Ljubezenske omarice so bile od nekdaj priljubljena izbira obdarovanj med ljubitelji. Simbolizirajo ljubezen in razkrivajo najbolj notranje občutke, ne da bi morali spregovoriti besedo. Ta osnovna darila poosebljajo strastno ljubezen v parih in služijo kot idealno darilo. Prilagojene omarice z imeni so najpogostejša stvar, saj vgravirano sporočilo ali ime na ljubezenskih omaricah postanejo brezčasni, neprecenljivi kosi.

Love Locket Designs

Različne vrste ljubezenskih medaljonov za dečke in dekleta:

Ljubezenski medaljon je znak ljubezni, naklonjenosti. Tukaj razpravljamo o nekaj najnovejših in sodobnih omaricah ljubezni.

1. Kristalno plavajoča neskončna ljubezenska medaljon:

Kristalno plavajoče oblikovanje ljubezenske neskončnosti

Ta kul medaljon iz kristala v enem od nezahtevnih in elegantnih okraskov, ki bi jih želela imeti vsaka ženska. Neskončno oblikovana medaljon in kristali, raztreseni po vsej medaljoni, naredijo vizualno neverjetno in čudovito. Ta vrsta medaljona je prilagojena za nošenje tako v svečanih kot v klepetalnicah, kar vam daje tudi pridih elegance.

2. Keltski ljubezenski vozel v srebrni barvi:

Srebrni medaljoni iz keltskih ljubezenskih vozlov

Ker keltski vozli za vedno simbolizirajo mistični vozel ali neskončni vozel. Predstavlja neprekinjen življenjski cikel, podobno kot ljubezen, ki si jo želi tudi za vedno povezati in biti skupaj pri vsakem rojstvu. Omarice iz keltskih ljubezenskih vozlov so popolno darilo, ki ga lahko podarite svoji ljubljeni osebi. Ta keltski medaljon je izdelan iz srebrne kovine, saj je lahko izdelan tudi iz zlata, bakra in različnih kovin. Ta ljubezenski medaljon za pare je odličen način, da razkrijete svojo ljubezen.

3. Zavese za ljubezen Forever:

Zapestnice Love Forever

Ta vrsta omaric je tista, kjer je napisana fraza “za vedno”, nato pa lahko celo vgravirate svoje ime ali ime svojih ljubljenih z majhno miniaturo, kot je oblika srca, ali rožo ali zvezde na sredini, tako da izgleda bolj privlačna. Dragoceni diamanti, oblečeni okoli ovratnika, dajejo vašemu izrezu eleganten videz.

4. Ljubim te, medaljon za ljubezen:

Ljubim te, medaljon za ljubezen

Ta čudovit medaljon je narejen iz 18 -karatnega zlata in upodobljene besede so najbolj čarobne. To je zelo inovativen način izražanja vaše ljubezni in občutkov skozi omare I Love you. To je odlično darilo, ki ga lahko svoji ljubezni podarite z vsakršnim obotavljanjem.

5. Ljubezenski ovratnik Silver Moon:

Ljubezenski ovratnik Silver Moon

Kot pravimo, luna simbolizira nov odnos, ki bi se lahko razvil v zakonsko zvezo. Torej ljubljeni, ki so vstopili v zvezo in se želijo zbližati, potem je ta ljubezenski medaljon za luno popolno darilo, ki ga lahko podarite svoji ljubljeni osebi. Ta medaljon je narejen iz srebrne kovine in je videti bleščeč, če ga nosite s priložnostnimi ali zahodnimi oblekami.

6. Ljubezenski ovratnik iz rožnatega zlata:

Ljubezenski ovratnik iz rožnatega zlata

Cvetlična vrtnica je bila simbol ljubezni, vrtne omarice so popolne ljubezenske omarice. Kot pravijo, simboli govorijo glasneje od besed, zato z ljubezenskim medaljonom z vrtnicami lahko izrazite svoja čustva, ne da bi izgovorili besede. Ta medaljon je izdelan v zlati barvi, saj je mogoče cvetje oblikovati v več barvah, da bo medaljon videti privlačen.

7. Ljubezenski medaljoni z vtisnjenim imenom:

Ljubezenske medaljone z vtisnjenim imenom

Eden najbolj priljubljenih okraskov vseh časov je ime, vtisnjeno na vaših omaricah. Lahko iztisnete ime svoje ljubljene osebe, pa tudi svoje ime, da bo medaljon presenetljiv in drugačen od drugih. Te omarice so lahko izdelane iz različnih kovin, kot so zlato, baker, ime pa lahko okrasite z diamanti, da izboljšate videz medaljona.

8. Ljubezenski medaljon s fotografijo:

Ljubezenski medaljon s fotografijo

Ta vrsta omaric je odlično darilo, ki ga lahko podarite svoji ljubljeni osebi, saj nosi podobo obeh. Brez komunikacije, da bi izrazili svoje občutke skozi to medaljon v obliki srca. To je eden od edinstvenih načinov nošenja medaljona, medaljon pa je pritrjen s konvencionalno verigo, ki tej medaljoni in vratu doda še en poudarek.

9. Ljubezenski ovratniki Heart Tattoo:

Ljubezenski ovratniki Heart Tattoo

Tetovaža je danes zelo pogosta in postaja zelo priljubljena tako med mladimi kot tudi srednjimi starostnimi skupinami. Namesto oblikovanja tetovaže na delih telesa si lahko privoščite tetovažo srca s čudovitimi emblemi, narisanimi v srcu. Izgleda zelo privlačno in se odreče modnemu videzu.

10. Usnjene ljubezenske medaljone za moške in ženske:

Usnjene ljubezenske medaljone za moške in ženske

Usnjene omarice izgledajo neverjetno, saj se zdijo preproste, a zelo trendovske. Tovrstne omarice lahko nosijo tako moški kot ženske, pred sodelavci in prijatelji pa lahko ustvarite izjavo o slogu. Omarice so narejene iz srebrne zlitine in pritrjene s črno kačjo usnjeno vrvico, zaradi česar ste videti modno.

11. Abecedni medaljoni za ljubezen:

Abecedni medaljoni za ljubezen

Obesek z edinstveno enojno abecedo izgleda osupljivo na vratu. Abeceda je lahko prva črka vašega zakonca ali prijatelji, ime ljubljene osebe ali ime vašega otroka. Ta vrsta omaric je odlična izbira in jo lahko brez oklevanja nosite vsak dan. To je lahko navdih, saj vas lahko spomni na določene zaveze, ki ste jih sprejeli s svojo ljubeznijo.

12. Ključni srčni ovratniki z ljubeznijo:

Ključi za srce z ljubeznijo

Ker so omarice s ključavnicami zelo priljubljene in so bile sprva namenjene zaščiti dragocenosti. Te vrste omaric nosijo tako moški kot ženske in so ponavadi različnih oblik in oblik. Izbirate lahko po svojem okusu in modi.

13. Ljubezenski ovseni znaki zodiakalnega znaka:

Ljubezenske medaljoni zodiakalnega znaka

Nekateri radi nosijo svoje rojstne znake. Potem bi bile tovrstne omare, ki nosijo vaš rojstni znak, popolne. Ta medaljon nosi obliko konstelacije Tehtnice in izgleda čudovito, saj so na robovih posijani diamanti. Izgleda zelo elegantno in izgleda, da ste edinstveni v ljubezenskem medaljonu zodiaka.

14. Ljubezenske medaljoni v obliki delfinov:

Ljubezenske medaljoni v obliki delfinov

Ker delfin simbolizira radodarnost, naj bi prijateljstvo in delfini vladali svetu na milostiv način. Podobno si celo želite podobnih lastnosti pri svojih ljubljenih ali zakoncu. Ker delfini živijo v paru in ostanejo skupaj, si vsi želimo enako, da bi vedno živeli s svojimi najdražjimi. Ta srebrni medaljon izgleda milostno in majhni srčni emblemi povečujejo spregled medaljona.

15. Ljubezenski šarm:

Love Charm Lockets

Kot že sama beseda opisuje čar, se medaljon zdi očarljiv in edinstven kos okrasja. Obesek je lepo oblikovan in izdelan z besedo “ljubezen”. Kovina je zelo umetniško zvita in daje tej medaljon bleščeč videz. Ta ljubezenski čar lahko prilagodite in oblikujete v različne oblike po vaši izbiri.

Ljubezenskih omaric ni nujno tudi vedno za par. Ljubezenske omarice prikazujejo vez med dvema osebama, ne glede na njihov odnos. Naj bodo to vaš brat, sestra, starš ali vaš najboljši prijatelj, ljubezenske omarice so odlična darila. Osebi povedo, kako blizu vam je, in jo potočijo v solze veselja!