Nogavice so tisti majhen dodatek za oblačila, ki pokriva stopala in pomaga pri absorpciji znoja. Oblikovalci in oblikovalci nogavic so oblikovalcem ponudili drugačen pogled na dolžino nogavic. Nogavice do kolen, ki padejo nad raven teleta, se imenujejo nogavice z visokim kolenom. Mlada dekleta in dame, ki jih zanima, kdaj uporabiti te nogavice, je ta članek informativen za branje!!

2018 Najnovejše nogavice do kolen:

Predstavljamo vam 9 vrhunskih nogavic za moške in ženske s slikami.

1. Črne nogavice do kolen:

Črne nogavice do kolen

Črna je vsekakor univerzalna barva, ki jo mlada dekleta in dame radi nosijo s katero koli vrsto čevljev. V skladu s trenutnim trendom lahko mlada dekleta nosijo majhen prevelik pulover in par dolgih črnih nogavic do kolen. Ta vrsta nogavic se uporablja kot dodatek za priložnostno nošenje.

2. Nogavice za vezenje do kolena:

Nogavice do kolena za vezenje

Nogavice za vezenje so zelo kul vzorec, ki ga je mogoče kombinirati samo z nogavicami čez kolena. Ker nogavice na visoki ravni kolena padajo nad nivo teleta, je vezenje vidnejše.

3. Termične nogavice do kolen:

Termalne nogavice do kolen

Nogavice z dolgimi koleni so popolne zimske nogavice, ki učinkoviteje ščitijo stopala in spodnji del noge. Material, uporabljen pri oblikovanju tega vzorca, je iz mešanice volne in bombaža, ki pomaga pri učinkovitejšem ohranjanju toplote.

4. Oranžne nogavice do kolena z volno:

Oranžne nogavice do kolen z volno

Volnene nogavice so zagotovo najboljši pripomoček, ki se pozimi uporablja v vseh zahodnih državah. Dame, ki želijo narediti to preprosto termično oblačilo bolj modno od teh oranžnih ženskih nogavic do kolen, je ena izmed trendovskih možnosti.

5. Bleščeče sive nogavice do kolena:

Bleščeče sive nogavice do kolena

Spomladi in dekleta, ki so zanje načrtovala zabavo na trati, bi lahko bil ta sijoči dodatek eden izmed oblačilnih dodatkov na njihovem seznamu. Uporabljeni material ima naravni sijoč učinek, zaradi česar je koleno bolj vidno.

6. 3D nogavice za kolena, pritrjene na metulje:

3D nogavice za kolena, pritrjene na metulje

Od običajne navadne ali zelene nogavice do kolen je oblikovalec ustvaril kreativno obliko z nogavicami na visoki ravni do kolen, v katerih so manšete nogavic šivane s 3D nalepkami z metulji. Ta vrsta nogavic se odlično poda k hlačam in brezrokavniku za mlada dekleta.

7. Kolenske nogavice, oblikovane v risankah:

Kolesarske nogavice, oblikovane v risanki

Za dekleta, ki jih zanimajo risani junaki, bi jih radi imeli kot obliko nogavic, ki jih je mogoče videti celo v kratki obleki ali s kratkimi hlačami in topom. Lik risanke prikriva barvo materiala nogavic.

8. Rumene nogavice do kolen s smeškom:

Rumene nogavice do kolen s smeškom

Rumena barva je zagotovo svetla barva, ki privlači mlada dekleta, saj svetle barve niso v trendu. Rumena nogavica z visokim kolenom je zanimiva izbira. Da bo mladim bolj zanimivo, imajo rumene nogavice na visokih kolenih skupaj z nasmejanim obrazom na manšeti za nogavice.

9. Črtaste bele nogavice do kolen:

Črne črtaste nogavice do kolen

Bela barva je naslednja najpogosteje nošena barva nogavic za moške in ženske. Za dame, ki nameravajo zanje obleči srajco in brezrokavnik, so bele nogavice za kolena primerna možnost. Barvne vodoravne črte so vidne vzdolž manšete za nogavice.

Nogavice z dolgimi koleni so popolne nogavice za pomlad in zimo, ki jih dekleta lahko uporabijo kot modno izjavo in dobijo neverjeten pregled glede oblačenja. Ključna točka je izbira prave vrste nogavic za kolena na visoki ravni, saj je na izbiro veliko vrst materialov in oblik.