Želite drugačen videz? Kljub vrsti las, ki jih imate, majhen volumen na vrhu ne bo vznemiril dekleta. Brezskrbno je, da imajo lasje dame verjetno bolj zainteresirane, da v krono glave vstavijo majhen udarec, vendar ko dekleta s kakršnimi koli lasmi veste, kaj počnete, kako jih dražiti prednost.

Če se želite samo zbaditi na krono, lase, ki jih ne želite, položite v pletenico na stran, da ne bodo v vašem načinu. Če želite okrepitev krone, potem natančno preberite ta članek, ker sem v tem članku dal nekaj najboljših nasvetov, kako dražiti lase.

kako dražiti lase

Način draženja las:

Morate vedeti, da večina žensk težko stoji naravnost in draži njihov vrh ali krono. Če si lase obrnejo na glavo, jih dodatno razjezijo. Ponuja jim dodaten nadzor; poleg tega dejansko spodbujajo dodatno glasnost.

Stvari, ki jih boste potrebovali:

1. Sponka za dolge lase:

Pravzaprav lahko uporabite kakršno koli sponko za lase, ki vam ustreza, vendar je ideja, da si lase preprosto razdelite.

2. Lak za lase:

Uporaba laka za lase s prilagodljivim držanjem bo vaše dražene lase ohranila na mestu, ne da bi bila videti preveč trda. Po oblikovanju las razmažite lak za lase.

3. Podolgovat glavnik za rep:

Z dodatnim dolgim ​​repom si odrežite lase in glavnik s tankimi zobmi za draženje poleg podlage; glavnik z dolgim ​​repom je vaš najboljši prijatelj, kar zadeva volumen las.

Začeti:

1. Poravnajte lase:

Lasje izravnajte s sušenjem in ravnim likanjem valovitih ali kodrastih pramenov.

2. Ščetkanje las:

Počistite lase, da odstranite vse zaplete. Ne poskušajte oblikovati las, ki niso popolnoma razpleteni.

3. Dražite lase:

Draženje las po teksturi bi jih sicer lahko zapletlo. Nehajte čakati na lase je popolnoma kul.

4. Naredite glasnost pri kroni:

Z glavnikom lase razdelite na 2-palčni del na kroni, preostale pa odrežite s poti. Če so vaši lasje pretirano svilnati, jih narišite z malo laka za lase.

5. Primite lase naravnost navzgor in v hrbet:

Odsek z eno roko primite naravnost navzgor. Po drugi strani pa v kratkih potezah počešite navzdol blizu korenin. Za dodaten oomph ponovite v razdelku pod tem. V primeru, da ste zaskrbljeni zaradi zloma; krtača z ravnim hrbtom je lažja za lase kot glavnik.

6. Celo in razpršilo:

Mehki draženi odseki zdrsnejo s čopičem in z lakom za lase ohranijo svoj slog.

7. Zabavajte se pri oblikovanju:

Zabavajte se pri oblikovanju svojega novega dosežka v različnih stilih. Lahko ga zvijete za viksiven videz, sicer pa ga položite v škrlatni čop za sproščeno elegantno vzdušje.

8. Razmažite lak za lase kot draženje:

Če imate težave pri zadrževanju draženja ves dan, je preprost trik, da enakomerno navlažite vsak odsek z lakom za lase, medtem ko greste skozi, in ga dražite.

9. Preskoči glavnik:

Stilisti svetujejo, da namesto glavnika uporabite krtačo z ravnim hrbtom; ščetke so lažje na ključavnicah.

10. Bodite iznajdljivi:

Lase zvijte v valjih, lase položite nazaj v nizek čop, sicer pa trak za glavo položite na svoje mesto. Zabavajte se z novo glasbo.

Naslednje vprašanje – ali ga draženje las poškoduje?

Odgovor je “DA”. Draženje poškoduje vaše lase. Draženje ali povratno česanje zagotovo škoduje vašim lasem. Kožice v laseh so usmerjene navzdol. Te obnohtne kožice ščitijo vaše lase in so jedro vaših las. Draženje ali povratno česanje lahko poškoduje te obnohtne kožice in vaše lase, saj so v nasprotju s smerjo celic. Namesto ustvarjanja glasnosti s to metodo je alternativa uporaba izdelkov za pričesko, ki dajejo enak učinek.

Še nekaj nasvetov za draženje las:

  1. Lase poskusite nositi v čop. Če ste spredaj dražili lase, poskusite na zadnjem delu čop, da dobi nov in domišljijski videz.
  2. Druga možnost je, da preizkusite pričesko na pol ali navzdol. To je idealno, če dražite svojo krono. Za pritrditev bi lahko uporabili zatiče. Spravite lase ob strani in jih pripnite zadaj.
  3. Ko boste pretresli videz, si umijte lase od korenin do konic. S ščetko z mehkimi ščetinami razpršite lase. Z draženjem se bodo vaši lasje počutili zavozlane, zato jih morate nežno odščetkati. Če si težko razpršite lase, poskusite uporabiti dodaten balzam in ga sperite kot običajno. To vam pomaga razčleniti pramene.

Ne glede na vrsto las se dekleta radi razmetavajo v pramenih in malo volumna le dodajo brezhiben videz. Postopek je lahko zastrašujoč, vendar smo sestavili ta postopek po korakih, ki mu lahko sledite za faktor oomph. Poleg postopka smo delili še nekaj nasvetov, ki jih lahko upoštevate pri negi las. Poskusite svojim lasem dati tudi globinsko nego, da preprečite vpliv draženja. Tako bodo vaši lasje spet videti super. Veselo draženje!