Bombaž je prva izbira žensk, saj telesu daje fizično lahkoto. Ima kakovost, ki telesu daje sprostitev. Bombažna tkanina je narejena iz bombažnega semena in iz tega bombažnega materiala je mogoče izdelati veliko izdelkov. Med različnimi bombažnimi tekstilnimi izdelki so ene bombažne nogavice za ženske.

Bombažne nogavice ponoči uporabljajo dekleta, dame in ženske. Ženske med spanjem potrebujejo nemoten in globok spanec. Bombaž je nedolžen material. Ne bo škodljivo za kožo nikogar. Bombaž se že od nekdaj uporablja v oblačilih za spanje. Potrebuje likanje. V bombažu nočno obstaja veliko sort. Bombaž ni drag material in je zlahka na voljo v vsaki trgovini. Všeč vsem, je neprimerljiv in prvorazreden material.

Najboljše dolge ženske bombažne sedemdesetletnice z različnim vratom

Novi modeli ženskih noči v bombažni tkanini:

Tu je seznam 15 preprostih bombažnih nogavic za dekleta, ki noč nosijo doma.

1. Enostavno bombažno nočno:

Enostavno bombažno nočno

Je preprost nočni bombaž z belo osnovno barvo. Na desni strani ima tudi en majhen žep. Na vratu in rokavu so rožnate barve narejene s treznim dizajnom na vratu. Ženske ga lahko nosijo vsak dan. V vročih poletnih dneh se počutite dobro.

2. Bombaž z okroglim vratom Nighty:

Bombaž okroglega vratu NIghty

Ta nočni bombaž je zelo lepo oblikovan z vezenjem v rdeči in beli barvi na vratu. V rokavih je tudi en volan. To je super kos bombaža za noč. Oblikovanje vezenja je tudi elegantno.

3. Batik Print Cotton Nighty:

Batik Print Cotton Nighty

Ta nočni bombaž ima tisk iz batika, ki je priljubljen pri ženskah. Batik tisk je na voljo v oblačilih in nočnih oblačilih. Batik je najljubši tisk vseh časov. Lahko se nosi v vsakem letnem času. Dame imajo posebno norost za tisk iz batika. Damam daje popoln videz.

4. Bombažni nočni kaftanski rokav:

Bombažni nočni kaftanski rokav

Ta nočni bombaž ima kaftanski rokav. Ne uporabljajo ga vsi. Daje vam nenavaden videz. Kaftanski rokav je enostaven in ohlapen prilegajoči se tulec za telo. Zrak lahko zlahka prehaja skozi rokave. Ima V vrat in malo nad dolžino gležnja.

5. Cool Cotton Nighty za dekleta:

Bombažno nočno za dekleta

Bombažna noč je na voljo tudi dekletom. To je kratko nočno prileganje nad kolenom in brez rokavov. Ima tudi majhnega srčkanega medveda, ki je natisnjen čez noč. Dekleta bodo v tej noči res videti srčkana. Koristno je, da dekletom ponoči daje udobje.

6. Natisnjene bombažne noči za ženske:

Tiskano bombažno nočno

Ta nočni bombaž ima odtise. Na voljo v različnih barvah, na njej so natisnjene okrogle lise bele barve. Je celovečerni in ima dober dizajn. Tiskano nočno ima veliko prijetnih modelov in lepo izgleda. Nosilec bo dal drugačen videz.

7. Dekleta Bombažne nogavice brez rokavov:

Bombaž brez rokavov Nighty

Je brez rokavov in navaden bombaž, primeren za dekleta. To je okrogel visok vrat s črno barvno obrobo na vratu in rokavu. Vodno modra barva izgleda super pri dekletih. Na dnu noči je vtisnjeno nekaj cvetličnega dela. Privlačna bo za mlada dekleta.

8. Najnovejša bombažna noč:

Nov prihod Bombaž Nighty

Ta vzorec iz bombažne noči je na novo prispel. Gre za dva odtenka z odtisi motivov manga. Lepo je oblikovan, da daje impresiven videz. Črno -rdeča barvna kombinacija je narejena s kratkimi rokavi. To je nov slog v nočnem in bo noro.

9. Dolg bombaž s polnimi rokavi Nighty:

Bombaž s polnimi rokavi Nighty

Ta nočni bombaž ima polne rokave v lepi barvi in ​​cvetličnem dizajnu. Dame imajo to lahko pozimi in v monsunskem obdobju. Spredaj ima gumbe. To bo videti lepo za vse dame. Ne le med spanjem, ampak dame lahko to spodobno noč nosijo tudi pri delu doma.

10. Bombažno nočno z lepim vratom:

Na voljo so tudi različni modeli vratu na predelu vratu iz nočnega bombaža. Eno izmed njih je to vezenje. Vso noč je čisto. Na vratu je izdelano samo preprosto, a odlično vezenje. Ima tudi stranski žep.

11. Elegantna spredaj odprta bombažna noč:

Spredaj odprto bombažno Nighty

Ta noč ima nenavaden dizajn. Odpre se s sprednje strani z gumbom. Je nočno bombaž s kratkimi rokavi rdeče barve. na splošno ima nočne gumbe. Nositi ga je treba kot srajco samo. Omogoča enostavno nošenje in odstranitev. Ta vzorec ni zelo priljubljen. To bo koristno za ženske, ki imajo otroke za enostavno hranjenje.

12. Udobno bombažno materinsko nočno noč:

Bombažno materinsko nočno

To je nosečniško nočno za nosečnice. Na voljo je v veliki velikosti, tako da se ženske zlahka prilegajo. Je kratek in mehak. Nosečnice raje uporabljajo to noč, saj bo v tem dobila tolažbo. Njena prva potreba po nočni noči je, da se ponoči počuti sproščeno z otroškim udarcem.

13. Nočna obleka za dekleta iz bombaža v beli barvi:

Bela nočna bombažna

To je nočni bombaž bele barve, ki je posebej všeč mladim dekletom. Ima bel kamisol in kratek. Camisole ima lep dizajn vratu z nekaj naborki. Dekleta radi nosijo to nočno poletje. Dekleta bodo v kratkih hlačah videti seksi. Ker je bele barve, ima kamisol tanko tkanino.

14. Otroški bombažni nočni gladek:

Otroci Cotton Nighty

Ta nočni bombaž je za majhna dekleta. V njej so videti samo ljubka princesa. Na beli nočni, črni in rožnati barvi so natisnjene okrogle lise z vtisnjenim zajčkom. Majhna dekleta obožujejo to vrsto tiska. Zasnovan je tako, da ga nosite kot majico.

15. Designer Cotton Nighty:

Najnovejši Cotton Nighty

To je najnovejša oblika nočnega bombaža za ženske. Ima zelo lepo krzno in čipko na vratu. Izgleda res osupljivo delo. To je edinstven vzorec iz bombažne noči. Ta vzorec bo ostal zelo povpraševan. Tukaj je gospa videti čudovito v tem bombažnem nočni obleki oblikovalca.

Cotton Nighties so na voljo v toliko različnih vzorcih vratu in rokavov. Za ženske in dekleta so na voljo različni slogi in oblikovanje. Dame bodo res nočno videti čudovito in veličastno. Dala bo privlačno osebnost. Prednost nočnega bombaža je, da je cenovno ugoden in očarljiv. Nekateri modeli iz nočnega bombaža preprosto jemljejo dih. Med nošenjem daje ponoči občutek. Zasluge imajo oblikovalci, ki dajejo tako osupljive modele in vzorce iz bombažne noči.