Long Nighties za ženske so na trgu na voljo v različnih sortah. Obleka je cela dolžina, ki pokriva do gležnja. Lahko je tudi ravna ali majhna. V dolgih nočnih urah je za ženske na voljo toliko modelov. Ženske ga lahko nosijo vsak dan kot spalno obleko, v kateri ji je zelo udobno. Dolge nočne nogavice so oblikovane tako, da mora uporabnik v njih čutiti mir. Tkanina, uporabljena v njem, je tudi mehka in koži prijazna za uporabnika.

Dolge noči za ženske in dekleta:

Spodaj bomo razpravljali o 9 različnih vrstah dolgih nočnih nog za dame v Indiji.

1. Enostavno dolgo nočno:

Enostavno Dolgo nočno

To je preprosto dolgo nočno nošenje, ki ga ženske lahko nosijo vsak večer. Je preprosta v oblikovanju in vzorcu. Ženske se po napornem dnevu počutijo sproščeno s kratkimi rokavi in ​​mornarsko modro barvo. Prej je bil znan kot “Maxi”.

2. Dolg bel bombaž Nighty:

Dolg beli bombaž Nighty

Je dolg noč iz bombažnega materiala, ki je ponoči zelo mehak za nošenje. Vzorec rokavov in vratu je tak, da se dama med spanjem ne bo počutila moteno. Material je tak, da bo nosilec takoj po nošenju začutil mir.

3. Velike najlonske novice za ženske:

Velike najlonske novice za ženske

Najlonski material se ob dotiku počuti kot svilnat. Je kratkega rokava, srednji del pa stisnjen z elastiko. To je nov vzorec na trgu. Je naravnost in ni veliko. Ta gospa je naredila dobro kombinacijo z lepo obutev in biserno mala v vratu.

4. Dolge majice Nightsties for Girls:

Dolga majica Nightsties za dekleta

Ta dolga majica z nočnimi nogami izgleda super na mladih dekletih. V tem zatiču je z dolgimi rokavi in ​​žepi. Material je izvozne kakovosti in debel, kar je dobro tudi pozimi. Z njim lahko nosite tudi Capri.

5. Nighties z dolgimi rokavi:

Nighties brez rokavov

Roza barva z dolgimi rokavi brez rokavov bo zagotovo navdušila vse. Ima širok nizek vrat, ki sam pade v oči. Poleti je dober in ga lahko uporabite tudi na medenih tednih. Z njim lahko obdržite tudi belo krzno, da bo privlačnejše.

6. Dolga noč z obleko:

Long Nighty z Robe

Nekaj ​​dolgih nočnih noč prihaja tudi z haljo in to je to. Tukaj nočni ima natisnjeno haljo, v notranjosti pa dolgo obleko. Obleka ima na začetku neto tisk. Je nekoliko ohlapen material in ga je dobro nositi kot spalno oblačilo.

7. Dolgotrajno prozorno nočno:

Dolgo prozoren Nighty

Ta dolga noč je popolnoma prozorna in daje ženskam seksi videz. Dame si posebej izberejo prozorne nočne noči za romantične noči s svojim možem. In to lahko zagotovi enako. Ima cvetlični dizajn sredi noči in se razreže na predelu nog.

8. Dolge noči za ženske:  

Dolge noči za ženske 

Ženske za vsakodnevno nošenje potrebujejo primerno in celo noč pokrito telo, saj so z njimi morda otroci. To je lahko eden izmed njih. Čipke v črni barvi na vratu in rokavih se dobro prilegajo dolgi noči. Je preprosto, a super.

9. Dolge princese Nighties:  

Dolge princesove noči

Ta noč je zelo lepa in dekleta so na tem videti kot lepa princesa. Ima odlično čipkarsko delo na vratu in rokavu. Poleg tega kapa s cvetličnim dizajnom daje popoln videz princese. Obožujem to noč.

Dolge nočne nogavice so za ženske zelo dobre, če jih želite dobro spati. Ima veliko možnosti z modeli in slogi. Dolge nočne nogavice odlično izgledajo v svetlih barvah. Čeprav so na voljo tudi svetle barve, je pa izbira mladih dam. Ženske lahko nosijo svetlo barvo v preprostih dolgih nočnih urah. Dolge noči potrebujejo vsako noč. Ženske imajo radi dolge noči zbirko različnih sort, da se lahko spreminjajo vsako noč.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.