Ogrlica je vrsta nakita, ki ga ženske nosijo v rokah. To vrsto nakita so ženske nosile že od antičnih časov. V južni Indiji je znan tudi kot Vanki. Druga imena te vrste nakita so oboroževanje patti in bajuband. Ljudje kupujejo narukvice v Indiji za poroko ali praznike.

zapestnice

Oblikovanje obročev:

Eden izmed priljubljenih nakita z zapestnicami je nadlaketna zapestnica. To je bleščeče in lahko izgleda čudovito. Težko je izbrati najljubšo zapestnico med različnimi oblikami zapestnic, ki so v zlatarnah.

1. Tradicionalna oklep:

armlet-designs-traditional-armlet

Tradicionalni ročaj je vreden, da ga imajo ženske. Okras iz težkega kamna na tradicionalni zapestnici lahko poveča lepoto zapestnice. Te modele zapestnic je vredno poskusiti vsaj enkrat.

2. Nakši oklepaj:

armlet-designs-nakshi-armlet

Nakshi oklepi so narejeni iz zelo kulturnega in kraljevskega tempeljskega nakita. Na njih so lepe rezbarije iz zlata. Ta nakit iz narukvic lahko poroke žensk naredi nepozabne. Lik boginje lakshmi dodaja več lepote Nakshi zapestnicam.

3. Diamantni/dragi kamni boginja Lakshmi Armlet:

armlet-designs-diamant-dragi kamni-boginja-lakshmi-armlet

Ogrlica iz dragih diamantov je po svoji lepoti že edinstvena. K temu nakitu z zapestnicami dodamo figuro boginje lakshmi in kapljico kamna, je kot češnja na torti. Ti modeli zapestnic dodajajo svetost vašemu videzu z rezbarijami boginje Lakshmi.

4. Ročaj sklopke/ročica Patti:

sklopka-armletarm-patti

Preprosta zapestnica/ročaj iz sklopke, ki se ujema z barvo saree za ženske, je dobra možnost za nošenje žensk na poročnih dogodkih. Zapestnice sklopke so tudi v templju, z rezbarijami. Rezanje na zapestnih sklopkah je starodaven način oblikovanja zapestnice. Svojemu nakitu s sklopko lahko dodate veličino s kamnitimi kapljicami, ki se ujemajo z barvo vašega sareeja.

5. Ročaj z navojem:

armlet-designs-thread-armlet

Te vrste zapestnic so opremljene z nitmi, tako da jih lahko ženske privežejo na roke. To je stari nakit, ki se je spet pojavil. Tako kot drugi narukvice dodajo lepoto vašemu videzu.

6. Ročaj v slogu verige/Bajuband:

armlet-designs-chain-style-armlet-bajuband

Ta vrsta obroča nadomešča jermen z navojem, saj se namesto niti uporablja zlata veriga. Modeli zlatih zapestnic so zelo veličastni in lepi. To je eden najlepših modelov zlatih zapestnic. Lahko nosite tudi srebrne naramnice, ki imajo namesto zlatih verig srebrne verižice.

7. Dizajn pavovih obročev:

oblikovanje zapestnic-pav-zapestnica-modeli

Ta vrsta zapestnice ima oblike, podobne obliki pava. Ta vrsta naramnic je zaradi svoje edinstvenosti in lepote ena najbolj priljubljenih.

8. Biserna oklepa:

armlet-designs-biser-armlet

Ta narukvica doda veličastnost nakitu neveste. Če vaš nakit vsebuje bisere, potem naj bo tudi vaša narukvica iz številnih biserov.

9. Modeli zapestnic v slogu zapestnice:

narukvice-modeli-zapestnice-style-armlet-modeli

Ti obročki bodo ženski lepoti dodali eleganco. Kot lahko vidimo na sliki, obstajajo različni modeli na različnih zapestnicah. Prva zapestnica v obliki zapestnice ima obliko listov, druga pa zapestnica v stilu pava. Tretja zapestnica v slogu zapestnice ima tudi lep in edinstven dizajn. Četrta zapestnica na dani sliki ima spet obliko listov. Te bleščeče in čudovite oblike zapestnic so nujne za vsako žensko.

Kot lahko preberemo, obstajajo različne vrste oblikovanja zapestnic, od Nakshi narukvic, diamantne boginje lakshmi do bisernih zapestnic. Ti obročki lahko zlahka ukradejo žensko srce, saj dodajo ženski lepoti. Ogrlice dodajo sijaj nevestinim rokam, oblečenim v mehndi. Zapestnico lahko izberete glede na svoje zahteve, na primer, če ženska želi nit v zapestju, se lahko odloči za navojne zanke. In če ženska želi, da je boginja povezana z njenim zapestjem, lahko izbere diamantne drage kamne, boginjo lakshmi.

Vir slik: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.