Termične nogavice so toplejše od običajnih. So zelo ugodni za bolnike s sladkorno boleznijo. Termične nogavice so oblikovane tako preprosto in tako elegantno. Zaradi svoje narave zagotavljanja dodatne topline je bolj priljubljen. Ljudje so bolj navdušeni nad termalnimi nogavicami zaradi njihove kakovosti in prednosti. Znani so tudi kot nosilci toplote.

Najboljše toplotne nogavice v najnovejših modelih:

Tukaj je naših 9 najboljših modelov termičnih nogavic. Izberite svojo najljubšo s seznama glede na vašo obleko.

1. Diabetične termalne nogavice:

Diabetične termalne nogavice

To je termična nogavica z več barvami. Podnožje nogavice je temno sive barve, prsti in stopala pa črne barve. Sprednji del je svetlo sive barve s črno črto na vrhu. Nogavica ima ravno in tanko podlogo. To vrsto nogavic imajo večinoma raje tudi moški ali mladi študentje.

2. Preproste termične nogavice za gleženj:

Preproste termične nogavice za gleženj

To so najboljše termične nogavice, ki so na voljo v različnih barvah. Nogavice so preproste in navadne brez tiskanja in vzorcev. Je nogavica velikosti gležnja in zložena na gležnju s kontrastno barvo. Nogavice so dovolj tople, da nudijo popolno zaščito.

3. Srčkana termična nogavica za tiskanje:

Srčkana termična nogavica s tiskom

Ženske termične nogavice imajo lep dizajn. Svetlo siva nogavica je okrašena z lepim rdečim tiskom. V eni nogavici je toliko modelov. Na zgornji strani je natisnjen čudovit obraz risanke, ki izgleda zabavno. Poskusite to vrsto nogavic, da si dobro ogledate stopalo.

4. Termalne nogavice:

Termalne nogavice

Ženske te termo nogavice lahko nosite med spanjem v postelji. Na dnu je vzorec belega metulja, ki se dobro ujema z barvo nogavice. Nogavica je na gležnju zložena z naborom. Če nosite to nogavico med spanjem, lahko zagotovite varen spanec. Mlada dekleta lahko nogavice preizkusijo za redno uporabo ponoči.

5. Termična nogavica z debelim dnom:

Termične nogavice z debelim dnom

Je tanka termična nogavica, ki hkrati zagotavlja debelo dno za varno hojo. Spodaj je ravna podloga, prekrita s cik -cak obrobo. Na sprednji strani je prozorna tkanina, ki vam omogoča, da se počutite svobodno. Nogavica je narejena iz materiala, ki diha.

6. Termična nogavica medvedka:

Termična nogavica medvedka

Te toplotne nogavice so zelo lepe. Na njegovi strani je ljubek tisk medvedka. Ta nogavica zagotavlja toploto nog, ki vas ščiti pred hladnim ozračjem. Na vrhu in spodaj medvedka je tisk srca in vrtnice.

7. Termalne nogavice za hrbtenico:

Termalne nogavice za hrbtenico

To je dolga termična nogavica z roza in spodnjim delom. Sprednji vijolični del je plošča v obliki roza opeke, ki je razporejena kot hrbtenjača. Prve tri opeke so v oranžni barvi, ki daje kompleksno rožnato barvo. Daje svetlost in izgleda barvito.

8. Termične nogavice s podlogo iz flisa:

Termalne nogavice s podlogo iz flisa

To so očarljive moške termične nogavice v treh različnih izvedbah. Vrh je okrašen z obrobo iz flisa in inovativnim potiskom na nogavicah. Prst ima obliko obrazov, ki izgleda kot prava. Te nogavice temeljijo na privlačnem konceptu.

9. Termalne nogavice za mačje oko:

Termalne nogavice za mačje oko

Te tri ugledne termične delovne nogavice imajo obliko kot padajoče zvezde. Na strani nogavice je izklesan natančen obraz mačk, ki prikazuje mačje oko s polno jeze. Ta zadrževalna kakovost nogavic je osupljiva.

Včasih boste v termičnih nogavicah našli smešne modele, zaradi katerih so trajnejše. Termične nogavice so trpežne in dolgotrajne. Njegova toplina in toplota vas lahko rešita pred številnimi boleznimi. To imenujemo vnaprej sprejeti varnostni ukrepi.