Bi težko obvladovali ščetkane dlake? Ali iščete odstranitev umazanih dlak? Potem ne skrbite! V tem zapisu sem dal seznam bistvenih metod, ki so v pomoč pri odstranjevanju umazanih dlak. Scrunch dodaja veliko voščilnega volumna in daje lasem občutek teksture. Obstaja veliko različnih tekstur las in tipov las.

kako počistiti lase

Najboljši načini za odstranjevanje dlak:

1. Močno zavijte mokre lase:

Medtem ko so vaši lasje mokri, jih počešite in ločite po sredini. Levi del prečešljajte ves način, ki presega desni (ja, to je nekakšen zgoraj glavnik), pa tudi ogrnite približno hrbet glave in ga pritrdite z zatiči. Zvijte čez desni odsek v presežku leve strani, obkrožite z dodajanjem zatiča na drugačen način. Pustite, da se popolnoma posuši na zraku. Lahko zmanjšate svileno ruto in dremež, da zmanjšate kovrčanje.

2. Bananina maska:

Banane so polne las prijaznih hranil, kot so folati in vitamin B6, poleg tega pa njihova vsebnost sladkorja pomaga ohranjati vlago v laseh. Ta barvno varna prevleka bo globoko ohranila lase in vam pomagala sprostiti lase. odlepite in pretlačite 2-3 zrele banane v povprečni skledi. Združite 2 žlici grškega jogurta, 2 žlici medu in 2 žlici olivnega olja ter previdno premešajte. Masko dosledno razmažite po suhih laseh. Potrdite, da masko zgladite vse do konic las. Lase ovijte s kapo za tuširanje. Dovolite maski, da sedi 1 uro. Izperite z nežnim šamponom in toplo vodo.

3. Pometite mokre lase, dokler se ne posušijo:

Kasneje kot umivanje las pustite, da se popolnoma posušijo na zraku, vendar jih ščetkajte vsakih 5 minut. Izvlecite in primite vsak del las za majhno število sekund, da se podpre, da se poravna. Poleg tega lahko to storite v nasprotju s prezračevalnikom, ki je prej, vendar potrebuje stalno ščetkanje.

4. Zvite lase v šiško:

Če imate na začetku precej skladne in ravne lase, potem vam bo ta metoda verjetno delovala. Ustvarite čop vlažnih las skupaj z zvijanjem, podobnim vrvi. Ogrnite ga, da zgradite žemljico in sef z elastiko. Pustite, da se posuši na zraku, nato pa ga očistite.

ščetkanje las

5. Mleko in voda:

Drug trenden nasvet je zdravljenje s kokosovim mlekom. Izvlecite mleko iz 1 kokosa tako, da najprej naribate in nato zmešate nežno sadje ali meso kokosa. Temu dodamo sok 1 sveže limete. Dobro premešajte in shranite v hladilniku. Naslednji dan je nastala kremasta plast – uporabite to na laseh in lasišču. Pokrijte glavo z vročo brisačo in držite eno uro. Operite z vodo in razčešite s glavnikom s širokimi zobmi. Za dobre rezultate ponovite 2-3 krat na teden. Možnost sušenja s sušilcem za lase.

6. Nanesite lase za roke čez noč:

Vlažne lase razdelite na 1 ali 2 nizka čopka. Kravato z mehko elastiko za lase, nato pa vsak centimeter vstavite dodatne elastike, sicer pa navzdol po čop, da jo primete skupaj. Pazite, da so elastike precej ohlapne, da na vaših pramenih ne izginejo opazne madeže. Pojdi spat in ga pusti zjutraj.

7. Obrnite lase:

Uporabite velike valje za lase, to je prostornino pločevinke sode, da zavrtite dele mokrih las in jih trdno pritrdite poleg glave. Pustite, da se popolnoma posuši. To je pomembno, ker lahko najmanjša količina vlage ustvari zavoj ali pa se val vrne.