrlica bo lepo padala, ker bo lahka in preprostega videza..

3. Komplet preprostega diamantnega nakita za dekleta:

Preprost diamantni nakit za dekleta

Komplet nakita običajno vključuje preprosto ogrlico in ustrezen par uhanov. Če je v primeru diamantnega, sta obesek v ogrlici in diamantni uhani enake oblike. Komplet se običajno uporablja za preproste funkcije, kot je pisarniška obleka, lahko pa tudi za vsakodnevno nošenje. Obesek in uhani so zelo lahki in jih je mogoče vključiti v lahek nakit. Ker so diamanti, bodo izstopali, tudi če bodo združeni s priložnostno obleko ali preprosto obleko, kot je Saree.

4. Kompleti nakita iz težkega diamanta za poroko:

Kompleti nakita iz težkega diamanta za poroko

Lepo posejani diamanti v očarljivem vzorcu pritegnejo oči vsakogar. Enako delajo kompleti težkih diamantov. Nosite osupljivo diamantno ogrlico z ujemajočimi se težkimi uhani iz lestencev in ni vam treba več obleči. Celoten videz je preprosto popoln.

5. Draguljarski diamantni uhani za dekleta:

Draguljarski diamantni uhani za dekleta

Najpomembnejša stvar, ki mi pride na misel pri razmišljanju o diamantnem nakitu, so uhani. Samo samostojen diamantni uhan lahko naredi čudeže pri spreminjanju videza za večer ali zabavo. Diamantni uhani so absolutno vedno v modi in z njimi ste lahko prepričani. Ti čudoviti uhani se ujemajo skoraj z vsako obleko. Uhane prilagodite in izberite po svoji izbiri. Ti so lahko za vsakodnevno nošenje, kot je en sam kamen, ali uhani z vzorcem, kot so rože, cvetni listi, vzorci itd.

6. Uhani z diamantnimi lestenci:

Diamantni uhani za lestence

Lepota je v očeh opazovalca in je primerna za žensko z diamantnimi lestenci na zabavi. Očarljivo videti, izdelani z odličnostjo, te uhane lestence je treba nositi samostojno. Nosite jih s težko saree, tekočo večerno obleko, etnično obleko, razkažite se na zabavi in ​​ne rabite več dodatkov. En sam uhan naredi vse!!

7. Najnovejše ženske diamante Jhumkas:

Najnovejše ženske diamanti Jhumkas

Jhumke so med najlepšimi in najelegantnejšimi v nakitu, ko govorimo o uhanih. Jhumke v zlati barvi, z delom, kamni, vzorci itd. So kot nalašč za ta tradicionalni videz. Morajo biti v zbirki nakita in jhumke ne bodo nikoli izginile iz mode.

Podobno so zelo priljubljene tudi jhumke v diamantih in dragih kamnih. Imajo bogat videz zaradi kamnov, položenih v tisti popoln polkrog uhana. Sijaj se odraža, ko človek samo nosi te popolne diamantne jhumke.

8. Komplet ogrlic z diamanti in safirji:

Komplet ogrlic z diamantom in safirjem

Če govorimo o diamantih in ali lahko bleščeče modre safirje pustimo za sabo? Bela in modra sta klasični barvi kraljevstva. Podobno je ogrlica iz safirja in diamanta simbol kraljevskega statusa, da se ta kraljica ali ona princesa počuti v ženski. Klasična kombinacija modre in bele barve so bili dragi kompleti nakita, ki so jih nosile nekdanje kraljice. Ta komplet diamantnega nakita je nebeško čaroben.

9. Ogrlica iz kraljevskega bisera in diamantnega nakita:

Ogrlica iz kraljevskega bisera in diamantnega nakita

Ogrlice s kraljevskimi diamanti so z veseljem gledati s temi ujemajočimi se uhani in s popolno izrezanimi diamanti. Te ogrlice z diamanti lahko nastavite tudi z belimi biseri, kar je videti veliko bolj obsežno. Ti so lahko večplastni in se ob obrabi popolnoma prilegajo vratu.

10. Oblikovalske ogrlice z diamantno vrtnico:

Oblikovalske ogrlice z diamantno vrtnico

Diamanti in vrtnica sta čudoviti dve stvari, ki sta združeni v kosu nakita. Ta ogrlica z diamantno vrtnico visi s solznih diamantov in vrtnica ali niz vrtnic, postavljenih pod kotom, saj v središču ni ravno popolnoma uravnoteženo z majhno gručo diamantnih listov. Ti kompleti diamantnega nakita imajo lahko rožnato zlato, diamante v beli, roza in črni barvi.

11. Diamond Choker nakit:

Diamond Choker nakit

Eden najdražjih in največjih nakita so Chokers. Choker diamantne ogrlice in nakit so veličastni in izgledajo neverjetno za vsakogar, ki jih nosi. Za večjo milost so ti diamantni čoki posejani z dragimi in poldragimi kamni. Diamantne dušilke odlično izgledajo na nevestah na poročni dan. Človek ne potrebuje ničesar drugega, s čimer bi se ujemal.

12. Diamantni nakit z biseri:

Diamantni nakit z biseri

Biseri izgledajo lepo pri vsaki ženski s katerim koli tipom kože ali odtenkom kože. Biseri z diamanti v nakitu so simbol kraljestva, veličine in lepote. Ti ljubki in težko obdelani biseri in diamantni nakit so že od antičnih časov del zbirke nakita kraljic, princese in so del kraljeve dediščine in rodu.

13. Nakit z diamantnimi zapestnicami:

Nakit z diamantnimi zapestnicami

Oklepci so eni najbolj trendovskih in najlepših modelov nakita za polepšanje nog. Oklepci so zelo pomemben del oblikovanja diamantnega nakita. Oklepci iz srebra, zlata, mešanih kovin itd. So priljubljeni, vendar so danes v modi tudi diamanti. Diamantni ankleti so različnih vzorcev in modelov, delajo s kamni ali celo v avstrijskih diamantih. Obstajajo večplastni diamantni gležnji, ki izgledajo lepo za nevesto.

14. Diamantni prstani za nakit:

Diamantni prstani za nakit

Najpomembnejši pripomoček za okrasitev prstov in rok je prstan. Kakšen boljši način za razkazovanje teh popolnoma negovanih rok tako za moške kot za ženske kot z diamantnim prstanom? Že od malega smo dobili prstne prstane in to najpogostejšo obliko nakita uporabljamo na različne načine. Rojstni dnevi, zaroke, poroke, za vsakodnevno uporabo, kot modna izjava itd. Skoraj ob vsaki priložnosti nosiš prstane. Prihajajo v neštetih vzorcih, modelih, raznolikosti in lahko jih imamo po izbiri enega ali več. Diamantni prstani so kot nalašč za zaroke, poroke, obletnice itd.

15. Južnoindijski diamantni nakit:

Južnoindijski diamantni nakit

Modeli nakita iz južne Indije so edinstveni in se zelo razlikujejo od drugih modelov zlatega nakita. Kroji, oblikovanje, izdelava in vzorci so zelo različni in spektakularni in človek se očara že ob pogledu na kos nakita. Kakovost diamantov, sijaj, lesk in oblikovanje in nakit preprosto jemljejo in oseba, ki nosi te kose nakita, izgleda čudovito. Ta južnoindijski diamantni nakit je lahko dediščina in so lahko z diamanti in rubinom obrobljeni zaradi starinske vrednosti.

16. Zapestnice iz indijskega diamantnega nakita:

Zapestnice iz indijskega diamantnega nakita

Najpomembnejši in najelegantnejši nakit za roke so zapestnice. Ta eleganca in čar prihaja samo z diamantnimi zapestnicami. Zapestnice so najpomembnejše v vseh vrstah nakita. Diamantne zapestnice imajo veliko možnosti izbire, vzorcev, modelov in cene. Diamantne zapestnice so lahko za vsakodnevno nošenje, občasno nošenje, zabavo, praznično obleko itd. Izberite jih glede na vaše potrebe in eno je dobro, da greste.

17. Ženske težke diamantne zapestnice:

Ženske težke diamantne zapestnice

Edinstvene te vrste, ko gre za te težke diamantne zapestnice. Ta nakit iz zapestnic je težek in ima ponavadi inovativen dizajn. Tudi diamanti ne smejo biti enake oblike. Za ujemanje edinstvenosti vsakega zapestja se diamanti razrežejo na načine, kot so krogi, trikotniki, rombi itd., Kar daje čudovit nov svež diamantni nakit.

18. Kompleti nakita Diamond Drops:

Kompleti nakita Diamond Drops

Diamantne kapljice so za tiste slikovno popolne modele, ko vzamete katero koli modno revijo. Ti edinstveni diamantni kompleti imajo diamante v obliki solze, ki so postavljeni v komplete v diamantno ogrlico z 18 ali 22 karatnimi zlatimi verigami. Priložene so tudi ustrezne diamantne kapljice, ki dopolnjujejo videz dive.

19. Nakit z diamantnimi pasovi:

Nakit z diamantnimi verigami

Eden najbolj modnih trendov so pasne verige, bolj znane kot kamarbandh ali cummerbund. Ženske se ob porokah, zabavah, praznovanjih veliko razgibajo v pasu iz zlata, srebra in težkih kovin itd. Diamantne verige v pasu so izjemno elegantne in med nošenjem izgledajo neverjetno..

Diamanti so lahko navadni s sijajem ali pa so obarvani tako, da izgledajo kot kosi mozaika, ki jih je mogoče združiti s katero koli obleko. Diamantni cummerbund res lepo krasi pas pri ženskah in jih popolno poudarja. Lahko imajo tudi različne okraske v barvnih kamnih ali čare v diamantih in dragih kamnih.

20. Nakit z diamantnimi oklepniki:

Nakit z diamantnimi oklepniki

Oroki so zelo v modi s tradicionalnimi oblačili, etnično obleko in sareesom, pa tudi z etničnimi vrhovi brez rokavov s kavbojkami. Toda diamantni obročki so za dokončanje poročne podobe. Lepa nevesta, okrašena z diamantnim nakitom, bo za popoln videz neveste potrebovala oklep. Izgledajo izjemno osupljivo in nihče se ne more upreti razmetavanju s tem edinstvenim diamantnim nakitom.

21. Nakit z diamantno zapestnico:

Nakit z diamantno zapestnico

Kot pravi znani rek, ali lahko ženska reče diamantom ne, je lahko dodajanje zapestja z diamantnimi zapestnicami velik da za žensko. Diamantne zapestnice so lahko mojstrovina v zbirki nakita in so lahko vrhunec vašega videza vedno, ko jih nosite. Morda so na dragi strani, vendar se zaradi svojega sijaja, krojev in sijaja ne morejo primerjati s katerim koli drugim kosom nakita. So liga zase in brez para.

22. Diamond Ruby Chokers:

Diamond Ruby Chokers

Choker so tiste nebeško ogrlice iz dragih in poldragih kamnov z ekskluzivnimi rezanimi diamanti za ta videz boginje. Diamanti z rubini so klasični za čokerje, videz pa se ponaša s številnimi nevestami in celo številnimi zvezdniki. Sijaj belih diamantov in eleganten videz rubinov se ujemata v enem težkem kompletu nakita.

23. Nebrušen diamantni nakit:

Neobrezan diamantni nakit

Nebrušeni diamanti, znani tudi kot surovi ali surovi diamanti, so najnovejši udeleženec z diamantnim nakitom. Po izkopu diamantov se neobdelani diamanti z visoko vrednostjo in kakovostjo pošiljajo na rezanje in izdelavo nakita. Toda sami nebrušeni diamanti se uporabljajo za izdelavo težkega diamantnega nakita po svoji vrednosti in izgledajo res čudovito s popolnoma drugačnim zaključkom v diamantnem nakitu.

24. Najnovejši nakit Diamond Mangalsutras:

Najnovejši nakit Diamond Mangalsutras

Simbol poročenih žensk v Indiji na splošno so zlate verige s črnimi kroglicami in zlatimi kroglicami, ki jih je treba nositi po poroki. Za ta oblikovalski videz se povezujejo tudi z dizajnerskim diamantnim obeskom, mlade ženske pa za modo raje uporabljajo diamantne mangalsutre. Črne kroglice so namenjene zaščiti nove neveste pred zlobnimi očmi in zaščiti pred kakršno koli škodo.

25. Diamond Maang tikkas za poroko:

Diamond Maang tikkas za poroko

Maang tikke ali verige za glavo so del poročne podobe ali za kateri koli festivalski videz. Ženske med poroko nosijo maang tikkas. Te maang tikke v diamantih, kundanskem delu, rubinih, smaragdih itd. Izgledajo osupljivo. Oseba, ki jih nosi, izgleda zelo lepa in lepa. Maang tikke ali verige za glavo so edinstveni kosi nakita in vrednost v diamantu se le pomnoži.

Ljudje so zelo navdušeni nad nakupovanjem nakita. Lahko ga kupite v trgovini, podarite, kupite na spletu itd. Diamantni nakit je prednost zaradi vrednosti in čustev, ki jih prinašajo. Ogromne in raznolike možnosti diamantnega nakita, kot je navedeno zgoraj, so le solze v oceanu diamantnega nakita. Eksperimentirajte z novim videzom in dajte garderobi oblačil povsem nov videz z ustreznim bleščečim diamantnim nakitom. Pojdi se jih razmetavat!