Kovina, kot je medenina, jeklo ali baker, prevlečena s tanko plastjo zlata, je čistost nad 9 karatov. Ta vrsta nakita je opredeljena kot zlato zlati nakit in ni tako draga. Oblika in vzorec okraskov sta enaka pravim in so podobna pravim draguljem. Včasih je težko analizirati, ali gre za prave okraske ali zlaten nakit.

rold zlati nakit

Nakit iz zlatega zlata ni tako drag kot originalni in lahko ga imate v lasti več, saj vam v žepu ne bi močno zabodel.

Indijski vzorci nakita iz zlatega zlata:

Tukaj razpravljamo o naslednjih modelih nakita iz moškega in ženskega zlata:.

1. 14 -karatna zlata veriga za moške:

14 -karatna zlata veriga za moške

Rolane zlate verige so na voljo tako za moške kot za ženske in so na voljo v različnih vzorcih in oblikah. Na voljo je glede na stopnjo čistosti in v različnih oblikah. Ta verižna veriga, dolga 8,9 mm, je narejena iz 14 -karatnega zlata. Ker imajo moški najraje široko obliko, je lahko ta veriga odlična izbira, da bodo videti kul in elegantni.

2. Set zlatih ogrlic za ženske:

Rold Gold ogrlica za ženske

Lahko dobite različne vrste ogrlice iz zlata in jih lahko izberete glede na namen in priložnost. Izdelek prikazuje oblikovanje prvotnega kompleta in težko je razumeti, da je ta okras izdelan iz valjanega zlata. Ogrlica je oblikovana tako, da izgledate pametno in edinstveno.

3. Rold Gold Bangles za ženske:

Rold Gold Bangles za ženske

Ženske so vedno posebno pri svoji obleki in videzu in vedno nosijo tiste okraske, ki izboljšajo njihov videz in videz. Rold zlati zapestniki so odlična izbira za dekleta in ženske, saj se zdijo edinstveni in elegantni ter lahko naredijo vaše zapestje, vi pa izgledate modno in elegantno.

4. Rold Gold zapestnica za moške:

Rold zlata zapestnica za moške

Zapestnice so okras, ki brez besed pove veliko o vas. Oblika in vzorec zapestnice poudarjata vašo osebnost in slog, moški pa sta pri tem zelo posebni. Ta zapestnica se zdi preprosta, vendar s pridihom elegance. Lahko ga nosite kot vsakodnevno obleko in celo na kul zabavah. Čistost te zapestnice je 10 karatov.

5. Rold Gold zapestnice za dekleta:

Rold Gold zapestnice za dekleta

Ta zapestnica je izdelana iz jekla in v treh slojih. Zapestnica je prevlečena z zlatom, bronom in srebrom, kar daje celotni zapestnici edinstven in drugačen videz. Dekleta jih lahko nosijo tudi v kolažih, tudi v klepetalnicah. Izgleda kul in ga lahko združite s funky majicami in kavbojkami, tako da boste videti vroče in funky.

6. Rold zlati uhani:

Rold zlati uhani

Uhan je okras, pri katerem so vse ženske zelo posebne, saj prikazuje njihov slog in osebnost. Zato so samice zelo posebne glede oblikovanja in vzorca uhanov. Uhani so pozlačeni in s kamni, posejanimi na njem, izgledajo elegantno in so lahko dobra izbira za vse starostne skupine.

7. Zlata ogrlica Kundan in Ruby:

Kundan in Ruby Rold zlata ogrlica

Kombinacija kundana in rubina na zlatih draguljih je lahko čudovita. Ker je kundan bele barve, rubin v rdeči in zlati barvi daje rumene iskrice. Ta neverjetna kombinacija teh treh daje ogrlici osupljiv dizajn, s čimer izboljša videz vašega izreza in tudi vašo osebnost.

8. Rold zlato beli prstani:

Rold zlato beli prstani

Ta prstan je narejen iz srebrne kovine, na vrhu pa je bil narejen beli lak. Lak iz belega zlata daje prstanu in tudi njegovemu nosilcu bleščečo in bleščečo lepoto. Nosite jih lahko vsak dan tudi brez strahu pred erozijo laka.

9. Tradicionalni indijski slog Peacock Rold Gold Jhumka:

Tradicionalni indijski slog Peacock Rold Gold Jhumka

Tu prihajajo tradicionalne jhumke v stilu pava, narejene iz valjanega zlata, v kombinaciji biserov ter kamna rdeče in zelene barve. Te sloge jhumk zelo cenijo mlada dekleta in ženske srednjih let, nosijo pa jih lahko tudi na porokah in ob posebnih priložnostih. Zdi se, da te vrste jhumk izgledajo dobro s tradicionalno obleko in vam dajejo tradicionalen videz.

Če želite izgledati modno in elegantno z novimi dragulji glede na vašo obleko, potem je rola zlata id prava izbira za vas. Ker niso tako drage, si lahko lastite barve in modele po svoji osebnosti in slogu ter izgledate kul in edinstveno od drugih. Na voljo so v različnih vzorcih in izvedbah ter z različnimi kovinami in kamni. Zato jih zgrabite in ustvarite vtis pred prijatelji in sodelavci.