Nakit je univerzalna oblika okrasja. Nakit iz školjk, kamnov in kosti je preživel že od antičnih časov, v prejšnjih dneh, saj so ga nosili kot zaščito pred življenjskimi nevarnostmi ali kot oznako statusa. Nakit iz školjk je ena izmed čudovitih zbirk okraskov vaše garderobe, ki dajejo poseben videz, da postanejo edinstveni iz množice.

Shell nakit

Modeli nakita Shell:

Pretvorite svoje čudovite školjke s plaže v edinstven nakit iz školjk! Od vsega naravnega do privlačnega, tukaj je zbirka nakita iz školjk za vaše znanje.

1. Ogrlica iz več obeskov:

školjka-nakit-modeli-ogrlica z več obeski-lupina

Ogrlica iz školjk je na svoj način lepša od katerega koli drugega nakita iz školjk. Ta ogrlica z več obeski Monies Coral & Cowries Shells izgleda privlačno s temnimi senčenimi oblačili, ki privabljajo vse vrste ljudi, od mladih do starejših. Izgledajo zelo elegantno in elitno. Ta ogrlica iz školjk je bila oblikovana s kompleksno zasnovo, prav tako pa je lahko oblikovana z enakimi barvami in oblikovanimi školjkami. Za izdelavo tega nakita se uporabljajo različne oblike oblikovanih školjk.

2. Shell Bangle:

školjka-nakit-modeli-školjka-zapestnica

Zapestnice iz školjk so zelo preproste in privlačne oblike in glede na uporabo školjk se bodo njihove vrednosti spremenile. V bistvu so lupine v beli in rjavi barvi, druge zbirke pa so na voljo tudi v več barvah. Vgravirani so na kovine, kot so srebro, zlato ali številne lupine so povezane z vrvico. V tej zasnovi zapestnica iz lupine daje moden videz tako dekletom kot ženskam.

3. Prstan iz Cowrieja:

školjka-nakit-modeli-prstan-iz-kavrije

Ta prstan ima tradicionalni slog, ki pritegne pozornost ljudi, ki iščejo velike in edinstvene prstane. Cowries so vdelane v izrezljane kovine, nekatere lupine pa so izrezane na sredini, da se prilegajo prstom in dajejo trendovski videz. Najbolj ustrezajo vsem nakitom iz srebrnih lupin.

4. Modni biseri:

školjke-nakit-modeli-modni-biseri

Ogrlica, narejena iz biserov najboljše kakovosti, je zelo privlačna in ob pravilni uporabi izgleda zelo dobro, saj se razlikuje od drugih okraskov. Na voljo je veliko modelov nakita iz školjk brez biserov, ki so v svojem videzu manjši v primerjavi z draguljem z biserjem. Sorte oblikovanja nakita Shell so na voljo za vsa stara dekleta in ženske, ki svojim oblačilom dajejo moden videz..

5. Zapestnice iz školjk:

lupine-zapestnice

Zapestnice iz školjk so tako poceni in jih je hitro pripraviti, zato so popoln dodatek za mlada dekleta in odrasle. Ta zapestnica Shell daje uporabnikom privlačen videz. Te zapestnice so pobarvane v kontrastnih barvah in pritrjene z zlatimi kavlji. Te zapestnice so popoln pripomoček za vašo redno pisarniško uporabo in tudi za posebne priložnosti.

6. Zapestnica iz lupine:

lupina-nakit-modeli-školjka-anklet

V starih časih bodo dekleta verjetno nosila škornje z ročno izdelanimi vzorci, ki dajejo edinstven videz. To je glavni razlog, zakaj so te vrste škornjev primerne za vse vrste ljudi in funkcije, kadar jih nosite vsak dan. Ta gleženj je sestavljen iz majhnih školjk in vgrajen v oblikovanje drobnih kamnov. Za tradicijo in sodoben videz je to lahko najboljša izbira dodatka.

7. Shell Pearl Hip Chain:

lupina-nakit-modeli-lupina-biser-hip-veriga

Lupina z biserno verižico se uporablja za najbolj seksi videz ljudi, ki je lahko narejen z majhno lupino, središče verižnega bisera pa za čudovit videz. Med nošenjem te školjke bodo kolčne verige dajale občutek udobja in svobode.

8. Uhani iz školjk:

uhani iz morskih školjk

Uhani iz školjk so elegantni in prefinjeni, zato so postale sanje vsake ženske. So popolna darila za obletnice, rojstne dneve, poroke, celo Valentinovo in druga praznovanja. Ti elegantni in elegantni uhani so dragocen dodatek k vaši garderobi. V tem uhanu iz lupine je bil izdelan z obroči in okrašen z obroči v zlati barvi ter zaključen z zelenim biserom, ki daje sodoben in trendovski videz v primerjavi z drugimi.

9. Shell sponke za lase:

sponke za lase iz morskih lupin

Danes je trg poln čudovitih dodatkov za lase, ki vam vsak dan v tednu dajejo drugačen videz. Te sponke za lase so kot nalašč za najstnice. Če nimate veliko las, bo seveda ta sponka za lase dragocena za vezanje las.

Za ženske so dodatki bolj pomembni. Potrebujejo tovrstne dragulje, da dobijo pravi videz in dopolnijo svojo obleko. Ta dodatna oprema za lupine je odvisna od vašega okusa. Uporabite jih lahko tudi, da boste videti lepi. Pravzaprav, če ste velik ljubitelj nakita iz školjk, se zgornji modeli popolnoma ujemajo z vašo zbirko.

Vir slik: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.