Zanka je kot obesek, ki ima prostor za shranjevanje fotografije ali majhnega predmeta. Te dni je mogoče videti veliko ljudi, ki nosijo srčne okraske, najstnike ali odrasle. Postala je zelo priljubljena med vsemi zaradi svoje osnovne implikacije ljubezni. Če ljubljeni osebi podarite medaljon v obliki srca, to velja za zelo pomembno gesto.

srčni medaljon

Če ste torej zmedeni, kaj podariti svoji ljubljeni osebi ob tej obletnici ali na Valentinovo, je lahko medaljon za srce popolna stvar.

Odprti in fotografski medaljoni za srce s slikami in imeni:

Tukaj je nekaj najboljših vrst srčnih omaric za pare in dekleta.

1. Srčni prstan z uro v notranjosti:

Srčna medaljon z uro v notranjosti

Če imate radi ure in omarice, je to popolna kombinacija obeh. Gre za medaljon v obliki srca, ki ima ob odprtju v sebi uro. Ima starinski videz in je lepo darilo, ki ga lahko podarite nekomu, ki ga imate radi.

2. Zlata verižica za srce za dekleta:

Verižica z zlatim srčkom za dekleta

Za tiste, ki verjamejo, da je preprostost vrhunska prefinjenost, je ta zlati srčni medaljon najboljša lastnost. Je sijoče zlato in na njem ni vzorcev. Izgleda elegantno in ga lahko nosite karkoli.

3. Ključavnica za srce in ključavnico:

Ključavnica za srce in ključavnico

Najbolj primerno darilo osebi, ki je “ključ do vašega srca”, ima ta medaljon ključ, ki odpira ključavnico v obliki srca. Ima res posebno indikacijo in zagotovo bo nekoga počutil ljubljenega. Lahko nosi tudi fotografijo, zaradi česar je srčkan medaljon za fotografije.

4. Srebrni medaljon za ženske:

Srebrna medaljon za ženske za ženske

Je zlato za vas preveč mainstream? Če je odgovor pritrdilen, vam bo ta čudovita medaljon vzela sapo. Ta srebrni medaljon iz srca je preprost in lep in bo videti dobro vsakomur, ki ga nosi. Prav tako ga lahko nosite čez katero koli obleko. Zmagaj -zmagaj!

5. Srčna družinska medaljon v zlatu:

Srčna družinska medaljon v zlatu

Ta medaljon je edinstven, saj ima prostor za fotografije celotne vaše družine. Hkrati lahko shrani štiri fotografije. To je ena najbolj premišljenih srčnih omaric za fotografije, saj to kaže, da je naša družina vedno v našem srcu. To je premišljeno darilo in vsi ga bodo imeli radi.

6. Starinska medaljon v obliki srca:

Starinska medaljon v obliki srca

Ta starinska ogrlica z medaljonom v srcu ima svoj čar. Lepa je z elegantno zasnovo na zunanji strani. Ta zlati medaljon iz srca je najboljši za tiste, ki obožujejo starinske stvari.

7. Medenica Photo Heart v srebrni barvi:

Srebrna medaljon za fotografije v srebrni barvi

Ta preprosta medaljon ima prostor za dve fotografiji. Takšno medaljon lahko podarite svoji ljubljeni osebi s fotografijo obeh.

8. Glow in The Dark Heart Shaped medaljon:

Glow in The Dark Heart Shaped Locket

To je ena najlepših srčnih omaric. Zunaj ima zapleten dizajn z votlim srcem. Votli del sveti v temi in izgleda očarljivo. Najstniki in odrasli ga imajo radi.

9. Par srčnih naramnic:

Par srčnih naramnic

To sta dve omarici, od katerih ima vsaka polovico srca. To kaže, da oba skupaj dopolnjujeta srce. To je lahko odlično darilo za vašo boljšo polovico, saj je premišljena in sladka gesta.

Srčne okraske te dni nosijo vsi. Najstnice in ženske imajo radi, ko jim jih kdo podari. Različne vrste omaric, kot so srebrni medaljon za srce, medaljon za fotografijo srca, preprosta medaljon v obliki srca in zlati okraski za srce, pridobivajo povpraševanje.