Dolge nogavice so vedno najljubša vrsta nogavic na trgu. Uporabljajo jih tako moški kot ženske. Moški jih uporabljajo predvsem kot oblačila za oblačila in zimsko obleko. Ženske ga uporabljajo za slog, z uniformami, športom itd. Za ženske so na voljo številne sorte v oddelku z dolgimi nogavicami. Moški del je prav tako poln številnih modelov.

Najboljše dolge nogavice v novih modelih:

Tu lahko raziščete različne modele dolgih nogavic. Izberite svojega najljubšega in poskusite.

1. Ženske čipkaste dolge nogavice:

Ženske dolge nogavice iz čipke

Lahko poskusite te ženske dolge nogavice v črni barvi. Ta je narejen iz čipkastega materiala in je izredno raztegljiv. So pa velike čipkaste trakove in so izjemno udobne. Če želite popoln eleganten videz, ga lahko nosite s čevlji in kratkimi hlačami.

2. Dolge nogavice Kawali Panda:

Dolge nogavice Kawali Panda

Ni vam treba več nositi tistih starih dolgočasnih navadnih dolgih belih nogavic. Poskusite nekaj edinstvenega v nogavicah. Ko govorimo o teh belih nogavicah z dizajnom Panda, so te narejene iz žametnega materiala, ki je zelo mehak na vaši koži. Je izredno udoben in hkrati izgleda elegantno. Dobili boste veliko različnih barv z istim dizajnom.

3. Dolge nogavice za moške noge:

Moške dolge nogavice do stopal

Večina moških dolgih nogavic je navadne barve z zgornjimi črtami. Ta zasnova se razlikuje od tega. Lahko preizkusite ta neverjeten dizajn iz bombaža, elastina in spandex materiala. To je zelo dobra nogavica z vpojnostjo vlage. Tako vaša stopala ne dišijo.

4. Barvite črtaste dolge nogavice:

Barvite črtaste nogavice

Ko preverite oblikovanje dolgih črtastih nogavic za ženske, je to najbolj znana oblika, ki jo lahko najdete. To so bombažne nogavice s pisanim dizajnom. Lahko ga nosite s svojim črnim čevljem in ste hkrati seksi in elegantni. Dolžina nogavic je zelo visoka in to lahko nosite s kratko obleko.

5. Ročno izdelane ženske volnene nogavice:

Ročno izdelane ženske volnene nogavice

Volnene nogavice lahko izdelate doma. To je dober dizajn dolgih volnenih nogavic, ki jih lahko preizkusite. To je popolna obleka za zimo. Barvit dizajn na njem izgleda odlično in ga lahko nosite s katero koli obleko. Nosite s pohodniškimi čevlji ali copati, te nogavice vam bodo nudile maksimalno udobje.

6. Vroče rožnate nogavice do kolen:

Vroče roza nogavice z visokim kolenom

Dolge roza nogavice so vedno najljubša izbira deklet. To še posebej prihaja z belo kombinacijo, zaradi katere je dizajn še bolj privlačen. Te roza nogavice so zelo lepe in so narejene iz kakovostnega bombaža, spandeksa in elastinskega materiala. Lahko ga nosite s škornji ali čevlji.

7. Moške nogavice z dolgimi koleni:

Moške nogavice z dolgimi koleni

To je vrhunska moška dolga nogavica za kolena. Narejen je iz turškega bombažnega materiala in ponuja maksimalno zračnost in udobje. Oblika je večbarvna in jo lahko kombinirate s katero koli vrsto čevljev. Nogavice so trpežne in naredijo vaš videz elegantno.

8. Rdeče -bele nogavice z dolgimi črtami:

Rdeče in bele nogavice z dolgimi črtami

Bela in rdeča kombinacija je vedno priljubljena. Ta oblika so rdeče dolge nogavice iz trpežnega bombaža, materiala spandex. Narejene so tako, da se pravilno prilegajo in dolžine nad koleni. Lahko ga nosite s škornji, čevlji itd. In s kratko obleko vam bodo te nogavice vroče.

9. Grelne nogavice za sive noge:

Grey nogavice za noge

Lahko poskusite te čudovite navadne dolge sive nogavice, da se počutite udobno. Gre za dolge nogavice iz bombaža do kolena, ki jih lahko nosite s svojimi črnimi čevlji in škornji. Narejena je iz bombaža, poliamida in traku. To je ročno izdelan predmet in lahko dobite veliko barv istega dizajna.

Ste preverili vsakega od njih? Kateri je vaš najljubši? Izberite svojo najljubšo in poskusite s kratko ljubko obleko in pari čevljev. Izberite kakovostne nogavice, da se izognete nadaljnjim težavam s kožo. Material mora biti zračen in hkrati udoben.