Košarkarske nogavice so nogavice, ki so običajno narejene iz bombaža, estra, najlona in spandeksa. Čisti bombaž je danes le redko mogoče videti v nogavicah. Materiali, kot sta poliester in najlon, odvajajo vlago in lahko obdržijo svojo obliko veliko dlje. Lahko se šteje za trpežne nogavice. Prilagodljivost spandexa dodaja raztegljivost in nogavice naredi udobne; prisoten je v zelo minutnem razmerju. Košarkarske nogavice so običajne vsakdanje nogavice, ki morajo biti za večjo učinkovitost debelejše. Bolje se prilega čevljem.

Najnovejše in kul košarkarske nogavice za moške in ženske:

Tu je seznam 9 najboljših košarkarskih nogavic.

1. Moške spodnje četrtinske nogavice:

Moške spodnje četrtinske nogavice

Te moške nogavice za košarko bi morale biti najboljše kakovosti, ker so najpogostejše čevlje. Te nogavice so precej majhne. So četrtinsko rezane nogavice ali pa so nižje od običajnih nogavic za posadko in končajo nad gležnji. Nosite spodnje četrtinske nogavice rdeče barve.

2. Bombažne nogavice za posadko:

Bombažne nogavice

To so zbirke fantovskih košarkarskih nogavic, ki se dobro prilegajo in imajo udoben material. Bombažne nogavice so na splošno boljše od drugih, saj zlahka absorbirajo vlago in omogočajo udobno igranje nog. Enako lahko izberejo tudi dekleta.

3. Under Armor Heat Gear nogavice:

Under Armor Heat Gear nogavice

Te nogavice so sestavljene iz 77% poliestra, 20% bombaža in 3% spandeksa. Mešanica teh materialov omogoča trpežnost in fleksibilnost. Nogavice imajo značilnost stiskalnega pasu okoli sredine stopala, ki je zasnovan tako, da se izogne ​​utrujenosti. Najbolje je izbrati nogavice bele barve.

4. Hyper Elite nogavice:

Hyper Elite nogavice

Hiper elitne nogavice za posadko imajo zelo dobro oblazinjenje, zaradi česar je udobno nositi med igranjem košarke. Prav tako ima mešanico sintetičnega občutka, zaradi česar so primernejši za izbiro fantov. Lahko jih štejemo za dolge košarkarske nogavice.

5. Črne nogavice za posadko:

Črne nogavice za posadko

To je sorta iz črnih košarkarskih nogavic. Nogavice danes nadomeščajo sodobne kompresijske hlače. Včasih so ljudje nosili dolge nogavice do kolen. Zaradi nogavic za posadko je popolna izbira po oznaki. Sintetična mešanica ji daje zaključni videz.

6. Elite vsestranske nogavice:

Elite vsestranske nogavice

Vsestranske nogavice so danes najbolj izbrane nogavice tako moških kot žensk. Vsestranske nogavice imajo tri različne dolžine. Oblikuje zelo udoben material za moške med igranjem košarke. Najboljša izbira je lahko v obliki belih košarkarskih nogavic.

7. Nogavice do kolen:

Nogavice do kolen

Nogavice do kolen so splošna noga kot dekliške nogavice za dekleta. Nogavice za dekleta ostanejo daljše do kolen, zaradi česar so udobne glede na njihove potrebe. Iste nogavice lahko poskusite tudi za nogomet. Najboljša izbira so lahko vijolične košarkarske nogavice.

8. Črtaste košarkarske nogavice:

Črtaste nogavice za košarko

To so nogavice, oblikovane za moške in ženske v smislu mode. Druge nogavice v primerjavi s tem ostajajo navadne. Črtaste nogavice dajejo moden videz, ki ga je treba občudovati. Lahko jih preizkusijo tako fantje kot dekleta. Najboljša izbira so lahko rdeče košarkarske nogavice.

9. Srečanje otroških nogavic:

Encounter Kid Nogavice

Otroške košarkarske nogavice v srečanju so posebej oblikovane za otroke po velikosti, materialu in udobju. Nogavice so v primerjavi z drugimi precej manjše in jih lahko nosijo tako fant kot punčka. Najboljša izbira so lahko oranžne košarkarske nogavice.

Nogavice morajo slediti kakovosti udobja v čevljih. Dobre nogavice morajo absorbirati vlago in ostati hladne. Za moške nogavice so lahko vsestranske in hiper elitne nogavice, nogavice do kolen lahko nosijo dekleta, nogavice za srečanje pa bi bile najboljše za otroke. Poleg tega je odvisno tudi od čevljev, ki pokrivajo nogavice. Bela barva bi bila primerna za vsako sorto.