Modrčki proizvajalcev spodnjega perila so različnih sort. Na izbiro je toliko različnih stilov, krojev, oblik in barv. Minili so časi, ko so ženske nosile modrc samo kot spodnje perilo. Danes so nedrčki zasnovani tako, da ustrezajo različnim oblekam ter za popolno prileganje in udobje.

pol skodelice nedrčka

O modrcu za pol skodelice:

Za brezhiben videz združite svojo čudovito obleko, čevlje, nakit in si spodaj privoščite pravi nedrček. Ne samo, da se boste počutili udobno, ampak se boste počutili samozavestno tudi od znotraj. Od raznolikega števila nedrčkov, ki jih nosijo ženske po vsem svetu, se pogovorimo o modrčku pol skodelice, ki je znan tudi kot modrček demi cup.

Modrček pol skodelice ali modrček demi cup opisuje določen slog ali obliko skodelice nedrčka. Ker je precej nizek, se pojavi le nad bradavicami. Prav tako se spusti precej nizko, da razkrije razcep. Naramnice so široko razmaknjene. Modrčki pol skodelice ali modrčki demi cup niso idealni za ženske z velikimi prsi, saj takšen nedrček ne nudi ustrezne podpore in potrebne pokritosti..

Če želite izbrati modrček za pol skodelice ali modrček za demi skodelico, se prepričajte, da vam popolnoma ustreza, ker se lahko tkivo dojk razlije po vrhu modrčka pol skodelice ali modrca demi cup. Modrček za pol skodelice ali modrček za demi skodelico sta najboljša za dekolte, zaobljen vrat ali široke izreze, saj je vrh skodelic nizek, pasovi pa narazen.

Prav tako je kot nalašč za dvig prsi, vendar ostane diskreten pod spodnji del. Torej, če nameravate nositi ta nizki kroj, ki ste ga nedavno kupili ta konec tedna, si spodaj oblecite modrček pol skodelice ali modrček demi cup.

Nasveti za nošenje modrčka za pol skodelice:

Ko imate nedrček na sebi, bi se morali v njem počutiti stoodstotno udobno in varno. Vprašajte se, če to počnete. Če tega ne storite, potem nedrček nosite napačno. Preberite, če želite vedeti, kako pravilno nositi modrček. Naslednji nasveti vam bodo zagotovili, da nedrček nosite pravilno.

Polpokalni modrček in nasveti za nošenje

Roke položite skozi naramnice in zaponite oba konca:

V priloženih trakovih položite roke skozi njih in jih namestite na ramena. Ko končate, vzemite roke zadaj, kjer boste našli zaponke za kljuke in oči. Dva konca trdno pripnite skupaj.

Prilagajanje trakov:

Pasovi za nedrčke so včasih lahko resne težave. Morda visijo preveč ohlapno po ramenih ali se preveč prilepijo na kožo in vas poškodujejo. Za popolno prileganje naramnic na ramenih so v nedrčkih na voljo drsniki. Drsnike lahko povlečete navzdol ali navzgor in jih prilagodite po svojih željah. Prepričajte se le, da oba drsnika ostajata na isti ravni.

Upognite se in prilagodite položaj skodelic:

Prilagoditev skodelic nedrčkov je zelo potrebna za potrebno udobje in pokritost. Spustite hrbet in ustrezno prilagodite skodelice. Nato preverite gibanje prsi in ko končate, lahko vstanete.

Upam, da jih boste morda želeli kupiti pri zgornjem pol skodeličnem modrcu. Nošenje nedrčka pol skodelice je enostavno in preprosto.