Nogavice za čevlje je treba nositi s škornji. Včasih so celo pritrjeni s samim zagonom. Nogam daje gladek in nežen občutek. Nogavice se nosijo za zaščito noge pred prahom in atmosfero. Prej so bile na voljo samo tipične navadne nogavice, zdaj pa v nogavicah najdete toliko različnih modelov. Izbrali boste različne vzorce, ki so edinstveni in se razlikujejo od ostalih.

Najnovejše in ljubke nogavice:

Tukaj si oglejte naših 9 najboljših nogavic s podobami. Izberite svojo najboljšo iz spodnje kolekcije glede na vrsto čevlja.

1. Ženski čevlji z nogavicami:

Ženski nogavice s pentljo

Je ena najboljših ženskih nogavic iz čevljev iz tanke tkanine. Nogavica ima trikotno obliko, na vrhu pa je okrašena bela čipkasta volna. To je nogavica do kolena z lepim belim lokom, pritrjenim na eni strani. Mehka je za nošenje.

2. Kavbojska škornjeva nogavica:

Kavbojska nogavica

To so moške nogavice za čevlje v tiskanem delu. Prst in vrh ima rdečo barvo. Srednji del nogavic ima čudovite oblike majhnih in velikih kvadratov. To je barvita svetla nogavica. Ta priložnostni tisk v nogavicah ni dober za uradno uporabo.

3. Button Up Boot Nogavica:

Zagonska nogavica na gumb

To so čipkaste nogavice, ki so na zgornjem delu okrašene z belo obrobo čipke. Nogavica ne pokriva območja prstov. Na strani nogavice je črna črta, ki daje nogavici kontrastni učinek.

4. Vgrajeni škornji za nogavice:

Vgrajeni škornji za nogavice

Nogavice z nogavicami so opremljene z obutvijo z visokimi petami. Barva nogavic in sandala je enaka. Videti je, kot da je nogavica zašita v obutev in da se pravilno prilega nogi. Sandala vsebuje visoke pete s črno obrobo.

5. Zimski topli čevlji iz nogavic:

Zimski topli škornji z nogavicami

Nogavice do kolen so dolge do kolen. Njegova toplina je v hladnih zimskih dneh zelo potrebna. Črno -rdeče nogavice imajo belo barvo niti, ki izgleda privlačno. Nogavice s polno dolžino nudijo popolno zaščito nog.

6. Pletena škorenjska nogavica:

Pletena škorenjska nogavica

Kratke nogavice pokrivajo le gležnje in jih zavezujejo z debelino nogavic. Nogavica je iz pletenega materiala s širokim trakom na gležnju. To je nov koncept v nogavicah in ga redko najdemo.

7. Čevlji za koničaste nogavice:

Koničasti čevlji za nogavice

To so čevlji s črnimi nogavicami z ostrimi petami. Obutev z visoko peto s svinčnikom ima pritrjene črne nogavice in jih je mogoče nositi kot eno samo. Na vrhu nogavice sta dve beli črti, zaradi česar je zimzelen črno -bel tisk. To je najboljše za vašo obleko v kratki obleki, saj pripomore k dodajanju vaše lepote.

8. Dolge nogavice za škornje:

Dolge nogavice za škornje

Te dolge volnene nogavice so zelo lepe in volna je najbolj zaželena v zimah. Dolge nogavice v sivi barvi imajo belo tiskanje, kjer je na vrhu cik -cak črta, nato sledi zvezdniška oblika, na prstih pa cikcak podložen vzorec. Ta vrsta nogavic je najboljša tudi za zimsko sezono.

9. Nogavica za kravato:

Tie Top Boot Nogavica

To so debele nogavice za škornje z velikim kvadratnim vzorcem spredaj. Vrh je vezan s kravato s cvetnim lokom pod kolenom. Takšne nogavice je mogoče uporabiti z mini oblekami, da se izognete izraziti postavi. Koncept kravate je nov v nogavicah.

Čevlji z dolgimi čevlji ostanejo v hladnih dneh bolj povpraševani. Medtem ko so kratke velikosti na voljo tudi v nogavicah za čevlje, ki so res zelo domišljijske in ogromne. Poudarja modo, ki zmanjka na trenutnem trgu.