Modni nakit ali bižuterija je tista, ki je običajno narejena iz poceni materialov in ne iz pravih kovin, kot so zlato, srebro ali diamanti. Je nakit, ki ga nosite po trenutni modi in po svojem slogu. Za vsako priložnost lahko nosite različne vrste modnega nakita in se ponašate z drugačnim in čudovitim videzom.

modni nakit

Modeli nakita za ženske:

Modni nakit ima eleganten videz in precej težko je razumeti, da je nakit izdelan iz prave kovine ali je to bižuterija. Tako si lahko privoščite ogromen nakit. Tu vam predstavljamo nekaj dobrih modelov nakita.

1. Modni nakit s cvetličnim oblikovanjem:

fancy-jewellery-designs-floral-design-fashion-nakit

Modni nakit s cvetličnimi vzorci je popolnoma edinstven in popolnoma podoben pravemu. Zelo težko je reči, da je ta dragulj domišljijski. Ti kompleti so na voljo v različnih vzorcih in oblikah. S cvetličnim dizajnom izgledate čudovito in se lahko ponašate s katero koli obleko in priložnostjo ter pomagate ustvariti eleganten vtis na druge.

2. Eleganten fancy nakit za dekleta:

fancy-jewellery-designs-girls-elegant-fancy-jewellery

Najstnice se zelo zavedajo svojega sloga in se med drugimi želijo vedno razlikovati. Fancy dragulji so tisti, ki so kot nalašč za edinstven videz in ustvarjanje lastnega sloga in mode. Ta dragulj je na zahodni obleki videti izjemen in na zabavi izgledate neverjetno drugače.

3. Kundy Fancy nakit:

fancy-jewellery-designs-kundan-fancy-jewellery

Kundan nakit vam daje kraljevski pridih, zaradi česar se počutite posebno. Nakit Kundan lahko nosite ob vsaki priložnosti in dobro izgleda na etnični obleki. Polko, kamne ali diamante lahko pritrdite tudi z elegantnimi kompleti kundanov, da bo videti bolj neverjetno in se počutili posebno in kraljevsko. Na druge lahko označite vtis in se popolnoma razlikujete od drugih.

4. Starinski nakit iz kroglic:

fancy-jewellery-designs-starinski-beaded-fancy-nakit

Starinski dragulji so zelo donosni in vas mikajo, da bi jih imeli. Ker imajo zelo težke žepe, včasih ne moremo imeti tega kosa dragulja. Toda zdaj lahko starinski dragulji uresničijo vaše sanje. Na voljo so v različnih vzorcih in dizajnu, izbirate jih lahko po svojem okusu in slogu.

5. Pozlačen modni nakit:

fancy-jewellery-designs-pozlačeno-fancy-nakit

Zlato je nekaj, kar vas je mikalo in si ga želite imeti. Ker je stopnja zlata tako visoka in jo je težko dobiti, imate zlati pozlačen nakit, ki je podoben pravemu. Lahko nosite ta čudovit nakit in izgledate čudovito in sijate kot zlato pred prijatelji. Ta nakit je na voljo v različnih barvah in ga lahko ujemate s svojo obleko in se razburjate po svetu.

6. Ročno izdelan kostumski nakit:

fancy-jewellery-designs-handmade-fashion-nakit

Ročno izdelan nakit izgleda preprosto in ima eleganten videz. Ta domišljijski nakit lahko kombinirate z etničnimi oblačili, saj se lahko združite tudi s kavbojkami in vzročno obleko. Lahko imate toliko nakita, kot jih želite, saj niso tako težki v žepu in vsakič, ko lahko oblečete različne dragulje glede na vašo obleko.

7. Fancy Ruby Diamond uhani:

fancy-jewellery-designs-fancy-ruby-diamond-uhani

Uhani so nekaj, zaradi česar izgledaš popolno in ti daje čudovito. Na voljo so tudi v različnih izvedbah, vzorcih in kamnih, kot so rubin, kremen. Lahko se mešate in ujemate s svojo obleko. Če želite, lahko vstavite diamante, da bo videti drugače.

8. Modni nakit Blue Diamond:

fancy-jewellery-designs-blue-diamond-fancy-jewellery

Kdo lahko diamantom reče ne in vsak si ne more privoščiti, da je dragocen kamen. Zdaj pa si lahko privoščite modne diamantne dragulje in ustvarite svojo modo, moda pa nikoli ne zastari. Na voljo so tudi v različnih barvah in izgledajo zelo srčkano in izgledajo super.

9. Nakit Pearl Fancy:

fancy-jewellery-designs-biser-fancy-jewellery

Biser je nekaj, kar simbolizira čistost in ima božanski videz. Kdo torej lahko reče ne bisernemu nakitu? Čeprav so domišljijske, vendar pomagajo označiti vašo modo in slog in izgleda odlično pri vsakodnevni uporabi, pa tudi na zabavah in pri oblačilih, ki jih želite.

Fancy Jewellery v današnjem času pridobiva ogromno priljubljenost, saj je videti skoraj podobno pravemu. Ker ti dragulji niso dragi, jih lahko povežete z več številkami in jih primerjate s svojimi oblačili dneva ter označite svojo modo in slog.