Nohti opredeljujejo žensko. Pomemben je kot kateri koli drugi del ženskega telesa, zato ga je treba ves čas vzdrževati čistega in higieničnega. Popolnoma negovani nohti odražajo prefinjenost in poliranje. Žeblji so pogosto izraz lastne notranjosti. Lepi nohti niso le privlačni in elegantni, ampak so znak dobrega zdravja. Večina žensk si želi močnih, dolgih nohtov, vendar jih ima pogosto težje vzdrževati. Spodaj 9 najboljših nasvetov za lepe nohte in ohranjanje nohtov zdravih:

Nasveti za čudovite nohte:

1. Čisti in zdravi nohti:

nasveti za lepe nohte

Redno umivanje nohtov ohranja njihovo mehkobo in zdravje. Vedno je priporočljivo uporabljati nežna čistilna sredstva in ne ostrih mil, ki z rok odstranijo naravna olja.

2. Zaščita nohtov:

Zaščita nohtov

Nobena ženska ne more pobegniti od gospodinjskih opravil, ki so eden glavnih vzrokov za poškodovane in odtrgane nohte. Rešitev tega problema bi bila, če bi pri gospodinjstvu nosili par gumijastih rokavic, ki preprečujejo obrabo rok in nohtov.

3. Piljanje žebljev:

Piljenje žebljev

Za gladke in oblikovane nohte vam ni treba iti v kozmetični salon. Vse, kar potrebujete, je pilica za nohte in prava tehnika, ki vašim nohtom daje želeni videz.

4. Nosite prozoren lak za nohte:

Nosite čist lak za nohte

Nič ne more poslabšati videza vaših nohtov kot zdrobljen lak, saj vsi vemo, da manikura ne traja dolgo. Vendar pa uporaba čistega laka za nohte daje bolj gladek sijaj in zaključek ter precej dobro skriva te odrezane nohte do te mere, da nihče ne bo mogel razlikovati. Primerna izbira je lak za utrjevanje nohtov, ki ob vsakodnevnem nanosu krepi nohte in jih varuje pred lomljenjem.

5. Navlažite nohte:

Navlažite nohte

Nohti, tako kot koža, so nagnjeni k dehidraciji, zlasti pri redni uporabi odstranjevalca laka za nohte. Zato je prste in nohte vedno dobro navlažiti, da se ne izsušijo.

6. Obrezovanje nohtov:

Obrezovanje nohtov

Nohte je treba obrezati po kopeli ali po tem, ko jih nekaj časa namakate, saj so bolj upogljivi in ​​jih je enostavno obrezati. Kožice je treba tudi nežno potisniti nazaj in jih nikoli ne prerezati.

7. Uporaba laka za nohte:

Uporaba laka za nohte

Pobarvani nohti izgledajo lepo in so koristne za vsako žensko. Umetnost nanašanja laka za nohte lahko obvladate doma z nekaj preprostimi koraki, ki prihranijo veliko časa in denarja pri obisku salonov in restavracij. Prepričati se morate le, da na nohtih ni sledi predhodne barve nohtov. Nato na suhe nohte nanesite osnovni premaz in pustite, da se posuši. Začnete lahko od središča in se odpravite proti zunanjim kotom. Ko se posuši, rahlo in hitro nanesite drugi sloj od podlage do konice. Po potrebi nanesite tretji sloj na nohte, saj morajo biti nohti na prstih vedno temnejši od nohtov na prstih.

8. Francoska manikura:

Francoska manikura

Če ne eksperimentirate z umetnostjo nohtov ali različnimi odtenki laka za nohte, naj bo preprosto s francosko manikuro. Kompleti francoske manikure so polni in številni, tako da se lahko z njimi razvajate iz udobja svojega doma. Francoska manikura s svojo običajno bledo, a nedotaknjeno rožnato podlago in belimi konicami velja za najelegantnejši slog barvanja nohtov..

9. Nail Art modeli:

Nail Art Designs

Končno oživite te nohte z zelo priljubljeno umetnostjo nohtov. Z obilico različnih modelov in barv, ki so na voljo za vsako sezono, priložnost ali praznovanje, je umetnost nohtov kot češnja na torti. Dekleta ga imajo radi in ženske so nad njim navdušene. To je zagon za brezhibno negovane nohte. Naredi svojo stilizirano izjavo. Torej, za tiste, ki želite v nasprotju s običaji in tradicijo, si privoščite čudeže umetnosti nohtov.

Skoraj vsaka ženska ima rada svoje nohte. Tukaj je nekaj nasvetov za lepe nohte! Ste se strinjali? prosim delite svoje mnenje.