Kako se znebiti razpokanih ustnic? – najboljši tretmaji

V zimskih mesecih se zavijete v dodatne plasti, saj zima prinaša razpoke, alergije, pomanjkanje vitaminov, suhost in razpokane ustnice. Razpokane ustnice, ki jih pogosto imenujemo razpokane ustnice, so simptom zime, zaradi katerega so vaše ustnice tako krhke, da se razširijo v drobne razpoke in razpoke. Zlasti pri ženskah so razpokane ustnice veliko zimsko razočaranje. Če… Continue reading Kako se znebiti razpokanih ustnic? – najboljši tretmaji

Published
Categorized as Nega kože

Osem najboljših načinov za naravno osvetlitev kože namesto kemičnega zdravljenja beljenja kože

Dandanes lahko na trgu najdete veliko izdelkov za beljenje kože. Težava je v tem, da jih je več kot polovica narejenih s kemikalijami, ki poškodujejo tudi vašo kožo. Če pa želite doseči svetlejši ton, lahko to storite z uporabo naravnih izdelkov za posvetlitev kože. In lahko dosežete nekaj svetlejših odtenkov brez ostrih stranskih učinkov, ki… Continue reading Osem najboljših načinov za naravno osvetlitev kože namesto kemičnega zdravljenja beljenja kože

Published
Categorized as Nega kože

9 učinkovitih nasvetov, kako se znebiti temnih kolen doma

Kolena so pomemben del telesa, zlasti nog, saj imajo temna kolena, da se lahko odrežete številnim vrstam oblek, zaradi katerih se vam včasih zdi vroče. Temna kolena vam lahko preprečijo, da bi oblekli kratko krilo, hlače in hlače, ki bi lahko dodali več glamurja vaši lepoti. Zlasti na kolenih in komolcih se včasih začne pojavljati… Continue reading 9 učinkovitih nasvetov, kako se znebiti temnih kolen doma

Published
Categorized as Nega kože

10 čudovitih koristi kokosove vode za vašo kožo!

Kokosova voda (nariyal pani v hindujščini) je bistra tekočina, ki jo najdemo v kokosovem sadju ali kokosovi palmi. Ta voda je sladkega in oreščkastega okusa in velja za osvežilno pijačo, ki vsebuje zlahka prebavljive ogljikove hidrate in elektrolite. Ti kokosi rastejo na velikih palmah, znanstveno znanih kot Cocos nucifera. Tekočina v kokosovem sadju nastane naravno,… Continue reading 10 čudovitih koristi kokosove vode za vašo kožo!

Published
Categorized as Nega kože

15 domačih umivalnikov obraza za vsak tip kože, ki jih morate preizkusiti!

Ali zaradi običajnega mila obraz postane suh in raztegnjen? Kaj pa ustvarjanje prilagojenega domačega umivalnika obraza, ki bo ustrezal edinstvenim potrebam vaše kože? Tako je! Čas je, da se odrežete milom, polnim kemikalij, in preidete na naravna čistila, ki jih lahko preprosto pripravite doma z enostavnimi, vsakodnevnimi sestavinami. Najboljši del- Dokaj ugodni so, varni za… Continue reading 15 domačih umivalnikov obraza za vsak tip kože, ki jih morate preizkusiti!

Published
Categorized as Nega kože

10 preprostih, a neverjetnih prednosti arganovega olja za kožo in obraz!

Arganovo olje, pogosto imenovano “tekoče zlato”, je organski proizvod, ki ga pridobivajo iz zrn arganovega sadja. To arganovo sadje najdemo na arganovem drevesu, ki raste skoraj izključno v jugozahodnem Maroku. Zato se to olje imenuje tudi marokonsko arganovo olje. Arganovo olje najdemo predvsem v dveh oblikah: jedilno arganovo olje, ki se pridobiva iz praženih arganovih… Continue reading 10 preprostih, a neverjetnih prednosti arganovega olja za kožo in obraz!

Published
Categorized as Nega kože

10 neverjetnih prednosti mandljevega olja za vašo kožo!

Mandelj, ki je znan kot kralj orehov, najdemo večinoma v državah Bližnjega vzhoda. Danes je Kalifornija postala ena največjih proizvajalcev mandljev na svetu zaradi vsebine v njej. Ti posušeni mandlji se hladno stisnejo z manj toplote, da se iz njih izvleče olje. Na splošno so hladno stiskana olja nerafinirana olja z veliko hranil. Za rafiniranje… Continue reading 10 neverjetnih prednosti mandljevega olja za vašo kožo!

Published
Categorized as Nega kože

10 malo znanih, a neverjetnih koristi vitamina C za vašo kožo!

Vitamin C se v medicinski terminologiji imenuje askorbinska kislina ali askorbat ali L-askorbinska kislina (kemična formula C6H8O6) je bistveno hranilo, ki ohranja telo in imunski sistem v delovanju. Vitamin C pomaga pri sintezi kolagena v telesu. Pomaga pri celjenju ran, obnovi in ​​vzdrževanju kosti, zob, hrustanca in tkiv. Je tudi eden najboljših antioksidantov, ki se… Continue reading 10 malo znanih, a neverjetnih koristi vitamina C za vašo kožo!

Published
Categorized as Nega kože

Olje vitamina E za kožo: 6 lepotnih prednosti, ki jih ne morete prezreti!

Če ste zavestni kupec, ste morali opaziti vitamin E v večini izdelkov za ličenje in nego kože! Torej, kaj je narobe s to sestavino? Vitamin E je v maščobi topen vitamin, ki ima močne antioksidativne lastnosti. Od vlaženja kože do zaščite pred UV -sevanjem in celo posvetlitve polti je vitamin E pravi lepotni eliksir. Vitamin… Continue reading Olje vitamina E za kožo: 6 lepotnih prednosti, ki jih ne morete prezreti!

Published
Categorized as Nega kože