Razen oblikovalskih omaric v obliki srca in pavov so dandanes sovice v trendu. Daje edinstven, a hkrati moden videz. Te lahko uporabite tudi kot darilo ali sporočilo ob posebnih priložnostih.

Oblikovali so številne modele in obeske sove, kot so namignjena sova, stoječa sova, sova z vejico, sova s ​​sporočilom in številni drugi osupljivi modeli.

Najboljši in elegantni modeli ovčjih sovic:

Najpogosteje izbrani vzorci medaljonov sove so na kratko navedeni spodaj:

1. Ločnica za razdeljeno sovo:

Split Owl Locket

Osupljiva dva modra kamna, ki vizualizirata dve drzni očesi sove z okroglo obliko, daje očarljiv videz. Posebej je zasnovan tako, da ga je mogoče razdeliti tako, da fotografije ali sporočila ostanejo simbol ljubezni, skrbi ali navdiha. Te se večinoma uporabljajo za osebne in darilne namene.

2. Ovitek Origami Owl po meri:

Ovitek Origami Owl po meri

Lepo izdelan medaljon iz origami sove, zasnovan posebej za izražanje in pripovedovanje zgodb. Ta vzorec ima v sredini vedno vdolbino. Tu lahko vstavite kateri koli simbol spomina ali ljubezni, ki je poseben in nepozaben.

3. Modna medaljon za sovo:

Modna medaljon za sovo

Tukaj je kovinska, elegantna in modna ogrlica iz sove. Ti vzorci so večinoma namenjeni mlajši generaciji. Oblikovane so tako, da ustrezajo vsem vrstam priložnostnih oblačil. Kolesarji ali rendžerji radi preizkusijo tovrstne omare.

4. Ogrlica iz srebra Owl:

Ogrlica iz srebra Owl

Je preprost, a čudovit obesek iz srebrne sove. Posebej je zasnovan za vsakodnevno nošenje. Uporabite jih lahko v kateri koli obleki. Za ljubitelje srebra je ta slog obeska najboljša možnost. Dobro se ujema z vsemi vrstami oblačil in jih lahko nosite dlje časa.

5. Ogrlica z zlato sovo

Ogrlica z zlato sovo

Preprost in čudovit medaljon z zlato sovo z zlato verižico dodaja eleganco. V sredini ima celo vdolbino, ki jo napolni s sporočilom. Če je vaš proračun dober in načrtujete malo več proračunskih dodatkov, poskusite s tem zlatim slogom. Odlično se poda tudi za vsakodnevno uporabo ali za vsako priložnost.

6. Sodobna medaljon za sovo:

Sodobna medaljon za sovo

Tukaj je čudovita pisana sodobna ogrlica iz sove s cvetličnim vzorcem. Ponuja celo upodobo sovine. Ima pisane kamne, posejane na zlati okrogli obesek, ki daje neverjeten videz.

7. Ogrlica iz sove ure:

Ogrlica iz sove ure

Edinstven in večno eleganten dizajn ogrlice iz srebrne sove izgleda neverjetno. Oblika je splošno sprejeta predvsem zaradi diskriminatornega videza in vzorca žepne ure. Nastala je v preteklih desetletjih in se zdaj uporablja predvsem kot luksuzno oblačilo.

8. Čudaška sova Locke:

Čudaška sova Locke

Navdih za temo medaljona v zlatu in srebru so izdelani tudi v različnih domišljijskih materialih na privlačen in zabaven način. Ti so oblikovani v številnih barvitih in privlačnih vzorcih z manj stroški.

9. Ovitek v temi Trendy Owl Theme:

Trendy Tema Ovitek

Tukaj je prikazan moden ovčji medaljon s poštnim nabiralnikom, posebej zasnovan za žensko nošenje. Zasnovan je za oblačila za puloverje z dolgimi verigami ali ogrlicami. Daje eleganten videz. To je primerno za dame, ki radi uporabljajo nekaj edinstvenega v slogu dodatkov.

Obstaja neomejeno število osupljivih modelov in vzorcev ogrlic iz sove. Ovčji omare so večni modni dodatki. Občasno ali vsak dan, v darilne namene ali zase, so ogrlice iz sove dobre. Nikoli vam ne bo pustil, da se počutite zastarele. V široki zbirki tem vzorcev sov boste dobili dobre možnosti in modele. Uporabite možnost spletnega nakupovanja za izbiro omaric za sove.