Obesek popolnoma izboljša videz osebe. So del nakita že od antičnih časov. Najlepši in najbolj očarljiv način za dekoriranje vratu je razkazovanje verige z privlačno medaljonom. Imajo tudi tak ali drugačen pomen. Ovratnice so v današnjem času modni dodatek tako za moške kot za ženske. Pozornost so pritegnili s svojimi različnimi in različnimi oblikami. So zelo priljubljeni med ljudmi vseh starostnih skupin.

različne vrste nakita-omarice-modeli-s-slikami

Lepe medaljoni za dekleta:

Medenice so lahko same po sebi slog, tako da odnesejo videz. Tukaj si bomo skupaj s slikami ogledali 25 najboljših modelov medaljonov za moške in ženske.

1. Enostavne zlatne foto medaljone v zlatu:

Enostavne zlate zlatne foto medaljone

Zlato je namenjeno čistosti in ga je mogoče znatno nositi ob posebnih priložnostih in tudi v času festivala. Med vsemi kovinami je bilo zlato zelo priljubljeno, saj je veljalo za pomembno stvar v garderobi. Nakup zlatih okraskov nikoli ne bo šel iz mode, zato se stopnja nenehno povečuje. Ne glede na to, ali so moški ali ženske, bodo okraske videti lepe, če jih nosite s tradicionalnimi in poročnimi kostumi.

2. Lepi diamantni medaljoni:

Prelepe diamantne okraske

Ljudje, ki radi pridobivajo razred in sloge izločanja, imajo lahko najraje in se odločijo za nakit z diamanti. Moški in ženske, ki nosijo diamantni nakit, bodo videti lepe z okrepljeno osebnostjo. Nikoli ne izgubijo stila in elegance. Tudi to je odlična možnost za obdarovanje svojih najdražjih. Čeprav so malo dragi, jih nikoli ne moremo primerjati z drugimi okraski.

3. Srebrni in zlati medaljoni:

Srebrni in zlati medaljoni

Po zlatih okraskih je najbolj priljubljeno srebro s popolno dodelavo in elegantnim videzom. Nošenje najboljše kombinacije zlata in srebra bo všeč vsem moškim in ženskam, ki radi nosijo dragulje. Zlato in srebro izgledata elegantno z vsemi vzorci v omaricah. Enako je lahko kombinacija zlata in srebra ali pa drug drugega okras.

4. Kristalne steklene medaljone za dekleta:

Kristalne steklene okraske za dekleta

Najpomembnejša stvar, ki pride na misel pri razmišljanju o trendovskem nakitu, so kristali in briljantnost istega. Kristali so nov trend v modnem nakitu z omaricami iz kristalov in stekla. Steklene kristalne omarice so lahko oblikovane z rožami, listi itd. Lahko so različnih barv in se lahko spreminjajo glede na vaše želje.

5. Tradicionalni Kundan medaljoni za poroko:

Tradicionalni Kundan medaljoni za poroko

Kundan je zelo priljubljen nakit za poroke in druge tradicionalne priložnosti. Kundan je drago delo iz zelenega, rjavega in belega kamna v zlatu. Nakit Kundan se za ta sijajni videz uporablja izključno za neveste. Izgledajo zelo lepo in lepo. Ženske imajo v svoji trosari številne omarice iz Kundana, ki jih lahko združujejo pri različnih funkcijah s preprostimi zlatimi verižicami. So edinstven, ročno izdelan nakit in so del starodavne nakitne obrti.

6. Fotografija prilagojenih medaljonov:

Fotografija prilagojenih medaljonov

Prilagojene omarice iz srebra, zlata ali diamantov z imenom in fotografijami, citatom, ki pravi, da določena beseda ali nekateri pomembni datumi izgledajo čudovito, če jih nosite na vratu s preprosto elegantno verigo. Prilagajanje stvari je zelo v modi. So tudi odlična možnost obdarovanja. Lahko so vedno z vami in so lahko del vašega življenja za vedno.

7. Pearl Lockets Gold:

Biserni medaljoni zlati

Biseri so simbol kraljestva in milosti, ljudje pa jih nosijo že več stoletij. Biseri so statusni simbol in dajejo eleganten videz. Biserne omarice so za ta graciozen videz ženske. Biserne omarice so lahko iz enega samega bisera v beli, rožnati ali sivo beli barvi v viktorijanskem slogu z vstavkom za fotografijo v notranjosti. Z bisernim nakitom ste lahko vedno prepričani. To je mogoče prenesti v indijski obleki, zahodni obleki, oblekah, večernih oblačilih, oblekah za zabave itd. Biserne omare so lahko tudi odlična možnost obdarovanja.

8. Ženske medaljone z okrasnimi kamenčki:

Ženske medaljone z okrasnimi kamenčki

Okrasni so zelo podobni diamantom, vendar niso tako dragi. Ženske se lahko zelo dobro pohvalijo z okrasnimi okraski v zlatih in srebrnih verigah. Sijajo briljantno in zato dajejo sijajen videz ženski, ki jo nosi. Omarice iz okrasnih s srebrnimi ali zlatimi verižicami so lahko popolne tudi za ta osupljiv vsakdanji videz.

9. Obesek s starinskim šarmom:

Obesek z vintage šarmom

Vintage omarice iz okrasnih ali zlitine so lahko izdelane tako, da lahko celo svetijo v temi. Te vintage omarice imajo različne reze in oblike so takšne, da so kamni postavljeni za ta žareči videz v temi. Zato jih lahko uporabite za večerno ali dnevno uporabo. Lahko so tudi zelo stari in zato dragi.

10. Zlati očesni ovratniki za dekleta:

Zlato očala za dekleta

Obesek z zlobnimi očmi se uporablja za odganjanje bleščanja ljudi, za katere menijo, da povzročajo nesrečo ali nesrečo. Uporaba zlobnega očesa kot medaljona in njegovo nošenje velja za dobro za osebo. Zle oči postajajo zelo priljubljene pri ljudeh, ki jih uporabljajo v avtomobilih, zapestnicah, zapestnicah itd.

11. Foto medaljoni iz kovine rožnatega zlata:

Foto medaljoni iz kovine rožnato zlato

Rožno zlato je v bistvu zlitina zlata in bakra, ki se uporablja za izdelavo nakita, ki je danes zelo priljubljen. To se zdaj običajno uporablja za verige, prstane, zapestnice, uhane, obeske, okraske itd. Rožno zlato je znano tudi kot rdeče zlato in rožnato zlato, odvisno od količine bakra v njem. Rožnato zlato je drago, zato so te omarice za luksuzne in vrhunske ljudi. Te omarice izžarevajo eleganco.

12. Obeseki s starinsko obdelavo:

Obesek s starinsko obdelavo

Predane iz mnogih generacij, so starinske stvari simbol ponosa, kulture, družine in dediščine. Ti dragoceni omarice imajo denarno in čustveno vrednost. Res so zelo posebna in cenjena last. Na njih so izklesani lepi modeli, templji, modeli boginj, dragi kamni, plemenite kovine, viktorijanski vzorci itd. Tudi znamka medaljona je drugačna pri karatu zlata, ki se uporablja pri izdelavi teh omar. Te starinske omarice so med seboj ločene in ostajajo čudovite in zimzelene že vrsto generacij.

13. Swarovski medaljoni s kristali:

Swarovski medaljoni s kristali

Kristali Swarovski so zelo priljubljeni in hitro pritegnejo pozornost vseh. Številni dodatki za moške in ženske so v teh dneh okrašeni s kristali Swarovski. Imajo oblikovalski občutek. Polaganje kristalov Swarovski v medaljon z zlato verižico ali platino ali srebrom je lahko tisti lepo oblikovan kos nakita. Izpolnite ta videz rdeče preproge z ustreznim kompletom prstanov, zapestnic in ušesnih prstanov.

14. Enostavne rodijeve plavajoče medaljone:

Enostavne rodijeve plavajoče omare

Rodij kot element je zelo priljubljen v modnem nakitu, ki ga izdelujejo pozno. Nakit z rodijevim zaključkom je videti zelo blizu srebra in ima isti zaključek. Plavajoče omarice iz rodija imajo čare v notranjosti medaljona in so prozorne ter jih lahko odprete, da spremenite čare po želji. Rodij se v teh dneh pogosto uporablja tudi v zlatem in srebrnem nakitu. Plavajoče omarice iz rodija izgledajo elegantno in so v modi, hkrati pa niso tako drage.

15. Zlati paunovi pernati medaljoni:

Zlato Peacock Pernate Design medaljoni

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov za ta tradicionalni videz so lahko omarice, ki jih navdihujeta pav in pav. Pav stoji kot simbol ponosa, milosti in lepote. Ženske imajo vse te lastnosti in se zato lahko povežejo s temi ljubkimi, čarobnimi pavovimi omaricami. Izgledajo res čarobno s tradicionalnimi oblačili in živahni barvni odtenki v teh pavovih pernatih omaricah izgledajo osupljivo.

16. Elegantna medaljon za angelsko krilo za dekle:

Elegantna medaljon za angelsko krilo za dekle

Niso običajne, dolgočasne in podobne omare. Angelsko krilo ali ogrlice s krilci izgledajo ženskam zaradi tega priložnostnega videza. Perje in krila so pticam simbolična in zato predstavljajo svobodo. Ženske so zdaj zelo neodvisne, svobodne in so na vseh področjih življenja enakovredne moškim. Ženske imajo v sebi angelske lastnosti, da so rojene za večopravilnost. Vse ženske se torej razkažite s temi elegantnimi, čudovitimi okraski z angelskim krilom.

17. Torbice za filigranske molitvene škatle:

Filigranske omarice za molitveno škatlo

Filigransko delo je v nakitu zelo povpraševano. Je delo drobnih žičnih tvorb v občutljiv vzorec ali sled. Filigransko delo je priljubljeno pri uhanih, zapestnicah, omaricah in mnogih drugih okrasnih delih. Ograne za filigranske molitvene škatle so zelo edinstvene in ujamejo odtenke tega zapletenega dela v medaljon. To je res zabavno in tudi zelo modno.

18. Glasbene medaljone:

Glasbene medaljone

Te edinstvene omarice imajo na sprednji strani medaljona različne elemente, kot so morska deklica, morski konjiček, kupidi, vile, angeli, konji itd. V notranjosti imajo pravo glasbeno skrinjico za predvajanje glasbe. Omarice so tako edinstvene in zanimive, da jih preprosto ne morete zadržati.

19. Kamnite medaljoni iz solze s fotografijo:

Kapljice iz solze s fotografijo

Verige z dragimi in poldragimi kamni so lahko lepe in elegantne. Rubine, safirje, topaz, kremen, akvamarin ali smaragde v slogu lahko razrežemo in umetniško postavimo v medaljon. Omarice so tako, da so kamni v obliki solze. Lepo izgledajo, če jih nosite tudi kot samostojen kos nakita. Eleganca je dodana celotnemu sijaju omaric zaradi kamnov.

20. Zlati oblikovalski abecedni ovratniki:

Zlato oblikovalske abecede

Obeseki z edinstveno, eno samo besedo, kot so prijatelj, ljubezen, zaupanje, vera, upanje itd. Ali abeceda, kot je na prvi črki vašega imena, imena zakoncev, imena otrok itd., Bodo videti primerni za vsakodnevno uporabo. Edinstvena beseda ali ta posebna abeceda v zapestnici nas lahko spomni na nekaj pomembnih stvari, ki vedno ostanejo v življenju. Te abecedne omarice so lahko največji vir navdiha.

21. Usnjeni torbici

Usnjene torbice

Omarice iz pravega usnja z vzorci sov, orlov in jastrebov so v modi zelo priljubljene. Usnje je lahko samostojna izjava. Ta medaljon iz usnjene torbice se lahko ponašajo tako moški kot ženske. To različno medaljon lahko uporabite v verigi, kot kavelj v pasu itd. Zelo dobro se zlijejo z zahodnimi oblekami. Oblikujte te usnjene verige glede na obleko in med vsemi moškimi je to hit za tisti kul, a trendovski videz in ženske za to modno kraljico v njih.

22. Nakita z kačjim pastirjem:

Dragonfly medaljoni

Sliši se zanimivo in človek se radovedno spozna na te Dragonfly Lockets. Te omarice so narejene iz vintage cinkove zlitine in imajo zato posebno barvo in teksturo šarma starega sveta. Dragonfly omarice lahko uporabite v verigi ali pa jih podvojite, da jih uporabite kot verigo puloverjev.

23. Ženske emajlirane medaljone:

Ženske emajlirane medaljone

Emajl je ta sijajni premaz, tako kot steklo, ki se nanese na trde površine, slike, staro pohištvo itd. Kot zaščitni premaz na vrhu. Takšna obdelava je znana kot emajlirana obdelava. Emajlirane omarice so zelo priljubljene tudi pri zaščiteni medaljoni. Če je medaljon zelo drag, lahko za ta sijaj uporabite emajl in se lahko s ponosom razmažete s temi emajliranimi medaljoni.

24. Mehurci Trident:

Trident Lockets

Trident je v grški mitologiji simbol grškega Boga Posejdona. Znan je kot bog morja in ga častijo. Njegov simbol je bil Trident. Ljudje povezujejo te okraske z njim in močjo, ki jo ima. Te okraske Trident so lahko simbol moči za moške, zato jih lahko nosijo.

25. Iluzionistične medaljone:

Iluzionistične okraske

Navdihnjeni s filmom “Iluzionist”, so te omarice narejene iz lesa in akrila. Med nošenjem so te omarice trdne, vendar jih je mogoče na različne načine odpreti postrani, diagonalno itd. To so tudi ena izmed edinstvenih možnosti obdarovanja.

Moda je postala pot naprej tako pri moških kot pri ženskah in si vzamejo čas, da ves čas posodabljajo svoj modni količnik. Tako stari kot mladi se ponašajo s svojim slogom in videzom. Zato pojdite ven in izberite edinstveno medaljon, ki ustreza vašemu okusu in potrebam. Eksperimentirajte in raziščite novejše možnosti za najboljši pripomoček za ovratnike, ki so omarice in verige. Prilagodite svojo garderobo in prenovite svoj videz, da dobite popolnoma novo dimenzijo vaše osebnosti.